Päivitystä hiustenhoitoon

tiistai 7. syyskuuta 2010

Hiustuotteiden osto on aina yhtä ihanaa. Ite tykkään kokeilla erilaisia tuotteita ja nykyään kun netistä saa laatutuotteet lähes markettihinnoin, on se yhä houkuttelevampaa.

Ajattelin tilata Beautybaylta Tigin Small talkin ja Foxy curlsin
Suositteletteko tuotteita vai kannattaako jättää tilaamatta?

Käväsin tänään kauppareissulla katsomassa yhdessa kampaamossa hiustuotteiden hintoja
Uutena tuotteena ajattelin hankkia Headrushin, mutta se on fiksumpi ostaa ihan Suomesta, koska kampaamosta sai sen Biggie-mallisena eli 300ml 200ml sijaan vähän päälle 20eurolla

Dirty secret ja masterpiece taas olivat tarjouksessa, jossa toisen tuotteen saa 2eurolla eli kahden hinnaksi tulisi about 25euroa. Nämä kaksi tuotetta ovat osoittautuneet aivan parhaiksi!

Tuollaisia uusia ja vanhoja päivityksiä olen ajatellut tehdä hiustuotteisiini :-) Löytyykö samoja, joita teillä on käytössä?

22 kommenttia:

  1. Toi small talk on ehkä parhaimman tuoksuinen tuote ikinä! :D

    VastaaPoista
  2. Mä ostin tänään just ton kuivashampoon, mut en oo vielä ehtiny kokeilla. Sen verran tiiän, et sitä on kovasti joka paikassa kehuttu. (Hinta oli muuten Hairstoressa 18e)

    VastaaPoista
  3. heippu !!

    kuules osoittautuiko toi 24 h meikkivoide hyväksi, jonka ostit hiljan ?? itellä ongelma että meikkivoide lähtee kulumaan päivän mittaan pois niin ajattelin ostaa tota... joten kannattaako? kiitos etukäteen ;))

    VastaaPoista
  4. Lotta: oi se on vaan plussaa! :-)

    pipsa: se on ihan mahtavaa! Suosittelen. sen verran se on aika monessa muussakin paikassa, mutta ajattelin nyt hyödyntää ton jolla saa kaks about sillä 20e :)

    ira: tänään oli sitä ekan kerran naamalla ja nyt kun naamaa tutkailen, niin hyvin on pysynyt! Tosin nenänpäästä on vähän lähtenyt, mutta ei siinä mitkään muutkaan (edes laatumeikit) pysy ainakaan mulla :-) En oo kertaakaan lisännyt puuteria aamu 7jälkeen ja vähän naama kiiltelee. Mutta voin suositella. Levitty tosi hyvin ja sulautu ihoon :-)

    VastaaPoista
  5. Noi aerosolit on oikeestaan pakkokin ostaa Suomesta, kun niitä ei ilmeisesti saa enää ulkomailta tuoda Suomeen. Tai aika nihkeesti niitä ainakin toimitetaan :<.

    VastaaPoista
  6. Small talk on tuote mitä ilman en tulisi toimeen :D tuoksuu ihanalta ja tekee hiuksista niin.. täydelliset:D suosittelen!

    VastaaPoista
  7. tota kuivashampoota ei mulle ainaka suostunu lähettää ku on nii iso aerosoli !

    VastaaPoista
  8. Oi juma, saako Tigiä ulkomailta noin halvalla?! Oon aina ajatellut sen tosi kalliiksi merkiksi. Ja no, onhan se aika hintava suomessa kyllä. Voisitko tehdä jonkunlaisen jutun tuosta hius-aine-nettikaupasta, josta tilaat ? :)

    VastaaPoista
  9. dirty secret on ihan ykkönen, en voisi elää ilman sitä :-D tuo ihanan mattapinnan puhtaaseen tukkaan ja helpottaa käsittelyä + hiuksista tulee ns. tuuheammat. Ja tietysti se pelastaa kiireisen aamun kuivashamppoon roolissaan. Paras hiusten hoitotuote ikinä. Ja Headrushia suosittelen, todella hyvää tavaraa!

    VastaaPoista
  10. Mulla on toi Masterpiece lakka ja tykkään kyllä! Mulla vaan jos ihan liikaa laittaa, nii menee ihan kivikovaks hiukset :D

    VastaaPoista
  11. Tigit on niin hyviä! Itse asun isossa britanniassa ja täältä löytyy joistain marketeista noita todella halvalla. Iso shampoo ja hoitoaine yhteensä alle 20 euroa ja ne kestää mulla joku neljä kuukautta, normaalilla ihmisellä ainaki puoli vuotta!

    VastaaPoista
  12. Mulla on noista mitä suunnittelit ostavas vaan tuo Small Talk ja se on kyllä hyvä ja tosi ihanan tuoksunen! :)

    Muita Tigejä löytyy vaikka millä mitalla mut ei vielä läheskää tarpeeks! ;D

    VastaaPoista
  13. Moikka! mistä kampaamosta löysit dirty secretiä ja masterpieceä noi hyvässä tarjouksessa?

    VastaaPoista
  14. heips=)
    mistä nettikaupasta tilaat noita?

    VastaaPoista
  15. Mulla on kans tuo Small talk ja tuoksu on ihana ja kestää! Tuotteenakin ihan ok, omat hiukset vaan niin hemmetin hankalat. Mulla on siis paljon hiuksia, mutta ne on ihan sairaan ohuita.

    VastaaPoista
  16. missä nää Dirty secret ja masterpiece on tarjouksessa?

    VastaaPoista
  17. mulla on toi masterpiece ja on kyllä hyvä! Mulla olis myös hankinnassa toi rockholicin kuivashamppoo!

    VastaaPoista
  18. Small talk oli ainakin mulla ihan turha ostos, joten sitä en suosittelis :p glossy.fi on muuten kätevä sivusto, voi tsekata muiden käyttäjien mielipiteet tuotteesta ennen kuin sen käy itse ostamassa

    VastaaPoista
  19. Ulkomaisista nettikaupoista osa kyllä toimittaa aerosolejakin, tosin vähän hitaammalla vauhdilla vaan. Mulla kesti masterpiecen ja dirty secretin saaminen yli 2kk, yhtä aikaa tilatut ei-aerosolit tuli parissa viikossa.. että silleen. kannattaa kyllä varmistaa nettikaupan sivuilta käytäntö.

    Dirty secretiä en suosittele, pullo tyhjenee itsestään, oon 2 kertaa tilannu ja molemmat tyhjetyny itsestään lyhyessä ajassa. Jos ostaa ihan kaupasta niin voi saada vaihdettua täyteen pulloon ku valittaa, nettikaupoissa ei sama toimi..

    VastaaPoista
  20. onko sun työpaikalla tatuoinnit hyväksyttyjä?

    VastaaPoista
  21. Ainiin ja sitä vielä, että pistätkö pahaksesi, jos mainitsen blogisi lemppariblogit-postauksessa omassa blogissani? :)

    VastaaPoista
  22. Mitkä ulkomaalaiset nettikaupat toimittaa aerosoleja? Koska mun mielestä se kiellettiin kokonaan. Aiemmin ne toimitti, mut nyt ainakin kaikki mitä mä olen käyttänyt on lopettanut toimittamisen kokonaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela