Break up

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Oon ollut blogissa ns julkisesti hiljaa siitä, että minä ja Mika ollaan erottu. Monet sitä on kysellyt, arvaillut ja joillekin oonkin vastannut, mutta aika paljon oon skippaillut niitä kyselyitä. Nyt kun siitä on kulunut kolme viikkoa, voin kertoa siitä teille.

 Kun kaikki oli vielä hyvin


Erottiin Lokakuun vikoina päivinä. Meillä oli ollut aika vaikeeta oikeestaan koko syksy ja pari kertaa sen aikana erottiin, mutta palattiin yhteen. Mika sanoi, että tää on tässä jos en osaa päättää mitä halua ja seuraavan eron tullessa siitä tuli lopullista. Erottiin, koska meillä ei enää ollut sellaista läheisyyttä kun pitäisi suhteessa olla, ei romantiikkaa, riideltiin ja tuntu ettei toinen enää välitä. Oon ollut hukassa itteni kanssa ja ahdisti oma kroppa ja ulkonäkö. Mulle ne on tosi vaikeita asioita ja ne väkisinkin rasitti suhdetta kaiken muun päälle.

Vaikka tuntu että olisin halunnut palata yhteen Mikan kanssa koska oli ikävä, silti koko ajan oli sellainen olo, etten ole ihan varma haluunko sitä oikeesti. Nyt oon tajunnut, että mulla oli ikävä läheisyyttä. Sitä että joku välittää. Oon ollut tosi yksinäinen ja se on sitten purkautunut itkuisuudella. Koska olin ihan hukassa, lähdin vähäksi aikaa Riihimäelle mummolaan. Sain vähän etäisyyttä asioihin. Pari viime viikkoa on ollut aika vaikeita ja myrskyisiä pelkästään jo Mikan kanssa, mutta nyt kaikki alkaa järjestyä :-) On tulossa kaikkea kivaa ja alan pikkuhiljaa nauttia sinkkuudesta. Outoa tää on edelleen, koska oon kumminkin seurustelijatyyppiä. Mut miehiä riittää ja oon vielä nuori. Mulla on aikaa löytää se oikee mun elämään. Nyt vietän aikaa kavereiden ja sen tärkeimmän, itseni kanssa. Mietin mitä haluun tulevaisuudelta. Vois vaikka alkaa miettiä sitä ulkomaille lähtöä, kun ei ole mitään verukkeita, miksei lähtisi!

Ps. Mikä siinä on, ku mulla suhteet kaatuu aina siinä 1,5vuoden tienoilla! Toka jo :-D

20 kommenttia:

 1. Voi ei;( ku luin tätä postausta, nii aloin ihan itkemään koska juts tänään erosin mun pitkäaikaisesta poikaystävästä;( Mutta voimia sinne!<3

  VastaaPoista
 2. itekki erosin aika hiljattain ja käyn vieläki välillä läpi sekavia tunteita. Oon kuitenki jo päässy pahimman yli ja olo on hyvä:-) voimia sinne!

  VastaaPoista
 3. voimia, ero on aina rankka paikka -ihan jokaiselle !
  Oot kuitenkin tosi upee tyttö, ja onneks sulla on koko elämä edessäs :) Vaikutat tosi mukavalta ja tykkään sun blogista tosi paljon -tsemppiä kuitenkin :)

  VastaaPoista
 4. Heippa :) En oo sulle välttämättä tainnut aiemmin kommentoida, mutta nyt tuli sellainen olo että haluan jättää jotain jälkeä tänne itsestäni... oon kuitenkin sen verran kauan jo seuraillut sun menoa :) Mutta joo, vaikeita juttujahan nämä on, oli kyseessä kuka vaan, ja oot rohkea että ylipäätään asiasta täällä puhuit. Kuulostaa kuitenkin että sulla on just oikea asenne tilanteeseen, ei voi kuin ihailla ja toivottaa onnea jatkoon :))<3

  VastaaPoista
 5. En halua kirjoittaa tähän mitään lässynlää kommenttia vaan kertoa että mulle kävi juuri noin kuukausi sitten, aluks se oli vaikeaa tottua siihen, niinkun oot itsekkin ehkä huomannut.
  Mutta muista että tässä parasta on se, että saa tulla ja mennä miten itse haluaa, olla just se nuori jolla on koko maailman edessä ja tulevaisuus elettävänä, se on huippua! :)pitää ottaa kaikki ilo irti!

  VastaaPoista
 6. Ei voi kun ihailla sun asennetta ja suhtautumista tohon tilanteeseen, oot upee nainen Mikaela! :) Voimia sulle jatkoon ja nauti sinkkuudesta, nyt voit tosiaan tehdä kaikkea sellasta mitä ei ehkä haluais/pystyis tehdä seurustellessa (oon sulle ehkä vähän kateellinen siitä ;)! Oot ihana♥

  VastaaPoista
 7. Itsellänikin loppui viime keväänä melkein 4-vuotinen suhde ja vaikeatahan se oli. Mutta sinkkukesän ja syksyn viettäneenä voin sanoa, etten vaihtaisi tätä aikaa mihinkään! Ehdottomasti kokemisen arvoinen juttu, enkä vieläkään hätiköi uuteen suhteeseen. Tietenkin joskus tulee entisiä hyviä aikoja ikävä, mutta olen oppinut itsestäni ihan älyttömän paljon tämän 7 kuukauden sinkkuuden aikana ja huomaan viihtyväni sinkkuna erittäin hyvin! Saa mennä ja tulla miten haluaa, eikä kenellekään ole tilivelvollinen. Nyt ne extempore reissutkin on paljon hauskempia ;)

  Voimia sinne ja toivottavasti otat nyt kaiken irti sinkkuudesta!<3

  Niin kuin minulle moni vanhempikin ihminen on sanonut, että seurustella ehtii, mutta sinkkuaika on ehdottomasti elämäsin arvoista aikaa! :)

  VastaaPoista
 8. Höhö haleja ja jaksamista <3 Kyllä se oikea vielä löytyy sillä aikaa on hyvä pitää hauskaa ja antaa elämän vaan viedä!! :)

  VastaaPoista
 9. Siinä 1,5 paikkeilla alkaa ehkä tulla se arki suhteeseen;) Sitä ei pitäs säikähtää. Onneks ite opín tuntemaan sen ja erottamaan sen rakkauden loppumisesta, koska niitä parempia aikoja sit tulikii taas :)

  VastaaPoista
 10. kurja juttu :( olitte söpöjä yhdessä :')

  VastaaPoista
 11. sama juttu, omaki seurustelusuhde kaatu siinä 1,5 vuoden kohalla.. ja siitä on kanssa just jotain 3viikkoa.. jaksamisia sinne! :)

  VastaaPoista
 12. Jaksamisia sinne ! (: <3

  VastaaPoista
 13. Romanttinen rakkaus kestää noin pari vuotta. Sen jälkeen se joko muuttuu kestävämmäksi parisuhderakkaudeksi tai hiipuu lopulta kokonaan. Suhteiden kestämättömyys johtuu siitä, että ihmisillä ei oikeasti ole annettavaa toisilleen: kyse onkin vain hetkellisestä ja huumaavasta tunteesta. Ei sellaisen päälle kai voi mitään kestävämpää rakentaa. Mutta miksi toisaalta pitäisikään - jos pinnallisuus on jees kaikissa muissa tilanteissa, niin miksei sitten parisuhteessa?

  VastaaPoista
 14. Muista Mikaela, kauniit pärjää aina :) Laita viestiä koska vaan<3

  VastaaPoista
 15. Ulkomailla tulee myös uusii ongelmii, mutta mä oon ainakin löytäny täälä parhaiten sen tärkeimmän eli itseni. :) Ja täälä sitä oikeesti tajuaa, mitä seurustelulta ja elämältä haluaa!

  VastaaPoista
 16. Tosi typerää, että erositte.

  Pakko vaan kommentoida, että hauska lopetus :D t. Kolme suhteistani on päättynyt 9kk kohdalla :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela