Outfit 5.6.2010

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Nyt tulee postaus yo-asusta :-) En tähän hätään kerkeä mitään isompaa tekemään. Huomenna palaillaan juhlien kanssa!

Ja paras kuva mekosta läheltä päällä on tällä hetkellä tälläinen tosi edustava :--D
Mekko Sand (silkkiä)
Kengät Friis&Company (Mokkaa)
Lakki Fredrikson nahkalipalla ja kultaisella lyyralla

Tuollainen oli YO-asu, josta ite tykkäsin tosi paljon :-) Ei ihan perinteinen vaan enemmän modernimpi ja mua.

Mitä tykkäätte?

25 kommenttia:

 1. mun mielestä SUA olis enemmän ollu joku tiukka yläosainen mekko- ehkäpä jopa kokonaan tiukka mekko, etkös yleensä aina juhliin sellasta oo etsinykki? jotenki tuo mun mielestä vaan ei ollu yhtään sua =D mut mikä mä oon sanomaan, jotenki pääs vaan yllättämään. Toi mekko vaan ei oikeen hirveesti sun kropalle oo eduksi. Sanon näin koska en itsekkään ole mikään nollakoossa pyörivä joten olisin odottanut että päälläsi olisi ollut esim. nudea ja mustaa yhdistelevä tiukka mekko. Hieno mekko silti on eikä se niin pahalta siis sun päällä näytä, yllätyin vain =) pääasia että itse viihtyy, eikös?

  VastaaPoista
 2. Notnot. TOi mekko on varmaa ihan kiva mut ei sovi yhtään, tekee susta kolmekertaa isomman näkösen ku oot(?) näyttää huonolta :(!!

  VastaaPoista
 3. tosi synkkä toi sun mekko, luulis että kevätjuhlaan pukis jotai vähän pirteempää. mä en pukis tollasta kaapua kun hautajaisiin. no ehkä se sit on vaan 'enemmän' suo? :D

  VastaaPoista
 4. Viittitkö Mikaela vähän lyhentää tota blogin sivustoa, se menee kauheen alas vaan sellasena mainosten litaniana, ja ainakaan yks mainos ei ees oo enää voimassa. Sun blogis on täys kymppi, love it, love you <3

  VastaaPoista
 5. Mitä helvettiä, tossa sun rumassa kaavussa ei oo mitään modernia =D Ja jos tää oli todellakin "yo-postaus" ni oot kyl ollu sit tosi kiireinen siel juhlies kakkupöydän ääres jos et mitää kuvamatskuu oo saanu aikaa

  VastaaPoista
 6. mielestäni mekko on vähän liian mummomainen , mutta kengät ovat IHANAT !mistä ostit ?

  VastaaPoista
 7. Liian arkinen mun makuun, eikä oikein sovi sun vartalolle.

  VastaaPoista
 8. kattoisitko sähköpostis, siellä on huuto.net asiaa....

  VastaaPoista
 9. Vaikea sanoa tuosta asusta sun päällä mitään, kun tuo kuva näyttää semmoselta säkiltä..Mekko on sinänsä ihan kaunis, mutta en oikein tiedä sopiiko tollanen malli isorintaisille (joihin itsekin kuulun) koska mekko jää jotenkin niin muodottomaksi rintojen alapuolelta! Kengät ovat kauniit ja sopivat sulle :)

  VastaaPoista
 10. harmaa ja lila... what?!? eikä siinä vielä mitään mutta kengät vielä kultaisilla yksityiskohdilla? myöskään hame ei imartele muotojasi mitenkään parhaiten... liian säkkimäinen ja kengät liian raskaat tuohon silkkiseen liehuvaan hameeseen. anteeksi mutta yleensä niin tyylikäs neiti on kyllä nyt valinnut aika huonon yhdistelmän.

  VastaaPoista
 11. sanoin jo joskus aiemmin tuosta mekosta.... mutta noi kengät on aivan ihanat! <3
  Ja ainiin eikö sun pitänyt joskus ottaa se tatuointi (ainakin kun puhuit että aikakin oli varattu ja kaikkee)? Eli jos sulla on jo se nii tee ihmeessä postaus siitä! :)

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana tuo hameen helma. Tykkään.

  VastaaPoista
 13. hyi miten ruma mekko

  VastaaPoista
 14. öö.. oon jotenki tosi yllättyny. toi mekko ei ollu mun mielestä yhtään sua, jotenki tommonen mummomainen, jos se yläosa olis ollu ees tiukempi ja ihan eri väri nii sit olis jotenki mun mielestä sopinu sulle.:D mut kengät oli tosi ihanat.

  VastaaPoista
 15. imho, toi mekko on aika tylsä ja ku seisot mikan vieressä se saa sut näyttää 3 kertaa sitä isommalta. kengät sentään pelasti, mutta värivalinta oli melkosen outo... anteeks jos kuulosti masentavalta :/

  VastaaPoista
 16. Osaisitkohan selittää miten oot saanu sun bannerin tollee "venytettyä"? Ku sehän on valmiina sellanen kapeampi, ja itselläni se on pohjaan nähden liian vasemmalla, miten saan sitä enemmän oikealle?!

  VastaaPoista
 17. Ihmiset te olette ihan hirveitä!!! jos teillä ei ole muuta tekemistä kun haukkua toista niin jotenkin todella säälittävää ja lapsellista käytöstä. Pidän asustasi paljon:) Hyvää kesää <3 :)

  VastaaPoista
 18. Olen aikalailla samaa mieltä edellisten kanssa, mielestäni mekko on ihan kiva mutta tuo muhkea pallohelma yms ei oikein imartele sua :/ olisihan se voinut toimia hieman paremmin vaikkapa vyön kanssa niin ei mekko roikkuisi kuin kaapu, mutta itse mekkokaan ei mielestäni ollut kummoinen.

  VastaaPoista
 19. "Ihmiset te olette ihan hirveitä!!! jos teillä ei ole muuta tekemistä kun haukkua toista niin jotenkin todella säälittävää ja lapsellista käytöstä. Pidän asustasi paljon:) Hyvää kesää <3 :)"

  Mikaela itse kysyy, että MITÄ TYKKÄÄTTE? Noh, lukijat kertoo rehellisen mielipiteen ja suurin osa kommenteista on ihan asiallisia.

  VastaaPoista
 20. Kengät on aivan ihanat ja sopivat hyvin mekkoon, mutta kurja juttu, että itse mekon kanssa menit noin metsään. Se on veltosti roikkuva säkki, ei yhtään mitään muuta.

  VastaaPoista
 21. Ihmiset te olette ihan hirveitä!!! jos teillä ei ole muuta tekemistä kun haukkua toista niin jotenkin todella säälittävää ja lapsellista käytöstä. < reps :D jos lukijoilta kysytään mitä mieltä mekosta ollaan, niin kai sitä saa tulla kertomaan rehellisen mielipiteensä, mitä ei ole tarkoitettu pahalla? pitäis varmaan valehdella sitte ettei ois "töykeä" :(

  VastaaPoista
 22. Ei toi pallohelma edes näytä pahalta sun päällä! Mä en itse digaa pallohelmasista sen kummemmin, mut toi mekon kaulus, NAM!

  VastaaPoista
 23. Ei yojuhlissa voi olla ton näkösenä... Se on perinteinen valmistujaisjuhla missä pitäis näyttää siistiltä eikä mummolta. Mietin vaan että kun niin kauan mekkos kanssa viivyttelit ja kävit vielä ulkomailla asti sitä etsimässä ja sitten päädyit tollaseen. Kengät on ihanat mutta ihan perusavokkaat olis riittäny varsinki ton mekon kanssa. Ja vaikka haluaakin erottua massasta nii esim isoilla koruilla tai koristellulla mekolla se olis onnistunu vähä paremmin. Kysyit mitä mieltä oon, ja oon sitä mieltä että tää oli aika virhe.

  VastaaPoista
 24. Kauheeta kun luin noita kommentteja.... mekko on kaunis niinkuin sinäkin !!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela