Dear Santa...

maanantai 1. marraskuuta 2010

Marraskuu lähti käyntiin tänään ja enää ei ole liian aikaista alkaa esittämään joululahjatoiveita :-)


1. Ugg Australia Classic Short 2. Pentikin pallolampunjalka ja Sofie-varjostin 3. Sinkkuelämää koko tuotanto 4. Lahjakortteja (H&m, Gina tricot, Stockmann...) 5. Louis Vuitton Bag charm 6. Rahaa säästöön

Tuollaista tänä vuonna :-) Lisäksi joku kirja on ihan must to have, mutta se tulee aina yllärinä. Nyt kun oma lista on mietitty, pitäisi vielä miettiä lahjat muille! Onneksi tänä vuonna helpotusta tulee ihan työn osalta :-)

Mitä teillä on listalla tänä vuonna?

27 kommenttia:

  1. Kivan näköinen toi Pentikin lampunjalka :) Omia lahjatoiveitani en ole kauhesti miettinyt vielä tälle vuodelle, mutta haluaisin ainakin tuoreen vuokrakämpän kylppäriin uuden peilikaapin (tällä hetkellä mulla vain normipeili, joten hiustenvärjäys ym melko haastavaa) + Tigin hiustuotteita sekä joitain sisustusjuttuja.

    VastaaPoista
  2. Mä en kestä hemmoteltuja pentuja jotka KEHTAA toivoo ihan hiton kalliita lahjoja. En mä ikinä kehtais toivoo tollasia! Mulle riittää ihan vaikka perussuklaarasiat jne.

    En ymmärrä oikeesti.. Mitäs sä ostat esim vanhemmilles?

    VastaaPoista
  3. anonyymi, mun lahjat on jaoteltu äidin, isän ja isovanhempien kesken eli neljä eri tahoa niitä hankkii. Ei tosiaankaan yhden henkilön hankittavaksi noi kaikki oo!

    VastaaPoista
  4. missä kaikki tapetut eläimet?

    VastaaPoista
  5. Siis miten aikuinen ihminen kehtaa tehdä jotain LISTOJA, ymmärrän kyl et kiva ettei saa jotain lahjoja joita ei halua mut kuitenkin? En ikinä kehtais tai ees haluis pyytää vanhemmilta tai keneltäkään noin kalliitta lahjoja saatikka tehdä jotain listoja mis luetellaan mitä halutaan... IMO tos on iha liikaa lahjoja yhdelle ihmiselle, vaik kuinka jaettas mummojen ja mammojen kesken ni jotku aidot uggsit on ihan liian kallis lahja yhden ihmisen annettavaks. Vaik rahaa ilmeisesti löytyy ni jotain rajaa kamoon..

    VastaaPoista
  6. Kylläkyllä, mutta silti.. Onhan noi yksittäinkin kalliita?

    En mä vois ikinä toivoo vanhemmiltani esim aitoja Uggeja..

    Eikä tää avautuminen johdu vaan susta vaan tosi monet nykynuoret toivoo tosi kalliita lahjoja.. Mietityttää että onko kenenkään vanhemmat silleen että ei helvetti, miten meillä on varaa ostaa tollanen..:D

    Mulla toi on kyse just siitä KEHTAAMISESTA.. Tuntuis pahalle pyytää niin hinnakasta.. Toki joidenkin perheet on rikkaampia, mutta en tiiä.. Oon vaan ihan kauhistuneena lueskellu joidenkin toiveita..

    VastaaPoista
  7. Mä en tajuu noita anonyymejä nillittäjiä. Toi ei ole edes paha, etenkään kun noi on TOIVEITA.

    VastaaPoista
  8. Mitä te anonyymit valitatte? Toivominen ja saaminen on kaks eriasiaa!
    Mutta joo, mä ite toivon tänä vuonna twilight kirjoja, rahaa/lahjakortteja sekä jotai koruja varmaa.

    VastaaPoista
  9. Mä oon toivonu kans lahjakortteja, uuden kameran, kihartimen, dvdboksei, astioita, Nimesi.fi sivulta oma nimikorun ja jonkun lehden tilauskin ois kiva (:

    VastaaPoista
  10. siis mmitäää :o ei todellakaa oo mikään överi lista!

    VastaaPoista
  11. Mitä teit tänään Hyvinkään Leimulinessa sovittamassa juhlamekkoja?

    VastaaPoista
  12. Itse en pidä joulusta instituutiona, mutta silti joka joulu kerron vanhemmilleni mitä haluan joululahjaksi, jos he haluavat minulle jotain ostaa, eivätkä vaan antaa rahaa. On ihan ok haluta kalliita lahjoja, jos vanhemmilla on niitä varaa ostaa. Kateellisten panettelua sanon minä. Aina saa haluta :D

    VastaaPoista
  13. Outoa että joku ei kehtaa pyytää lahjoja omilta vanhemmilta. Kyllä mä ainakin kerron vanhemmille mitä haluan lahjaksi, kun kuitenkin ne jossain vaiheessa sitä kysyisi. Ja uskoisin että ne ihan mielellään ostaa ennemmin jotain mitä tarvitsen ja pyydän, vaikka olisi vähän kalliimpaa, kun se että ne ostelisi jotain turhaa. Eiköhän jokainen tiedä suunnilleen millaisia lahjoja omilta vanhemmilta/isovanhemmilta kehtaa pyytää, siis että mikä on se perheen taloudellinen tilanne suunnilleen..

    Käy sua sääliksi kun saat aina niin kamalia kommentteja. Katotaan vaan niin _muutamassa_ muussakin blogissa tässä ennen joulua tulee näkymään kaikenlaisia toivelistoja.. Voihan ne olla pelkkiä haaveitakin.

    Mutta pakko kyllä myöntää että viime joulun aikoihin kauhistelin kun luin blogeja. Monet (teinit) sai ihan kamalia kasoja lahjoja, tyyliin uusi järkkäri ja siihen vielä lisäksi vähän lahjakortteja, rahaa, vaatteita jne..

    VastaaPoista
  14. Toivominen ja saaminen on kaks eri asiaa, kyllä, mutta kyllä niitä läheisiä hävettää jos ne ei voi mitää niistä ostaa ku ne on niin hinnakkaita? Tai mitä jos ne ajattelee, että on kyllä ihan perkeleen kallis lahja mut ei kehtaa jättää ostamatta.

    Ei todellakaan ole kateellisten panettelua tämä, voin kertoa:D En todellakaan ole kateellinen. Itse olen super tyytyväinen niihin pieniin lahjoihin.

    Ja joku sanoi että miten ihmiset ei kehtaa vanhemmiltaan toivoo jotain tiettyä? Niin kyllä kehtaan mutta puhuinkin KALLIIDEN LAHJOJEN TOIVOMISESTA JOTA EN KEHTAISI TEHDÄ.

    VastaaPoista
  15. Mitä ostat vanhemmilles? Tai oot edellisinä jouluina ostanut.

    VastaaPoista
  16. uggit kelpais kyl mullekin :>

    VastaaPoista
  17. Musta on ainakin kiva tehdä tommosia listoja, lähinnä sellaiseltakin pohjalta että mitä vois sitten itse hankkia.

    Tuossa sun kollaasissa oli ainakin muutama mitkä ehkä itsekin haluaisin.

    Ja tosiaan toivominen ja saaminen on kaksi ihan eri asiaa.

    VastaaPoista
  18. Mun porukat ainakin HALUAA että kirjoitan joululahjalistan, jotta tietävät mitä minulle ostaa. Jos he haluaa mulle lahjoja ostaa niin mikäs siinä, yhtälailla ostan heille lahjoja.

    Kyllä omastakin listastani löytyy kalliita juttuja, mutta myös halvempia joten vanhempani saavat listasta valita mitä haluavat ostaa :D

    VastaaPoista
  19. "IMO tos on iha liikaa lahjoja yhdelle ihmiselle, vaik kuinka jaettas mummojen ja mammojen kesken"

    mä aina hämmennyn tällasista kommenteista :D onks teil pieni suku vai häh, meil ainaki kaikki mummot ja mammat ja sedät ja tädit ostaa kaikille lahjat

    VastaaPoista
  20. No ompa kumma kun joulunakaan ei sais enään toivoa lahjoja, ihme porukkaa tänne eksyykin :s
    Mulle on "joulupukki" jo ostanut juurikin nuo samat UGGit mitä säkin toivot. Voi että odotan joulua :)

    VastaaPoista
  21. Kyl mäki oisin aikoinaan toivonut vaikka mitä, mutta kun perheessä oli tiukka rahatilanne niin piti pitää se aina mielessä toiveiden suhteen. Mut jos kerran on mahdollisuus toivoa kaikenlaista, niin senkus! Kyl mäki oisin tehnyt niin jos oisin pystynyt :D Ja toi Sinkkisboksi on kyl hankkimisen arvoinen, ostin sen itse kesällä ja katoin alle viikossa kaikki levyt x)

    VastaaPoista
  22. Miten ton ikänen kehtaa vielä tehä jotai joululahja listoja ja vielä noin KALLIITA toiveita!? :O
    Sähän käyt töissä osta ite omat kamas ja sä muutenkin ostat ihan kamalasti kaikkee 'turhaa'.
    Noihinha on olemassa jotai terapioita.

    VastaaPoista
  23. elä välitä tommosita ... joillan ei oo mutakaan ku tulla vaan valitaaan tommosista =) aivan turhan päivästä .. herranen aika kyllä aikuisellaki saa olla lahja toiveita ... ja jos on varaa nii saa sitä toivo kallistaki =) kivoja lahja toiveita

    VastaaPoista
  24. hei etkö oo jo aika vanha laatimaan joitain joululahja toivelistoja vanhemmilles? vai aattelitko jatkaa tätä perinnettä iha nelikymppisesk saakka? aika noloo kun on vielä oma työpaikka... Mun mielestä tommonen kuuluu pikkasen nuoremille ihmisille

    VastaaPoista
  25. nappasin tuon samaisen pentinkin lampunvarjostimen sekä -jalan hulluilta päiviltä ihan mielettömän hyvään hintaan! nyt harmittaa, etten ottanut toista koska tuo on ihan äärettömän simppeli,kaunis ja ihana :) onneksi niitä kuitenkin myydään ihan normihintasena, joten voin käydä hakemassa jos alkaa mieli tekemään ;--)

    VastaaPoista
  26. Ajattelin toivoa DVD-soitinta porukoilta, koska avomieheni Xbox sanoi riksraksjapoks. Se on siis toiminut jo kahdeksan vuotta moitteetta. Omat porukat myös kysyy aina, että mitä tarvitsen. Syntymäpäiväni on 23.12, joten yleensä olen saanut synttäri- ja joululahjat samassa, mutta toisaalta se on hyvä, niin olen voinut toivoa jotain kalliimpaa, kuten pyörää tai sellaista. Olen asunut seitsemän vuotta pois kotoa, mutta edelleen vanhempani kysyvät joululahjatoiveitani. Niin ja äitini on sairaanhoitaja ja iskä vakuutusyhtiössä töissä. Erilailla eri perheissä. Turha materia on mielestäni myös rasite, mutta esimerkiksi laadukkaat talvikengät ovat hyvä sijoitus. Näin on asian laita!

    VastaaPoista
  27. Hah, mua naurattaa edelleen toi nillitys :D mä en tajua miten se ketään haittaa, että joku tekee joululahjalistan? Ite teen aina listoja (ja mul on joka vuos joulukalenteri pus<3) ja niin tekee muukin perhe. Äiti juuri vähän aikaa sitten ryntäsi mun huoneeseen ja sano että haluaa nominationrannekkeen ja jonkun palan siihen piste. Ei siinä muu auta :D

    Ja joku tuolla mainitsikin, että hyviin talvikenkiin kannattaa satsata, ittelläni on juuri noi samaiset uggit ja voin sanoa että ne on sen parin sadan arvoiset. Vaikka omat uggit otti kovasti tuhoa penkkareissa, hyväkuntoiset ne on silti!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela