Seppälästä

lauantai 4. syyskuuta 2010

Huomenta! Eilen Riihimäellä käydessä tein Citymarketin seppälästä tosi kivat löydöt ja todella halvalla.

Mintun värinen laukku 1e
Limitec collectionin kaulakoru 2,5e

Kummallakin on ollut alkuperäinen hinta 15e! Eli ihan hyvän säästön tein :-) Jäi kyllä vähän harmittamaan vielä yksi limited collectionin koru, mutta täytyy toivoa jos se löytyisi täältä mäntsälästä yhtä halvalla. Tai sitten laitan Saran hakemaan sen :-D

Tänään saatan lähteä käymään Lahdessa samalla kun Mika menee säädättämään sen auton Hollolaan. Ja illalla saatetaan mennä katsomaan Inception Flamigon Finnkinoon, jos keretään. Asua siis luvassa huomenna, ellei koko päivä mene sittenkin vaan lusmuillessa :)

7 kommenttia:

 1. Samaisessa paikkaa luultavasti missä munkin poika ystäväni käy säädättään autoonsa... =) Viime kesänä jaksoin innostua ja lähtee mukaan, tosin itte oon ruvennu jopa tykkään myös autoharrastamisesta, tosin ikinä nää muotijutut ei jää kakkoseks siinä! <3 Oon pitkään jo lueskellut blogiasi, harvoin tosin kommentoinu. :)

  VastaaPoista
 2. Siis yks kysymys. Ostit sä ton kammotus laukun vaan sen euron hinnan takia vai sen takia, et se oli sun mielestä hieno? Innolla odotan monta käyttökertaa sulla tulee kyseiselle laukulle.

  VastaaPoista
 3. anonyymi: mäkin oon jo vähän, tosin siihen menevä raha kauhistuttaa! sillä rahalla olisi mulle voinut ostaa vaikka mitä lahjoja ;-)

  anonyymi: oon laukkua katellut jo täysihintaisena, mutten ole viittinyt sitä ostaa hinnan takia. Kyllä uskon, että sitä tulee käytettyä esim kokomustan asun kanssa. Eli ostin sen takia, koska pidän sitä hienona

  VastaaPoista
 4. Pisti silmään myös toi laukku. Veikkaan, ettei sulla tuu juuri käytettyä. Keksipä ykskin asu ja tilaisuus, jossa tota haluaisit käyttää mielummin kuin jotain jo ennemmin omistamaasi laukkua?

  Tuskin keksit yhtäkään. Silmä käteen, toi on ihan hirvitys, eikä yhtään sun tyyppinen. Ei edes euron arvoinen, Mikaela.

  VastaaPoista
 5. Hei, oikeasti, kaupasta ei joka kerta ole pakko ostaa jotain vaikka a)käy siellä b)joku on halpaa...

  Että käytät muka tota vihreää hirvitystä 'kokomustan' kanssa ennemmin kuin esim. LV:tä? Väittäisin että jonkinlaista osto-ongelmaa on havaittavissa...

  VastaaPoista
 6. Oi juma, noi seppälän alehinnat on alentunu! Kun mä katsoin tuota samaa laukkua pari vk sitten, niin silloin sen hinta oli 3e. Voihan se olla, ettei meidän seppälässä ole noin hyviä aleja, mutta luullis olevan, kun sama kauppa kuitenkin kyseessä :) Pitääkin piipahtaa kattomassa!

  VastaaPoista
 7. "mäkin oon jo vähän, tosin siihen menevä raha kauhistuttaa! sillä rahalla olisi mulle voinut ostaa vaikka mitä lahjoja ;-)"

  Juu ei tosiaan mitään halpaa hupia, mutta kai se on sit sen arvosta! =D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela