Australia

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Mulla on oikeesti ollut maailman parhain viikonloppu! Eilenkin oli tosi hauska ilta ja tänään olin isällä ja näin samalla isoveljeäkin. Isä tuli eilen vähän päälle kahden viikon Floridan reissulta ja oli ihana nähdä pitkästä aikaa sitä ja äitipuolta. Mua on nyt vähän jännitellyt kertoa mun Ruotsin aikeista, mutta isä olikin ihan mahtava! Kannusti menemään ja oli heti, että he voi sit tulla moikkaamaan mua sinne. Oon niin ilonen kun kaikki alkaa selkiytymään. Tuntuu että oon taas elossa monien kuukausien jälkeen ja pääsen oikeasti toteuttamaan mun haaveita. Oli ikävä tätä tunnetta :-) Ja kyllä, mä aion lähteä sinne Ruotsiin. Apua oikeesti, musta tulee Tukholmalainen! Nään tulevan Au pair-perheen isän ens kuun 20. päivä. Vähän jännittelee!

Lisäksi juttu, joka tekee isistä entistä mahtavamman on tämä
Tiesin, että isä osti mulle nämä Jenkeistä, mutta niiden piti mennä joululahjaksi. Se näköjään vähän aikaistu ja sain jo tuliaisiksi. Mun varpaat ei yhtään pistä pahitteeksi näillä pakkasilla! Kaikista hauskinta näissä on, että ollaan monet kerrat väitelty Uggeista ja siitä, mitä järkeä on ostaa noin kalliita karvakenkiä (En esim saanut silloin Nykin reissulla ostaa näitä). Ja nyt se sitten itse soitti mulle ja kysy millaiset haluan :-D

Nyt jatkan blogien lukua. Palaillaan huomenna ihanuudet! <3

Ps. päivän paras: Isä "Pitäisköhän munki alkaa kirjottaa blogia?"

11 kommenttia:

 1. Ahh noi on ihanat! Itellä on pukinkontissa noi sand-värisenä odottelemassa. ;) Tollaset saman väriset on mun äidillä niin taitaa munkin jalkaan aina välillä nuokin joutua kotona käydessä. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Mä vähän toivon, että pukki muistais mua Uggeilla. :)

  VastaaPoista
 3. Jee ehdottomasti parhaat talvikengät :) ittellä on kans noi samaiset yksilöt viime talvelta ja vieläkin on vaan puhdasta rakkautta<3

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa vaan tänne Tukholmaan! :-)

  VastaaPoista
 5. Uggit on ihanan mukavat ja lämpöiset, mutta kumipohja Suomen talvessa eli toisin sanoen jäisillä, auratuilla teillä ei ole yhtään käytännöllinen. Itse oon meinannut muksahtaa niin monet kerrat omillani koiraa ulkoiluttaessa. Ehkä suutarilla saisi muokattua pohjia pitävimmiksi

  VastaaPoista
 6. ihanaa että elämä alkaa taas sujumaan, im so happy for you! :)

  VastaaPoista
 7. ite tilasin vähän aikaa sitte just tollaset samanlaiset chestnut väriset, nyt vaan oottelen et ne tulis postiin noudettavaksi :D

  VastaaPoista
 8. oikein paljon tsemppiä sitten sinne Tukholmaan! :))

  mun piti hei kysästä, että mistä sä löysit tuon aur pair perheesi? ja millaista sulla on tulossa siellä? vai meinaatko tehdä aiheesta ihan kunnon postauksen? :-))

  VastaaPoista
 9. Hih, sun isäs vaikuttaa aika huipputyypiltä :) Kelpais mullekin tollaset kengät näillä pakkasilla..

  VastaaPoista
 10. Olet 20-aikuinen nainen?? (luulisi ainakin) ja ''isi maksaa''.... Ei jessus minkälaisia ootte te nykyajan suomalaiset naiset.... Ihme ''prinsessa''

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela