Perjantai illan Huumaa

lauantai 13. marraskuuta 2010

Moikka! Kuten otsikosta voi päätellä, mentiin Huumaan eilen. Oli ihan kiva, vaikka tunnettiin ittemme vähän vanhoiksi siihen lihatiskimenoon :-D "Haluuttekste tanssii kahestaa? -joo. Sä et haluu tanssii mun kanssa? - Jep. Mikä meno? Sä et haluu puhuu mulle, eiks nii?" Voi niitä pieniä<3

Hyi toi oli pahaa!

Kaunis seuralaiseni Sanna<3
 Tälläisessä asussa olin liikenteessä
Dress H&m/Belt Gina Tricot/Bag Louis Vuitton

Mulla on yks toinenkin postaus Helsinkiin liittyen, mutta ajastan sen illemmalle :-)

2 kommenttia:

  1. Heij ihana blogi sulla ! Jäi mietityttämään että miten pystyt pitämään tuota h&m:n kukkamekkoa sukkisten kanssa? Itse olen monet kerrat yirttänyt mutta kangas on sellasta että mekko lähtee nousemaan sukkisten kanssa :D Käytätkö alushametta vai mitä, jaathan salaisuutesi? :)

    VastaaPoista
  2. Hui mekko näyttää älyhyvälktä sun päällä! Miks oon missannu ton :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela