Easytonet testissä

maanantai 11. lokakuuta 2010

Moikka! Nyt tulee luvattu easytone-postaus. Kenkiä on keritty käyttämään 4lenkin verran ja olen ollut todella tyytyväinen! Kengät ovat eksyneet lenkkien lisäksi jalkaa kauppareissuille ja viime perjantain olin töissä 6,5h ne jalassa. Ei ole tulltu rakkoja, eikä jalkapohjat ole kipeytyneet yhtään, kuten mulla on yleensä tapana lenkin aikana. Varsinkin yli kuuden tunnin seisomatyö on aika koettelemus jalkapohjille, mutta Easytonet jalassa se meni mukavasti :-)

Mitä kengät lupaavat?
Reebokin uudet Easy Tone ‐kävelykengät keinuvat etu‐ ja sivusuunnassa pohjassa olevien tasapainopallojensa ansiosta. Jalkineet kehittävät tasapainoa, sillä niillä kävellessä keskivartalon ja jalkojen lihakset työskentelevät asennon vakauttamiseksi.Tehostuneen lihastyön luvataan kiinteyttävän vartaloa sekä auttavan kaloreiden polttoa. Easy Tone ‐kengillä kävellessä ikään kuin harjoittelee kuntosalilla, joka askeleella. Reebokin uusissa Easy Tone ‐kävelykengissä on uudenlaista teknologiaa: kenkien pohjassa on kaksi tasapainopalloa. Päkiän ja kannan alla sijaitsevien kuperien tasapainoilukohtien ansiosta Easy Tone ‐jalkine siis keinuu etu‐ ja sivusuunnassa. Jalkine antaa tunteen epävakaalla alustalla kävelemisestä. (teksti täältä)
 Oma kokemus

Kengät ovat todella mukavat jalassa ja askel tuntuu kevyeltä ja rullaavalta vanhoihin lenkkareihin verrattuna. Alussa tuntui vähän hassulta kävellä, mutta siihen tottuu jo ennen ensimmäisen lenkin päättymistä. Huomasin etenkin pakaroiden ja takareisien lämpenevän todella nopeasti kävelyn aikana, kun ennen tuntui ettei pelkkä kävely saa lihaksia lämpenemään lainkaan. Ja uskokaa tai älkää, on mulla ollut 40minuutin kävelylenkin jälkeen seuraavana päivänä pakarat ja takareiden kipeinä! Eli kävelyn tehostamista on havaittavissa. Vaikka nämä ei oikeasti kiinteyttäisikään, motivoivat kengät ainakin minua lenkkeilemään, tarkkailemaan omaa kävelyä ja toivomaan tehokkaampaa kiinteytystä. Ja ulkonäöltään nämä ovat todella miellyttävät. Kaikenkaikkiaan olen todella tyytyväinen ostokseeni ja vaikka hinta vähän kirpaisee, ovat nämä olleet kaiken rahan arvoiset :-) Ja minä jos kuka en mielelläni laita suuria summia urheiluvarusteisiin ja morkkishan vähän iski näiden oston jälkeen, mutta se hävisi heti ensimmäisen lenkin jälkeen.

Mihin Easytonet on tarkoitetu?
Reebokin easytoneja mainostetaan sillä, että niitä voi käyttää missä tahansa, esimerkiksi shoppaillessa ja vaikka imuroidessa ja samalla kiinteytyä. Juoksuun näitä ei ole tarkoitettu, mutta nämä soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön, eli voi näillä tepastella vaikka kuntosalin juoksumatolla tai käyttää muutenkin vaikka body pumpissa. Suosittelen näitä niille, jotka kävelevät lenkkinsä.

Toivottavasti tästä oli apua :-) Kokemukset kengistä ovat henkilökohtaiset, eikä kaikille kengät välttämättä sovi tai ei vain miellytä. Tietääkseni Intersportissa on meneillään kampanja lokakuun loppuun saakka, jossa Easytoneille luvataan 30päivän palautusoikeus, jos ei ole tyytyväinen kenkiin. Korjatkaa, jos olen väärässä!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä hyvältä, mutta en tiiä raskinko ostaa noita pelkkiä kävelylenkkejä varten.. Kun käyn kuitenkin välillä juoksemassakin! Ja jos niitä käyttää muutaman kerran ulkona, niin en halua enää sen jälkeen ottaa niitä sisäkäyttöön ainakaan omassa kodissa! Ja jossain saleillakin on mun ymmärtääkseni sellainen käytäntö että ei ulkokengillä jumppiin tms. Oispa varaa ostaa kahdet :DD

    VastaaPoista
  2. Hemmetti! Mä luulin että noi olis juoksukengät. Äh, mäkään pelkkää kävelyä varten haluaisi ostaa noita. Nykyään vain kävelen, mutta ajattelin, että jos hankin kivat lenkkarit, niin voisin alkaa jopa juoksemaan. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela