Garnier Roll-On

perjantai 22. lokakuuta 2010

Moikka! Oon tänään ollut koko päivän liikenteessä autoa hakiessa ja tulin vasta joku aikaa sitten kotiin, käynyt suihkussa ja nyt on hetki aikaa postailla ennen hiusten kuivaamista ja menoa Sannalle iltaan valmistumaan  :-) Ollaan menossa kait Vonnelaan ja oletettavasti johonkin muuhun baariin, kun tuntuu että tulee Sedula-kiintiö täyteen :-D

Löysin äsken äidin meikinpuhdistusainetta lainatessa Garnierin uuden sävyttävän silmänympärys voiteen ja tietenkin halusin testata sitä. Samalla ottelin teille vähän kuvia sen toimivuudesta :-)
Lähtötilanne juuri suihkusta tulleena ja silmät turvonneena
Puikkoa kumpaankin silmänaluseen laitettuna

Kyllä ainakin itse huomaan eron silmänalusissa ja tietenkin varmaan jokapäiväisellä käytöllä myös tummuus häviää :-) Voisin hyvinkin ostaa itsellenikin tämän ja hintakin taisi olla vain vähän alle kymmenen euroa

9 kommenttia:

  1. Oivoi. Tehoispa tuo munkin tummiin silmänympäryksiin :C

    VastaaPoista
  2. Siis onko tuossa jokin vastaava ominaisuus kuin itseruskettavissa? :)
    Hei muuten, joko olet saanut "barbie-huumeen" kokeiluun? Olisi kiva kuulla miten toimii jne :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on kans toi ja hyvin peittää, ei kyllä mielestäni oo vielä ainakaan vaikuttanu mitenkään muuten, kyllä ne silmänaluset on edelleen tummat.. En ookkaan aikasemmin tajunnu kuinka kivan väriset silmät sulla on! =)

    VastaaPoista
  4. Mun blogin puolella on sulle haaste. ;)

    VastaaPoista
  5. Mistä oot löytäny alle 10e? Enpä ole koskaan löytäny niin halvalla, kerran tarjouksella tasan kympillä, muuten aina joku 13e tai kalliimmalla. :/

    VastaaPoista
  6. TODELLA suuri kiitos erittäin nopeasta toiminnasta huuto.net-tuotteen kanssa! En voi uskoa että maksoin tuotteen keskiviikkona ja sain sen jo torstaina, uskomatonta! Viimeksi huuto.netistä tilattuani sain odottaa tuotetta viikkoja.. Suuri kiitos siis!
    Olisiko mahdollista että tekisit juttua barbie drugista? Vaikka en itse harkitse sen käyttöä, olisi mielenkiintoista kuulla joltain sen vaikutuksesta.

    VastaaPoista
  7. Hei mitä ihonhoito tuotteita käytät, kun oot saanut ihon noin hyvään kuntoon? :) mulla kun naamaan on tullut kunnon puutarha, niin ois kiva tietää miten pääsit finneistä noin hyvin eroon? :)

    VastaaPoista
  8. Vitsit oon monesti miettiny pitäskö ostaa, ku oon epäilly toimiiko toi. Mut näyttää se toimivan, kiitos vinkistä!=)

    VastaaPoista
  9. ihan selvästi oot käyttäny saturaatiota häivyttääksesi värin silmien alta. vrt. eka ja vika kuva, värisävyt...kyllä huomaan näin kuvankäsittelijänä eron. ei siinä mitään, mutta olis kiva jos olisit rehellinen tällaisissa tuotepostauksissa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela