Emotion

torstai 21. lokakuuta 2010

Moikka! Mun piti tänään mennä suoraan töistä hakemaan auto Riihimäeltä ja käydä moikkaamassa isää, kun ne lähtee tänään reiluksi viikoksi espanjaan. Noh, auto ei ollutkaan vielä valmis vaan vasta huomenna. Silloin uusi yritys :-)

Ja tää on niin jotain karmaa! Huomasin eilen illalla takkia pukiessa, että helma repsottaa jotenkin oudosti (näkyy muuten eilisestä kuvastakin jos tarkkaa kattoo) ja sehän oli n.20cm pituudelta koko sauma revennyt! Menin tänään näyttämään takkia ja Only olisi sen käyttänyt ilmaiseksi ompelijalla ja olisin hyvällä tuurilla saanut sen huomenna. En kumminkaan kerkeä huomenna sitä hakea töiden jälkeen (jos se edes niin aikaseen olisi valmis) ja seuraavan kerran olen menossa Järvenpäähän vasta keskiviikkona. Tyhmä uutta takkia odottaa. Sain sitten palautettua sen sillain, että sain rahat käteen takaisin. Vähän harmittaa, mutta enköhän mä löydä vastaavaa tai jos ei muuta, niin käyn ostamassa sen sitten korjattuna uudestaan jos alkaa harmittamaan :-D

Ja tosiaan shoppailulakolla tarkoitin lähinnä, etten ole ostanut tässä kuussa pahemmin mitään vaatteita, vaan vain tarpeellisia (ja vähän tarpeettomimpia) juttuja. Ja tarkoituksena onkin vain ollut olla ostamatta vaatteita täältä Suomesta ja säästää rahoja matkaa varten :-)

Kävin palautusreissulla vielä Emotionissa, josta ostin Cutrinin Choozism multi-sprayn, joka tuuheuttaa ja tukee hiuksia ja sopii erityisesti rullakampauksien alle. Mulla on kaikki muotoilutuotteet oikeastaan vaan suoristavia, joissa on lämpösuoja joten tää tuli tarpeeseen :-) 8,90e kampanjahintaan

Lisäksi ostin ruskean kulmien ja ripsien kestovärin. Tahna eli se väri 6,5e ja hapetin 4,30e. Kummatkin piti ostaa erikseen. Ripsiä värjättäessä myös suojalaput alaluomelle on ostettava erikseen!

Ps. Tiistaina mua muuten odottaa mm.
Siitä lisää tiistaina ;-)

2 kommenttia:

  1. kokeileppa ripsien värjäyksessä kastella vanulappu, leikata se puoliksi ja sitten leikana sitä hieman kaarevaksi jotta se sopii silmän alle. Todella monien ammattilaistenkin suosima tapa; halpa sekä vanulapuista saa juuri silmän muotoisen mitä valmiit laput eivät usein ole.. sitten siihen kosteaan vanulappuun vaseliinia tai jotakin muuta paksua rasvaa ja vain silmän alle... :-)

    VastaaPoista
  2. Olis kiva, jos voisit laittaa ennen ja jälkeen kuvat ton ripsien värjäys-prosessin jälkeen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela