RMK day

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Moikka! Postailu vähän jäänyt töiden takia ja tänäänki oon lähössä työporukan kanssa yöksi Porvooseen. Mutta olin niin ihana ja heräsin vähän aikasemmin, että kerkeen postaamaan nopsaa :-)

Olin Riihimäkimummolassa (eli isän porukoilla) ja juteltiin mummon kanssa ihan kaikesta maan ja taivaan väliltä sellaiset 5tuntia. Ja tuntui, että aika loppui kesken! Hän on viime vuosina ollut se ihminen, kenen tiedän kuuntelevan ja ymmärtävän aina, eikä koskaan tuomitse. Ja ikää kumminkin on jo yli 70. Käytii  jopa Seurahuoneen terassilla istumassa pari tuntia! :-D

Siitä lähdin nopsaa viemään isälle kiitoskorttia ja yo-kuvaa. Ei siellä ollut kuin pikkuveli kotona ja en jäänyt kuin hetkeksi.

Pari kuvaa isältä
Hassua, että tuo on ainut talo jossa oon asunut ja joka on säilynyt samana koko mun elämän. Edes joku on, koska äiti ja isäpuoli laittaa tän meiän talon myyntiin ensi viikolla, kun palaa Italiasta.

Tälläisessä asussa olin liikenteessä
Toppi GT, shortsit DIY (mango), bustiers Wonderbra

Jalassa oli yhden uudet kaunokaiset, jotka esittelen huomenna parin muunkin aleostoksen kanssa :-)

Nyt syömään nopsaa aamupalaa ja siitä kohti Helsinkiä, josta mennään veneellä Porvooseen. Moikka ja tulkaa kaikki borgålaiset moikkaamaan, jos näette mua :-)

6 kommenttia:

 1. Postailet nykyään harvemmin kun ennen ja postaukset ovat menettäneet mielenkiintonsa.. Myös ulkoasun pieni muutos voisi tehdä terää =)

  ps. tää on vaan mun mielipide !

  VastaaPoista
 2. Taisin bongata sut riihimäellä.
  Olin samaan aikaa siel hotelli seurahuoneella, ja kävelin siit terassin ohi. (:

  VastaaPoista
 3. hei miten sulla pysyy noi bustierit? ootko kokeillut muita kun wonderbrata? sehän on tosi hyvä merkki, mietin vaan että entäs ne halppikset, kuinkahan pysyy vähän isommilla kun a-kupilla..:D

  jos yhtään tiedät niin please, vastaa!

  + asu on taas ihana <3

  VastaaPoista
 4. saako kysyä miksi teidän porukat myy niin ihanan talom? vaihdatteko paikkakuntaa kokonaan?

  Näytät muuten ton edellisen postauksen hääasussa tosi nätiltä! sulle sopii sellainen kevyt meikki :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela