Eliminointia

lauantai 2. lokakuuta 2010

 Kuva itse tehty polyvore.com sivulla

Moikka! Ennenkun joku ehtii kysyä, niin eliminoin vuoden 2008 mun blogielämästä. Ensinnäkin ne postaukset oli ihan kamalia ja toiseksi, tää bloggerin joku ihmeen kuvapankki alkoi täyttymään. En meinaa saada kuvia läpi ja no, hermot siinä aina menee. Kuitenkin, enää niitä 2008 postauksia ei ole missään ja samalla vähän karsin rankalla kädellä laihuutta koskevia vuoden 2009 postauksia pois. Lähes uusi vuosi ja uudet tuulet :-) Vitsi on jo lokakuu! Joulu ja kaikki on jo kohta :-D

7 kommenttia:

 1. ei älä poista noita vanhoja postauksia! lueskelen niitä vähän väliä kun on tylsää :-( oot mun lempibloggari

  VastaaPoista
 2. kiva kuulla ! oon ylpeä susta :) vaikka en tunnekaan sua niin tuli jotenkin kiva mieli tosta :) tuntuu, että se 2008 aika on ollut ja mennyt ja tosiaan - nyt tuulee aivan uudet tuulet :) siitä on kuitenkin jo 2 vuotta niin kyllähän sitä ihminen muuttuu sinä aikana :)

  VastaaPoista
 3. Yllättävää että mulle käy näin! Oon just alkanu lukee niitä vanhempia juttuja ja ihmetelly miten elämä voikaan olla samantapasta, ja jotenki saanu samalla niitä lukiessa purettua omia tuntemuksia..ja ajatuksia liikkeelle. Mutta kiitos kuitenkin että olen saanut ylipäätään lukea niitä, en kiellä tekemästä jotain mikä tuntuu susta oikeelta:)

  Myönnetään et ne oli välillä vähän..no ei niin fiksuja.. mutta kuitenkin tavallansa tärkeitä. Tai mulle niistä tuli tärkeitä ja lohduttavia..

  Olet silti ihan mahtava tyyppi! <3 Toivottavasti jaksat kirjotella vielä kauan (:

  VastaaPoista
 4. Poista vaan jos siltä tuntuu, tulevaisuuden kannalta ihan hyvä veto varmasti! Ihminen muuttuu paljon parissa vuodessa ja nyt ei ainakaan ihmiset voi arvostella sinua vanhojen syömishäiriö yms. juttujen perusteella, etenkin kun blogisi on saamassa enemmän julkisuutta.

  VastaaPoista
 5. tyhmää ku poistit ne >: ei ne ollu ees kamalia !

  VastaaPoista
 6. Mullakin on ollut ongelmien ton bloggerin kuvapankin kanssa tällä viikolla vaikka mulla ei ihan hirveästi kuvia siellä olekaan. Ei vaan tunnu latautuvan sinne ja kun latautuu, kuva on törkeän iso vaikka olisin muokannut sen samaan kokoon kuin aina yleensäkin. Luin jostain muualtakin että on ollut samaa ongelmaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela