Testailussa EF50mm

keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Nyt on muutamat testikuvat otettu ilta-auringossa. Huomaa tosiaankin eron vanhaan objektiiviin :-) Muistakaa sitten, etten mä ole mikään ammattikuvaaja, joten tyylistä valittelut voi jättää väliin.

Peppi
 Billy
 Doris
 Pipsa ja Wendy
Isa

Samalla tuli näköjään vähän koiraesittelyä :-D Pari jäi puuttumaan.

Miltä kuvat uudella objektiivilla näyttää?

13 kommenttia:

 1. en huomaa noissa kuvissa mitään erityistä. olisit saanut ihan varmasti samanlaisia kuvia sillä 18-55mm

  VastaaPoista
 2. Mun silmään ainakin on parannusta=)
  Ihania koiria<3

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä tolla 50 mm 1.8:lla on ihan turha räpsiä "peruskuvia" - siis jotain maisemakuvia tai kuvia liikkuvista kohteista, kun tota objektiivia ei oo sellasta kuvaamista varten luotu. Parhaitenhan toi objekti soveltuu potrettikuvaukseen, eli tolla kandeis räpsii kuvia esim noista koirista kun ne on paikallaan + tolla saa ihan tosi kivoja henkilökuvia. Sillon nimittäin oikeesti huomaa, että toi objektiivi eroaa huomattavasti canonin peruspaskaputkesta, näistä kuvista sitä ei nimittäin niin selkeesti huomaa. Mut kyl ton käyttö vaati itelläki vähän opetteluu ennen ku tajus millaseen kuvaukseen se sopii ja millaseen sopii toisenlainen putki paremmin. :)

  VastaaPoista
 4. Nää sun kuvat on aina jotenkin vähän sumeita/epätarkkoja, vaikka hyvä kamera onkin. Ehkä asetuksissa jotain vikaa? :o

  VastaaPoista
 5. Onko tossa uudessa objektiivissä ideana, että se tarkentaa suhteellisen pienelle alueelle? Vai mikä sen "erikoisuus" on?

  VastaaPoista
 6. Mä en ymmärrä objektiivesta yhtään_mitään, mutta kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
 7. sul on tosi epätarkkoi nää kuvat vaik sul onki järkkäri, voisit yrittää pitää kättä vähä vakaammin tjn?

  VastaaPoista
 8. Moi! Ensiksi pitää sanoo kuinka paljon tykkään sun blogista. Ensimmäisenä kun tulen koneelle tarkistan oman sähköpostin ja sun blogin <: Kiitos sulle, että jaksat päivittää näinkin usein ja näin ihania kuvia. Satutko tietämään onko teille tulossa lähiaikoina uutta pentuetta? Olen innostunut rodusta blogiasi seuraamalla ja tätä pientä perhettä Tampereella olisi tarkoitus kasvattaa yhdellä vauvalla. Kiitos tuhannesti jo etukäteen! <:

  VastaaPoista
 9. Komppaan Superlatiivia :> Kun hoksaat ton käyttötarkotuksen, et haluu sit millään luopua siitä =D

  VastaaPoista
 10. Hyvältä näyttää :) Itselläkin ois kokonaan uusi kamera harkinnassa lähitulevaisuudessa, mutta vaihtoehtoihin täytyy vielä lähemmin tutustua + työskennellä ahkerasti, että saa rahoituskinasiatkin kunnolla järjestykseen.

  http://tanjasvita.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. Musta näyttää epätarkalle, en tosin tiiä johtuuko kuvista vai silmistä.

  VastaaPoista
 12. olen samaa meiltä, että näyttää vähän epätarkoilta kuvilta ja huonolaatuisilta vaikuttaa...

  VastaaPoista
 13. ei mikään objektiivi tee kuvista sen kummempia jos ei ole hajuakaan miten sitä kameraa käytetään. kannattais edes vilkuilla jotain valokuvauksen perusteet opusta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela