The Voicen muotiviikko-kisa

perjantai 24. syyskuuta 2010

 Moi kaikki! The Voice on ollut avokätinen muotiviikon lippujen suhteen, joten nyt teillä on mahdollisuus voittaa kaksi kappaletta lippuja torstaille (30.9.) Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävään muotitapahtumaan

Ohjelmassa luvassa:
Muotinäytökset:
    -Finnish Fashion now!
    -Mango
    -Björn Borg
Antti Tuisku esiintyy
Fashion catch
Meikkistudio
Hiusideoita
Tyylikoulu
Muotikuvaukset
23:00 Tapahtuma päättyy

Lipulla on myös vapaa pääsy Le Bonkin jatkobileisiin.

Mitä pitää tehdä voittaakseen liput?
Kerro mulle miksi juuri sinun pitäisi päästä ystäväsi kanssa tähän muodintäytteiseen tapahtumaan :-) Muista jättää kommenttisi sähköpostiosoitteella varustettuna! Ilman sitä kommenttisi ei ole mukana kilpailussa

Aikaa kommenttien jättämiseen on ensi sunnuntaihin klo 23:59 asti

HUOM! Tilaisuus on k-18. Huomioi tämä ennen osallistumista

Onnea kilpailuun :-)

17 kommenttia:

 1. Niin kuluneelta kuin se kuulostaakin niin fashion is my passion! Olisi hienoa päästä ekaa kertaa tollaseen tapahtumaan ja napata vielä joku hyvä kaveri mukaan. ;) That´s why.

  tyttokenkalaatikossa@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Voi ei, miksi mulla on just tuo ilta töitä! :(

  VastaaPoista
 3. Mun pitäis päästä sinne yksinkertasesti sen takia, etten kestä, jos en pääse! Katson sähköpostini useita kertoja päivässä tarkistaakseni olenko saanut kutsun ko. tapahtumaan. :--D

  VastaaPoista
 4. Olemme hyvän ystäväni kanssa unelmoineet muotiviikoista jo monta vuotta. Aina on jotakin tullut tielle kuten töitä. Tänä vuonna kummallakin olisi vapaata, muttei lippuja. Olisi ihan mahtavaa päästä muotiviikoille ja muotibloggarina luonnollisesti olisin erittäin onnellinen pääsystä sinne seurailemaan! :)

  laurajee-@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Olisi niin mahtavaa päästä tuollaiseen tapahtumaan, kun rakastan yli kaiken vaatteita! Olisi mukavaa päästä jakamaan tällainen kokemus ihanan kaverin kanssa :) Ja tää olis täydellinen lopetus kun kirjotuksetkin ovat ensi viikon jälkeen ohi ;P

  T.Emily@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Täytän 18 juuri tona päivänä !! :) Joten sehän ois iha mahtava tapa juhlii synttäreitä :--)

  VastaaPoista
 7. UUSIKS ! :D Täytän 18 vuotta juuri 30.9, eikä tosiaan tee mieli mennä vetämään mitään kännejä tai muutenkaa lähteä johonki baarimeininkeihin, joten ois ihan mahtavaa ns. juhlia synttäreitä jotenki kivasti, kuten just esim. menemällä tonne :) Olis ihan superkiva synttäripäivä !
  T. Tytti
  tyttienjala@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Olis ihana päästä, koska kaipaan todella vinkkejä mun tyyliin, joka on tullut lähiaikoina tosi tylsäks:( Olis ihana saada inspiraatioo tälläsestä tapahtumasta!

  VastaaPoista
 9. Jouduin unohtamaan koko ton tapahtuman kun oli suunnitelmia poikkiksen kanssa MUTTA...
  Tää on ehkä vähän noloa mutta.. mun poikaystävä on hullu antti tuisku fani ja en ees tajunnu että se olis tuolla:D
  plus....meillä on sopivasti 30.9 meijän 11kk pv:D PLUS mun lukio loppuu myös tona torstaina:D ok mua alkaa jo suorastaan pelottaa tää sattumuksien summa haha!
  mutta ois ihana päästä kahestaan poikkiksen kanssa ulos juhlistamaan niin montaa juttua..enkä usko että poikkis tulis mun kaa muotitapahtumaan ellei juuri tuo tuiskun antti olis siellä haha. eikä, punastelen jo tätä mun selitystä:D
  ois ihana yllättää se lipuilla kun myrtsistelin jo etten pääse tonne kumminkaan:(
  menofmine@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Olisi mahtavaa päästä katsastamaan syksyn ja talven muoti näytösten ja showroomien kautta. Myös ammattini puolesta (hiusmuotoilija) on tärkeää seurata trendejä. Ja onhan toi tapahtuma aika ainutlaatuinen! Eikä lavalla nähtävä Antti Tuiskukaan olisi yhtään huono syy tapahtumaan päästä :-)

  -Riikka

  riikka.aapro@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Miksi kuuluisin osaksi muotiviikon katsojalistaa? Syyt ovat seuraavat:
  1. En ole koskaan päässyt muotinäytöksiin
  2. Rakastan silti muotia ja yritän seurata sitä netin välityksellä.
  3. Haluan ilahduttaa jotain ystävääni ;)

  VastaaPoista
 12. Tämä olisi loistava piristys syksyyn, olen ollut 5 viikkoa enemmän tai vähemmän kipeänä ja elämä on muutenkin jotenkin mullistunut viime aikoina. Uusi työ ja muutto pois kotoota, stressaan kovasti tätä ja muutto olisi tosiaan 1.10 eli loistavaan saumaan tulisi pieni irtiotto arjesta :D Mukaan ottaisin yhden parhaista ystävistäni, jota en ole hänen opiskelukiireiden takia oikein ehtinyt näkemään viime aikoina.

  zenyh@netti.fi

  VastaaPoista
 13. muotiviikoille pääsy olis ihan unelmien täyttymys ja tiedän tasan kenet ystävistäni valitsisin ehdottomasti mukaan! muotiviikoilla piipahtaminen piristäisi juuri noidannuolesta kärsinyttä ja muotia rakastavaa ystävääni suuresti :)

  VastaaPoista
 14. Muotiviikoille pääsy toisi hieman valoa tähän syksyiseen harmaaseen arkeen! Ja onhan muoti vielä aihe, joka on lähellä sydäntäni tietenkin;)

  nelli.laakkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Muotiviikko, miten se piristäisikään tätä harmaata ja sateista syksyä! Olisi ihana irtautua hetkeksi niin kiireisestä arjesta ja päästä nauttimaan muodista! :)
  hedda.h@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Mun pitäis päästä kavereiden kanssa siksi, koska arki on jo iskenyt täysiä päälle, ja on aika ankeaa istua kaista neljään koulussa, tehdä tehtävät kotona päälle, mennä nukkumaan, ja taas kouluun. :D Tämä jos mikään piristäis tylsää syksyä.

  emmi.pynttari@mail.suomi.net

  VastaaPoista
 17. Jotain järkevää tekemistä keskellä viikkoa illaksi, eikä vkloppuna, jolloin ei varmasti pääse mihinkään töiden takia! Mahtavaa siis olisi päästä ensimmäistä kertaa elämässään muotinäytöksiin ja saada jotain vinkkejäkin. :)

  tiia---@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela