Vintage

sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Moi! Ihana kun on taas aikaa palata blogin ääreen ja kiitos kaikista asiallisista ja tsemppaavista kommenteista edelliseen postaukseen!

Tein torstaina pari tosi ihanaa, mutta normaalista poikkeavaa ostosta.

Kukalliset kumisaappaat töistä (Tian veranta)
oikea hinta on näillä 45euroa, mutta sain kympillä, koska näissä on sellainen vika, että päälle lakattu kuvio lähtee käytössä vähän rapistumaan ja jäljelle jää pelkkä vaaleanpunainen. Muahan se ei haittaa ja näähän menee sitten vaikka äidin puutarhasaappaina, kun ei enää julkisilla paikoilla kehtaa käyttää :-) Nää on niin ihanat!

Jyskistä kävin ostamassa peilin ja matka kaupasta kotiin oli aika mielenkiintoinen. En kaupassa tajunnut kuinka iso peili oikeasti on ja oli vähän taistelua saada se mun autoon :-D kiitos vaan kaikille avuliaille, muunmuassa sille herrasmiehelle joka jäi kauemmas seuraamaan mun episodia, eikä tullut auttamaan tän yli 15kiloisen peilin saamisessa autoon...
Just ja just peili mahtui autoon. Onneksi olin yksin, koska muita sisälle ei olisikaan mahtunu :-D Peilin ovh oli jotain 80euroa, mutta nyt se oli vain 40euroa. Niin ja samalla ostin punotun pyykkikorin 18eurolla.
Peili on todella kaunis ja vintagetyylinen. Se ei mahdu mun huoneessa minnekään, joten se saa omaa kotia odotellessa somistaa yläkerran olohuonetta :-)

Nyt voisin alkaa siivoamaan vähän huonetta ja pakkaamaan vikoja huutonetin paketteja. Postaan ehkä illemmalla vielä jotain :-)

11 kommenttia:

  1. Itse mietin täsmälleen saman peilin ostoa omaan kotiin! :)

    VastaaPoista
  2. aaa miten söppänät kumpparit!

    VastaaPoista
  3. ostin pari kk sitten ihan saman peilin, tosin hopeanvärisenä mutta on toi valkonenki aikas ihana! oli mullakin vähän vaikeuksia saada toi peili mun pikkuseen autoon, mut onneks se myyjä sitte autto! (ei ollu muuten pahannäkönen miesmyyjä, olisin voinut pidemmänkin aikaa vekslata sitä peiliä edestakas)

    VastaaPoista
  4. meillä oli täällä asunnossa tommonen peili valmiina, ku muutettiin.. meinaan vaan et mein auto on samaa kokoluokkaa ku toi sun :)ei olis ollu helppo homma.. onneks onnistuit!

    VastaaPoista
  5. mulla on samanlainen peili kotona aivan mahtava!

    VastaaPoista
  6. heeei, ootko töisssä jokelan K-supermarketissa? :D:D kun jotku on sanonu että on nähny sut siellä?
    jos oot niin minä päivinä, ois kiva tulla moikkamaan

    VastaaPoista
  7. laura: suosittelen! toi on ihan täydellinen :-)

    kata: kiitos :)

    jenni: mä mietin myös hopeaa, mutta päädyin sitten valkoiseen koska en oikein tiiä vielä minkävärisen kodin haluan :-) höh, missä mun miesmyyjät oli!

    V: vähän hyvä tuuri, että oli tollanen aarre jo valmiina :-)

    anonyymi: jee!

    anonyymi: jep, siellähän mä välillä oon :-D Huomenna klo 10-16 esimerkiksi :-)

    VastaaPoista
  8. Aivan IHANAT kumpparit :)

    ♥: http://walkingintheairr.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. Tuo peili on tosi ihana, mäkin tarvisin meille jonkun uuden peilin, kun tuo nykynen ei enää nappaa :D Söpöt kumpparit! :)

    VastaaPoista
  10. ihana peili:) mäki tarvisin

    VastaaPoista
  11. Sain juuri vähän aikaa sitten synttärilahjaksi samanlaisen peilin! Aivan ihana! :--)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela