Got them!

tiistai 23. marraskuuta 2010

Olin ihan super tänään ja jo 09:04 olin pois H&m:än shop onlinesta onnellisena saatuani tilattua kaikki jutut mitkä halusinkin!

Musta mekko on vielä mietinnässä ja voi olla että peruutanko sen ennen paketin tuloa. 149euroa mekosta on aika paljon vaikka itse Lanvin olisi sen suunnitellut ja kuvassa ainakin näyttää mekon helma siltä, kun se oltaisi jätetty (tahalleen) huolittelematta. Don't know yet. Pitää miettiä :-)

Keksin teille illaksi jotain kivaa, voisin vaikka kuvailla taas kuvahaasteen juttuja. Nyt lepäilen hetken pitkän työpäivän jälkeen :)

6 kommenttia:

 1. toi helma oli nimenomaan vähän tarkoituksellisesti huoleton eikä sliipattu, just siisti mun mielestä sellaisena:-) ainoo vaan et se keltainen väri ei sopinut mulle yhtään.. enkä halunnut tuota basic-mustaa. Onneksi löytyi vaihtoehto!

  VastaaPoista
 2. Tein postauksen 3suosikki blogistani, jos ei haittaa niin laitoin linkin banneristasi? :)
  http://switch265.blogspot.com/2010/11/3-suosikki-blogia.html

  VastaaPoista
 3. Voin kertoa, että kävin tänään liikeessä kattomassa noita ja toi mekko näytti nimenomaan siltä, ettei helmaa oltais huolliteltu yhtään!

  VastaaPoista
 4. Sinulla kävi kyllä hyvä tuuri! Eilen oli kyllä H&M:n sivut niin jumissa. Jäin harmittelemaan kun kaikki oli sold out.. :/ Mutta tänä aamuna 06:45 ei mitään ongelmia, sain klikkailtua ostoskoriin kaikki mitä halusin ja vielä sopivassa koossa ;)

  VastaaPoista
 5. Moi! Olen tilaamassa pidennyksiä, ja luin noita sinunkin pidennyspostauksia :D Ajattelin että suositteletko tilaamaan dreamhairista vai rapunzel of swedenistä? :) Ja miksi?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela