MK

torstai 22. heinäkuuta 2010

Säästötililläni on jo kohta kaksi kuukautta ollut päälle 2000e yo-lahjarahoja. Isä halusi, että ostan jotain itselleni, josta jää muisto (sain siis rahaa, jolla piti itse käydä ostamassa jotain muuta kun "hennesin rättejä" :-D) ja päädyin rannekelloon pitkän mietinnän jälkeen. Mulla on pari juurikin isältä lahjaksi saatua kelloa, jotka on molemmat hopeisia. Olen kauan halunnut ihanaa kultaista ja ajatonta kelloa ja sellainen sitten löytyikin.

Malli on Midsized chronograph watch, gold

Michael Korsilla on ihania kelloja, ja koska sellaista ei Suomesta saa ostettua, tilasin sen Fruugo.comin sivuilta, jossa sille tuli hintaa 209euroa. Nyt vain pakettia odottelemaan :-)

9 kommenttia:

 1. Vähän toi on ihana! just tommonen ajattoman kaunis. käy kaiken kanssa sitten.äää aivan mahtava! =D

  VastaaPoista
 2. tosi hieno, mullakin on kohta valmistujaisjuhlat ammattikorkeakoulusta ja olen kanssa michael korsin kelloja katsonut, niin tyylikkäitä ja ajattomia :)

  VastaaPoista
 3. Saatko kenties ideaa Ps. I love fashion blogista näiden sun asusteiden ostoon? Ensin LV, sitten tämä kello.. Edellämainitut tuotteet sopivat kyllä 100x paremmin klassisen tyylin omaavalle Linnulle kuin sinulle.

  VastaaPoista
 4. oot kyllä hyvin onnistunu! ihana ku yhdistelet just halpaa ja kallista omaan tyyliin sopivana!

  VastaaPoista
 5. noora: jep :-)

  stimy: :-)

  burberryh87: niin on! Muillakin merkeillä oli kyllä tosi kivoja, mutta tuohon sitten päädyin :-)

  nellye: Vuittonia ja juurikin speedyä olen halunnut jo pari vuotta. Ja kellomalleja katsoin watchshopin sivuilta, josta tuo Korsi selvisi voittajaksi. En vain satu jokaista "himotustani" tai tulevaa hankintaani täällä blogissa mainostamaan viikkoja ennen ostoa, niinkuin jotkut. Joten onko se matkimista?

  kärty: ei siinä ole järkeä kaikkeen panostaa :-) ja kiitos!

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä on ehkä vähän mautonta mainostaa isoja ylppärirahoja joita oot saanu. Ihan vähän tahdikkuutta vois harrastaa.
  Ja kieltämättä vähän tuli Lintu tosta kellosta mieleen, mutta voihan tottakai olla että oot miettiny sitä jo kauan aikasemmin ja vaikka et oliskaan niin mitä sitten? Toi kello on niin kaunis että kyllä mäkin tollasen haluaisin!

  VastaaPoista
 7. aika naurettava toi nellye kommentti:D Ei kukaan osta mitään noinkaa kallista sen takia että on nähnyt sen jonkun muun blogissa vaan sen takia että oikeesti itse haluaa ja tykkää siitä! Kuinkakohan monella ihmisellä on tommonen kello? Tai entä vuittonin laukku? Ottaako kaikki mallia ps.i love fashion blogista? Jolla ei edes ole mikään hyvä tyyli melkein joka pvä samanlaiset vaatteet päällä,aina hame tai shortsit ja toppi + hennesin kengät. Järki kätee ihmiset hei!

  VastaaPoista
 8. Esittelethän kellon heti kun se on saapunut :P on se kyllä sen verran hieno ja itsekin olen jo joknun aikaa himoinnut juurikin tuota samaista kelloa ja paria muutakin MK:n kelloa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela