Accessories

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Moikka! Jaksoin sittenkin nyt kun tulin kotiin, niin postata ostokset jotka tein ekstempore-matkalta Lahteen perjantaina.


Laukku 19,90€,Sormukset 9,90€ and 4,90€/Gina Tricot. Poskipunahuisku ja pussukka (jonka ostin pokkarille) 1,95€ ja 2,95€/H&m

Nyt alan jatkamaan lepäilyä. Palaillaan huomenna<3

4 kommenttia:

 1. haha tossa oli hyvä "sormukset 9.90 AND 4.90 8))) määki aina välillä kirjotan enkkua suomen sekaan :D

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
 3. toivon että osaisit vastata, mulla on rapunzelilta sinettipidennykset ollu jotain vähän päälle puoli vuotta, hiuksi on hyvässä kunnossa mutta sinetit ei pysy mun päässä millään! ollaan kokeiltu kaikkea niksejä mitä ollaan netistä luettu mutta ei, ne ei auta ja oonkohan allerginen sille liimalle, ku mun päähän tulee aina semmosia finnin kokosia '' patteja '' ja ne on tosi kipeitä ja kutisee inhottavasti. Mun äiti on parturikampaaja eikä se osannu oikein sanoa mistä se johtuu. Yksi äitin parturikampaajakavereista ehdotti kyllä että laittaa oikeaa kuumaliimaa, mutta en oikeen usko että se ois järkevää, mutta pysyis ainakin päässä! heheh. Toivon että osaisit vastata tähän kysymykseen. Mua niin ärsyttää ku ne hiukset ei tosiaankaan pysy mulla päässä kuin korkeintaan 1½ viikkoa ja se on siinä. :)

  VastaaPoista
 4. oliko noita pussukoita muissakin väreissä?:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela