Kos 2010 part 1

tiistai 31. elokuuta 2010

Nyt vihdoinkin jaksoin palata Kossin kuvien pariin ja tehdä postauksen tänne :-) Jos on kiinnostusta, että tekisin pelkkien kuvien lätkimisen lisäksi ihan postauksen Kossista matkakohteena, vinkkailkaa kommenttiboksiin.


Kuvia on niin kamalasti, että jaan tämän kahteen osaan. Ajastan toisen osan huomis aamuksi :-)

15 kommenttia:

 1. Jes :) Kiva kun postailet näin useesti! IHANA toi valkonen koira!<3

  VastaaPoista
 2. Jes :) Kiva kun postailet näin useesti! IHANA toi valkonen koira!<3

  VastaaPoista
 3. Hei! Olen jo pitkään ihmetellyt, mikä blogissasi on vialla, kun sitä (sivua) ei saa rullattua normaalisti alaspäin, vaan se liikkuu pätkien ja pomppien ihmeellisesti. Todella epämiellyttävä siis esim. katsoa kuvia :( Jos osaat niin kandee varmaan tehdä asialle jotain, koska uskoisin, että se häiritsee muitakin. Sama tapahtuu myös muilla koneilla oman läppärini lisäksi, eikä tietääkseni johdu selaimestakaan.

  VastaaPoista
 4. pakko huomauttaa vielä tosta rusketussuihkeasiasta: jos kerran poistit siihen liittyvät postaukset, miten muka seisot mielipiteesi takana? no, toivon, että tuli järki aivoon ja päätit jättää vaarallisen tuotteen kokeilematta. mun kaveri nimittäin kokeili sitä eikä ollu mitenkään kovin kauniit sivuvaikutukset.

  VastaaPoista
 5. mulla on sama juttu ku Iriskin sanoi! eli sivu rullautuu oudosti:ss hankala kattoo kuvia yms :/

  VastaaPoista
 6. 21:35 anonyymille, mieti nyt olisitko itekään valmis "seisomaan mielipiteesi takana" jos tosta tuli heti niin iso kohu ja veikkaan et suurin osa kuuli koko jutusta ekaa kertaa tän blogin kautta. Haluisitko ite sit olla se joka tavallaan esitteli kaikille ton jutun, vaikka kyllä se asia tulee esille ihan mediankin puolelta vielä ajallaan niin silti monet ilmeisesti ihan vaan Mikaelan postauksen takia haluaa itekin kokeilla. Ei sillä että se todellakaan ois Mikaelan syy, ei tietenkään kun jokainen tekee ite omat päätöksensä, mut se et ihan tosissaan on helpompi kokeilla jotain kun tietää että niin joku muukin tekee. Tässä tapauksessa ainakin Mikaela. Joten must ainakin ihan ymmärrettävää että ne postaukset poistettiin ja ihan oikea päätös !:)

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköstä tuolla. Voi että, ei pitäs katella tämmösiä ku matkakuume lämpimään vaan kasvaa :D:D

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia! :) pakko kysyä, mitä kokoa olet? näytät niin hoikalta!
  awws, oon niin rakastunut sun kasvonpiirteisiin :'>

  VastaaPoista
 9. Heiiii! Ootte näköjään ollu samassa hotellissa kuin itse viime vuonna! :) Hotellista tykkäsin kyllä, saaresta en niinkään verrattuna muihin Kreikan saariin.

  VastaaPoista
 10. ois noi turpeet huuleet kaivanneet vähän väriä...

  VastaaPoista
 11. aaaaaaaa mikä rusketus!! ihanaa :-) oon kade, tosi kivoja kuvia :-)

  VastaaPoista
 12. oi ihana matka näytti olleen!:-) ja ihana rusketus ja aivan ihania kuvia tossa ensimmäisessä postauksessa sukelluskuvia <3 i love!

  VastaaPoista
 13. nicole scherzinger #2!!!!!

  VastaaPoista
 14. ei millää pahalla mut meikkaat mun mielest sun kulmat iha liian tummasti ja paksusti, se tekee sust vihasen näkösen..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela