Help needed!

sunnuntai 8. elokuuta 2010

Moikkamoi! Mulla on joku suolisto-mahatulehdus (jep, on yhtä ällöä, miltä kuulostaakin) ja olen perjantaista saakka oksennellut kaiken ulos, mitä oon suuhun laittanut. Ei kiva. Saikulla tosiaan menty.

Mutta eipä siitä sen enempää. Postailen koska haluaisin vinkkejä siitä, mitä tehdä Kreikan Kossilla. Perjantaina on Mikan kanssa lähtö viikon lomalle ja olisi kiva kuulla kaikenlaisia vinkkejä mahtavan loman takaamiseksi :-)

Tällä hetkellä olemme suunnitelleet sukellusreissua, kolmen saaren veneretkeä, mikroautoilua, mopon vuokrauksta ja sillä saaren kiertelyä sekä muutamalla nähtävyydellä käymistä, kuten Kossin linnalla ja Asklepieionin temppelialueella.

Mutta mitä muita vinkkejä teillä on? Mitkä raflat ja baarit kannattaa katsastaa? Mistä tekee parhaat shoppailut (myös miehille) ja onko jotain ihanaa paikkaa mennä katsomaan esimerkiksi auringonlaskua piknikin ohessa?

Nyt kaikki Kos-vinkit tulemaan! :-)

8 kommenttia:

 1. Voi, parane pian!

  Teillä vaikuttais olevan jo nyt paljon suunnitelmia lomalle. Muistakaa myös ottaa rennosti!

  VastaaPoista
 2. Kannattaa sitten varata se kolmen saaren retki suoraan rannasta/rantakadulta, eikä matkatoimistosta. Hinta on n puolet halvempi. Olin Kossilla kuukausi sitten ja ostettiin matka Kalypso-laivasta, ja matka maksoi muistaakseni 15-20 euroa ja siihen kuului ateria Kalymnoksella (yhdestä kierroksen saarista). Kalymnoksella on sivukujilla kivoja kenkä- ja laukkukappoja, kannattaa lähteä rantakadulta pois, kun siinä on hetki aikaa kiertää itsekseen. Samalla reissulla pääsee myös laskemaan vesiliukumäkiä turkoosiin veteen ja tutustumaan maailman ihanimpaan pikkusaareen, jossa on valkoisin hiekka ja turkoosein vesi mitä olen nähnyt. Suosittelen!

  Baareista kannattaa katsastaa baarikadulta löytyvät Cactus ja West (suosittelen tuota järjestystä, Cactuksessa kiva hengailla illasta ja mennä siitä Westiin tanssimaan pöydille :)

  Baarikadun ympäristössä on paljon kauppoja ja ravintoloita, ja hinnat vaihtelee jonkun verran, joten kannattaa vähän kierrellä ja katsella mistä saa parhaaseen hintaa mitäkin. Käytiin parissakin superhyvässä ravintolassa rantakadun lähettyvillä, mutta en muista kuollaksenikaan niiden nimiä :) Mutta missään missä käytiin, ei ollut pahaa ruokaa, joten eiköhän kannata mennä fiiliksen mukaan.

  Mutta hauskaa reissua, ja pieni varotuksen sana. Siellä on ihan pirun kuuma! ;)

  VastaaPoista
 3. parane! kossilla olen ollut viimeksi 4 vuotiaana joten ainut muistikuva oli se että ranta oli muuten ihana paitsi että hiekka oli kuumaa (joo, niinhän se kaikkialla), vinkkejä ei siis oikein löydy, mutta hyvää matkaa! :D

  VastaaPoista
 4. Toukokuussa Kosilla käyneenä voin sanoa että baareista ehdottomasti parhaita on baarikadulla sijaitsevat West ja White Corner. Halpoja juotavia ja ihan mahtavia ihmisiä töissä ja meno katossa! :)

  Rannoista paras mielestäni on Tarzan Beach, siellä soi musiikk ja sielläkin mahtavat ihmiset töissä. Raflanakin paikka on hyvä.

  Me ei käyty maksullisilla retkillä, vaan vuokrattiin pyörät ja poljettiin kuumille lähteille, oli aika jännä kokemus! :)

  Minne hotelliin ootte majoittumassa?

  VastaaPoista
 5. Laivalla pääsee Turkin puolelle, vaikka päiväreissulle! Siellä on niitä kauppoja

  VastaaPoista
 6. Sulla on ollu paritki clip on pidennykset, am i right ?
  Niitä koskien kysymys:
  Mä aijon hankkia (toiset) klipsupidennykset, ja haluaisin kysyä sulta mitä paikkaa sä suosittelisit? Siis mistä sais 100% ihmishiusta olevat pidennykset? Ja muutenki hyvän laatuset?
  Ite tilasin edelliset halvalla ja ne on ihan paskat. puolet 100% ihmishiuksista olikin kuitua..

  VastaaPoista
 7. Hei tää ei liity nyt tähän postaukseen mitenkää, mutta enivei. Sulla on tietääkseni Nellystä ne Marble nilkkurit? Oon kattellu niitä Nellystä, mut en oikein osaa kuvitella miltä ne näyttää sit jalassa. Eli onko sulla täällä blogissa jotain kuvaa missä ne on sun jaloissa? Jos ei ole niin olisiko sellaista kuvaa mahdollista saada? :P

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela