Rakkaustukka

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Mulla on vähän venynyt tää tukkapostaus, mutta nyt se tulee :-)

Otin vajaa pari viikkoa sitten teippipidennykset Simply naturalin hiuksella, ja oon ollut ihan huippu tyytyväinen!
 (Tässä kuvassa on kaksi punttia tukkaa, mutta kävin viime viikolla laittamassa vielä yhden puntin lisää)
(Valo vähän hämää tukan väriä)
Vielä tää tukka on aika heppatyttö, koska tätä ei ole ollenkaan leikattu, mutta pitäisi tässä joka päivä käydä kampaajalla :-)

Mulla on päässä 3punttia 45sentin pituista tukkaa = 2punttia sävyä 3 ja puntti sävyä 2. Laitto kesti sellaiset vähän päälle 2tuntia.


Tukan laitoin Tuusulassa Johanna Merilinnalla ja hintaa tälle ihanuudelle tuli 400euroa. Hiukset ovat pysyneet todella hyvin ja laitettu ammattitaitoisesti. Suosittelen! Johanna tekee pidennyksiä ja tuuhennoksia sinetti-, teippi- ja ompelutekniikalla sekä myös asiakkaan itse ostetuilla hiuksilla.

Oon todella tyytyväinen Simplyn tukkaan ja eron huomaa hyvin edellisiin pidennyksiin. Tukka ei takkuunnu, pesun jälkeen se on sileä ja hiuksia ei tipu harjatessa. Selvitys onnistuu myös helposti ilman mitään selvittäviä suihkeita, joka ei olisi tullut kuuloonkaan entisillä merkeillä.

Teippipidennykset siis teipataan omaan tukkaan muutaman sentin osioina

kuva täältä

Eli pää tulee täyteen tollaisia pieniä lisäkkeitä, jotka ovat huomaamattomia. Tosin välillä tukkaa kiinni pitäessä korkealla ponnarilla, saattaa jostain teipit vilahtaa.

Ostin samalla 36euroa maksavan Simplyn tukalle tarkoitetun hoitosetin, jossa on shampoo, hoitoaine ja lämpösuojan sisältävä hoitosuihke.

Ainoa tyhmä juttu tässä tukassa on pesu. Tai no ei peseminen, mutta se kuivaaminen! N. 40min menee tän reuhkan kuivaamiseen, koska on tärkeä saada ihan rutikuivaksi varsinkin hiuksen tyvi. Pidennysten kanssa ei saa koskaan mennä nukkumaan tukka märkänä! Ja arvatkaa oonko mä tosi laiska aina kuivaamaan tukkaa... Ja onneksi töissä pitää olla tukka kiinni, niin ei oo niin justiinsa onko tukka ihan puhdas vai ei. Onneksi on kuivashampoo ;-) Ja eikä pidennyksiä kannatakaan pestä kuin muutaman kerran viikossa.

Ja tosiaan, pidennysten laiton jälkeen tukkaa ei saa pestä ainakaan vuorokauteen, joten kannattaa pestä hiukset juuri ennen pidennysten laittoon mentäessä :-)
Tästä tuli tosi sekava postaus, toivottavasti edes jotain selkoa saitte :-D

7 kommenttia:

 1. kiitos ihan hirveästi, tää postaus autto mua super paljon!:) kiitti!:) ja on kyllä ihan mahtava rakkaustukka<3

  VastaaPoista
 2. Painaaks noi kuinka paljon vai tuntuuko ihan normaalilta? Vaikeuttaako elämää yhtään eläminen noiden kanssa ?
  Meneekö koskaan hermo noiden kanssa ?

  Ihanat hiukset kyllä !

  VastaaPoista
 3. ihanat hiukset, oon itse myös harkinnut tuollaisia pidennyksiä kunhan hiukset vähän kasvanut ensin :)

  VastaaPoista
 4. en tiiä mistä oot kuullu ettei pidennysten kaa sais mennä nukkuu hiukset märkänä. mä teen lähes aina niin ja nää ei oo menny mikskään ja pysyy ihan täydellisesti?

  lisäks mietin et miten noiden laittoon sai kuluu aikaa 2h? mun asiansaosaava kampaaja laittaa mulle teipit päähän puolessa tunnissa (mukaan lukien teippien vaihdon aina pidennysten noston yhteydessä...)

  VastaaPoista
 5. Mäkään en ymmärrä, miten tohon on 2h saatu menenemään. Ihana kampaajani laittaa mun hiukset mulle n. 20 minuuttiin.

  VastaaPoista
 6. Mulla on aina ollut luonnostaan mielettömän paksu tukka ja tällä hetkellä se on vielä puoleen selkään pitkä. Ja tiedän kyllä miten rasittavaa se kuivausrumba on :D Mutta siihen kyllä tottuu :)

  VastaaPoista
 7. ...: hyvä kun auttoi :-)

  laura: kylhän ne suihkussa painaa ja muutenkin aluksi, koska oma tukka oli mulla niin ohut :-) Mutta kyllä siihen tottuu!

  ja föönaamiseen menee hermot, muuten ei :-) Enemmän meni clipsujen kanssa

  anna g: ei niiden onneksi kamalan pitkät tarvi olla :-)

  Duchess: mulle ainakin sanottiin, ettei saisi mennä nukkumaan edes kosteilla hiuksilla ja netistäkin oon lukenut, ettei sitä suositella. en sit tiiä

  monana: riippuu varmaan osioiden koosta tms?

  m: jep, kaikkeen tottuu :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela