20:17

torstai 2. syyskuuta 2010

Moikka! Oon ollu oikeesti ihan yliaktiivinen bloggaaja viime aikoina :-D Huomaa, kun ei ole tarvinnut käydä töissä niin on aikaa.

Tänään hain postista H&m paketin, josta kotiin jäi seuraavat jutut
Musta poncho 19,90e
bikinien yläosa 6,95e ja alaosa 2,95e
Mustat kiilakorot 29,96e -25% jälkeen (ovh 39,94e)

Tänään oli päällä
Neule ja kaulakoru/H&m, farkkuleggarit/Pieces, Laukku/DKNY

Inhottavaa, kun alkaa illat pimentyä. Kuuden aikaan alkaa olla jo liian hämärää ottaa sisällä mitään kuvia ilman salamaa, eikä uloskaan aina jaksa mennä

Ps. H&m:älle seuraavaksi malliston lanseeraajaksi on varmistunut Lanvin. Lanvinin taiteellinen johtaja Alber Elbaz yhteistyöstä:
”H&M ehdotti meille yhteistyötä, jossa näkisimme pystymmekö muuntamaan Lanvinilla luomamme unelman laajemmalle yleisölle laadusta tinkimättä. Olen sanonut, etten koskaan tee massamarkkinoille suunnattua mallistoa, mutta minua kiehtoi H&M:n muuttaminen ylelliseksi ennemmin kuin Lanvinin mukauttaminen laajalle yleisölle. Tämä on ollut poikkeuksellinen kokemus, jossa kaksi eri ääripäissä toimivaa yritystä pystyi tekemään yhteistyötä, sillä ajattelutapamme on samanlainen – haluamme tuoda iloa ja kauneutta miehille ja naisille kaikkialle maailmaan”. (teksti täältä)
 Koko malliston maailman ensi-ilta on 2.marraskuuta ja mallisto tulee kauppoihin 23.11.2010. Olen tuskin ainoa, joka innolla odottaa malliston julkaisemista :-)

4 kommenttia:

 1. hei pian kuvaa tuosta poncosta päällä, mäki haluuun ton ! :-)

  VastaaPoista
 2. Kivoja ostoksia :)
  Näytäppä sitten miten yhdistät ton ponchon, ite ostin sen harmaana mutta en oo keksinyt sopivaa asua siihen :DD

  VastaaPoista
 3. oho kappas, en ollu ees kuullu tosta h&m-jutusta:o kiinnostavaa

  VastaaPoista
 4. Ihana ku tulee lukee tätä sun blogiis, ja nyt ku tosi useesti oot kerenny päivittää tätä :) hih, aina ku tuun koneelle nii tuun lukee innolla sun blogii. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela