Valkaisua

torstai 23. syyskuuta 2010

Mulla oli eilen viimeinen päivä 10päivän Crest whitestrips-hampaidenvalkaisukuuria. Kait nää on vähän valkoistunut. En silti mitään mullistavaa eroa huomaa ja haluisin vieläkin valkoisemman hymyn. Ehkä ennen joulua menen ihan kunnon hampaidenvalkaisuun kun tulee veronpalautukset :-D

Mistä siis oli kyse?
Tilasin Isosmile-verkkokaupasta hampaidenvalkaisu tarroja, joita käytetään ylä- sekä alahampaissa päivittäin 30minuuttia, jonka jälkeen tarrat poistetaan


Ennen ja jälkeen-kuvat

10päivää sitten
Lopputulos

Olen hieman skeptinen jälkeen-kuvia kohtaan, koska salamasta huolimatta kuvien sävyt ovat hieman erilaiset. Tai sitten tää on vain omaa skeptisyyttä :-D Sanokaa te! Ja tosiaan koko kuurin ajan join kahvia noin 5kuppia viikossa.

Käteen jäi tunne, ettei nämä kuitenkaan ihan turhat olleet ja voisin uudestaankin kokeilla vaikka pidemmällä kuurilla :-)

Ps. Ikävät valkoiset jäljet ovat peräisin ala-asteella olleista raudoista
Pps. Oon tulessa tänään näiden postausten perusteella :-D Tunnollinen bloggaaja.

21 kommenttia:

 1. kyllä eron huomaa, mutta se ei tosiaankaa ole mikää huomattava. oot muuten vireessä, onks tää jo kolmas postaus tänää :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, aivan. Onneksi nään viikonloppuna mun tuomarin, jonka kanssa ei olla nähty hetkeen. Tulee rehellinen vastaus :-D Tälläistä tää on kun teen vaan 5tuntia päivässä töitä ja on liikaa vapaa-aikaa!

  VastaaPoista
 3. oisin jättäny tälläset kuvat julkasematta ::D

  VastaaPoista
 4. Noissa kuvissa on tosiaan vähän sävyeroja mutta kyllä ne silti näyttää valkoisemmilta. Itelläni nuo toimi tosi hyvin kun joskus kokeilin.

  VastaaPoista
 5. Meinasin just sanoa, että oot villinä näiden postausten kanssa :D Hyvä juttu se! Onhan tossa nyt eroa, mun mielestä tuli just sopivan valkoset :)

  VastaaPoista
 6. kysyin tänä aamulla juuri kaverilta, että kuinka sulla on noin valkoiset hampaat ja kertoi käyttäneensä just noita! suositteli kyllä kovasti, varmaan itsekkin oon jossain vaiheessa tilaamassa. Aika hauska sattuma :D

  http://tanjasvita.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. haha nii söpöt hampaat, ihanku jollai pikkutytöllä :)

  VastaaPoista
 8. Öö mikähän näissä kuvissa on 19:21 anonyymin mielestä vikana? :D ihan asiallinen ja kiva postaus hampaidenvalkaisusta. Vai aattelitko että siitä olis parempi kertoa ilman kuvia?

  VastaaPoista
 9. Mä ainakin huomaan eron! Itsekin käytin noit just, itse en huomannut sen suurempaa eroa (vähän kyllä huomasi), mutta äiti ainakin huomasi heti! Harmi etten mä ottanut ennen ja jälkeen kuvia..

  VastaaPoista
 10. Jos olet koskaan lukenut P.S I love fashion-blogia, niin siellähän on ollut postaus juuri samasta asiasta. Ja lintu on käyttänyt pitempään näitä kyseisiä valkaisu juttuja, ja sävyero näkyy ihan kunnolla, että epäilempä jos jatkat nuita niin valkaistuu ihan kivasti. :) (Et ainakaan tuota yllä olevaa blogia maininnut omissa suosikeissasi)

  VastaaPoista
 11. Mut se vaan on niin, että kun ite näät hampaas joka kerta niin ei huomaa eroa niin hyvin. :)

  VastaaPoista
 12. kyllä noissa näkee eron! Voi vitsit itekki haluisin niin paljon valkoisemman hymyn mutta en uskalla lähtee kokeilee tollasia :-D:-D Oliko noi siis helppo käyttää? :-):-)

  VastaaPoista
 13. Hei, noista sun rautojen jättämistä värivirheistä. Itellä oli myös pienenä pitkään raudat suussa, vuoroin ylhäällä ja alhaalla. Ja inhottavat läikäthän niistä jäi. Mutta pari vuotta sitten kävin hammaslääkärillä niitä poistamassa. En muista nyt mikä se hoidon viraallinen nimi oli mutta itellä ainakin autto! Yks pieni läikkä vaan jäi ylähampaaseen. Hintakaan ei tainnu jäädä kun 20-30e, koska osan korvasi KELA. (Koska värjäytymät oli tosiaan aiheuttaneen lapsuusiän raudat)

  Kannattaa ihmeeessä kysyä omalta hammaslääkäriltä tosta! :) Lycka till!!<3

  -Hammaspeikko

  VastaaPoista
 14. Kyllä noi musta on valkaistunu ihan kivasti;) on myös kiva kun sulta tulee näitä postauksia aikas usein!:D

  VastaaPoista
 15. mustakin eron huomaa! mäki tilasin noi samat liuskat joskus viikko sit ja innolla odotan niiden saapumista. toivottavasti mullakin tulee noin hyvä tulos! :)

  VastaaPoista
 16. selvä ero ennen ja jälkeen kuvissa :) nyt kyllä tilaan itsellenikin tuota ja heti :)

  VastaaPoista
 17. huomattava ero! kyllä selkeästi poistaa ne peruskellastumat mitä jokaisella hampaissaan on. tosi tasainen valkoinen väri, olispa kaikilla asiakaspalvelutyöntekijöillä noin siisti hymy!

  VastaaPoista
 18. Munkin mielestä hampaat näyttää valkosemmilta. :)

  VastaaPoista
 19. hih, suloset irvistys kuvat!! :D Ja eron kyllä huomaa, vaikka sinulla oli ennestään jo tosi vaaleat hampaat.
  ps. oot tosi sievä tossa uudessa reuna kuvassa:)

  VastaaPoista
 20. huomaa kyllä eron. pitää kattoa jos ite myös tilais :)

  VastaaPoista
 21. Itellä ollu raudat kohta 8 vuotta ja saan pois 2kk päästä, mulle jää varmaan tosi vahvat tollaset rajat ko ollu niin kauan..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela