Happy wednesday

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Moikka! Sain tänään sähköpostia Rapunzel of Swedeniltä ja tuli ilmi, että olen sijoittautunut 8maan välisessä blogikilpailussa sijalle 15. Kaikista hauskinta tässä on se, etten ole edes ollut tietoinen tästä kisasta :-D Joten kiitos kuuluu teille kun olette ahkerasti siirtyneet tältä sivustolta Rapunzelille!

Palkinnoksi saan haluamassani värissä yhden aitohiusnauhan. Itse ennen teippipidennyksiä ompelin juuri hiusnauhasta clip onit vanhoja klipsejä käyttäen, koska tukkaa sai enemmän halvemmalla, kuin yhdessä clip on-setissä olisi tullut.

Olen ollut tyytyväinen Rapunzelin hiuksien käyttäjä 1,5vuotta ja voin todellakin suositella erityisesti heidän Clip on-pidennyksiä :-) Ystävälläni on tällä hetkellä päässä Rapunzelin teippihiusta ja hänkin on ollut tosi tyytyväinen.

5 kommenttia:

 1. toivon että osaisit vastata, mulla on rapunzelilta sinettipidennykset ollu jotain vähän päälle puoli vuotta, hiuksi on hyvässä kunnossa mutta sinetit ei pysy mun päässä millään! ollaan kokeiltu kaikkea niksejä mitä ollaan netistä luettu mutta ei, ne ei auta ja oonkohan allerginen sille liimalle, ku mun päähän tulee aina semmosia finnin kokosia '' patteja '' ja ne on tosi kipeitä ja kutisee inhottavasti. Mun äiti on parturikampaaja eikä se osannu oikein sanoa mistä se johtuu. Yksi äitin parturikampaajakavereista ehdotti kyllä että laittaa oikeaa kuumaliimaa, mutta en oikeen usko että se ois järkevää, mutta pysyis ainakin päässä! heheh. Toivon että osaisit vastata tähän kysymykseen. Mua niin ärsyttää ku ne hiukset ei tosiaankaan pysy mulla päässä kuin korkeintaan 1½ viikkoa ja se on siinä. :)

  VastaaPoista
 2. hei voiko hiusNAUHASTA tehdä teippipidennykset ;o teippi ja nauha tuli tänään postissa, sekä liima.. Vai voikohan laittaa vain pelkkää hiusnauhaa ja liimaa? en oikein luota sen pysyvyyteen..

  VastaaPoista
 3. Mä tilasin mun ensimmäiset clipit Dreamhairilta, ja ne kesti 8kk tosi hyvässä kunnossa. Seuraavat eli nykyset tilasin tuolta Rapunzenilta, ja ne meni ihan järkyttävään kuntoon jo parin kuukauden aikana. Että on aika jännä nähä miten mielipiteet jakautuu noiden kahden välillä, toisilla taas Rapunzenilta tilatut kestää paljon pidempänään. Mut halvalla tuolta Rapunzenilta ainakin sai!

  VastaaPoista
 4. Mullakin sama juttu rapunzelin clipsien kans, et ne on nyt huonos kunnos jo parin kuukauden pääst, mut muuten ne on kivat, tykkään, Paitsi tietenki nyt ku on jo hirveet pulkannarut.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela