JC Fall 2010

lauantai 12. kesäkuuta 2010

12 kommenttia:

 1. Sorry mut sun blogin taso on aika lailla laskenu:--( Höh koska tät blogii oli just kiva lukee;)<3 Ja hei oliks se vaa aprillipilaa se sun ja jonku emilian(?) blogin yhdistymisjuttu?:-)
  Oot tosi nätti kyl;-D

  VastaaPoista
 2. No on laiha gimma toi eka oikeelta *__* Samoin oli tuo kuudestoista tyttö tai mones nyt olikaan, mutta musta poncho päällä. Tykkäsin siitä asustakin melkein eniten!
  Mutta joo, nää oli just arkipukeutumista, mitä kaivataan. Hienoja! :)

  VastaaPoista
 3. hyi saatana mitä ysäripaskaa

  VastaaPoista
 4. Ja mikähän tässä mallistossa on sellaista mitä voitaisiin nähdä sinun päällä? None!

  VastaaPoista
 5. sun blogin taso on laskenu niin paljon...... vaikka muutki bloggaajat käy töissä nii niiden blogit on silti vieläki huipputasoa..

  VastaaPoista
 6. Mä en ymmärrä nyt yhtään..miksi postata tyyliin kaikki JC:n pressikuvat tänne? Olen myös samaa mieltä siitä, että en usko sinun oikeasti pitävän noista yhdestäkään vaatteesta edes. Oma tyylisi on ainakin tämän blogin perusteella ihan päinvastainen. En tarkoita pahalla, ihmettelen vain! :/

  VastaaPoista
 7. Hei, mä symppaan sua kyl täysin siinä, että jos et jaksa työpäivän jälkeen paljon postailla! Itekki oon mäkkärillä töissä, ja se on niin fyysistä ja stressaavaa työtä että hyvä kun töiden jälkeen jaksaa syödä.

  Mut kiva olis lukea sun kuulumisia!

  VastaaPoista
 8. älä välitä ilkeistä anoista, ne on vaan kateellisii sulle kaunokainen!:)<3 oot paras<3

  VastaaPoista
 9. Mitä vittua nuo anonyymit taas inisee. Vittu Mikaela tekee tätä todennäköisesti vain omaksi ilokseen, ei täyttääkseen teidän tyhjää ja mitätöntä elämää!
  Vittu miten säälittävää todistaa olevansa yksinäisyydessä kylpevä arvoton rotta ja tulla haukkumaan ihmistä JOLLA ON ELÄMÄ, vaatimaan kuinka pitäis tulla joka päivä täyttämään sitä teidän tyhjää elämäänne?!?!?
  Vittu hankkikaa elämä, siis oikeasti elämä. Mikaelalla on jo yks elämä, tuskin on aikaa alkaa elään teidänki.
  Vitun urpot.

  Manni

  VastaaPoista
 10. Tiiän et oot kuullu tän varmaan sata kertaa, mut tosi harmi kun tää blogi on mennyt tällaiseks. Tää on ehdottomasti yks mun suosikeista, ni harmittaa kun postauksia tulee harvoin ja niiden sisältö on heikkoa. Ois kiva kuulla sun suunnitelmista blogin suhteen. Onko lopettaminen käynyt mielessä vai mielenkiinto vain hukassa? :)

  VastaaPoista
 11. hei on pakko tulla kysyy et ootko töissä hyrylän mäkissä?

  VastaaPoista
 12. Aika perinteisiä mun makuun nuo... Tai sitten en vain osaa :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela