I can't be no-one else

tiistai 1. kesäkuuta 2010



Moikka! Tästä viikosta tulee aika hiljainen ylppärijärkkäilyjen takia, mutta lupaan perjantaina tulla laittamaan ainakin yhen kuvan uudesta tukasta ja sunnuntaina varmaan jotain pientä postausta tulee :-)

Yksi kyselikin, että onko mulle tulossa pääsykokeita tms. Oon täällä blogissa ollut hiljaa jatkosuunnitelmistani, koska mä en yksinkertaisesti tiedä mitä mä haluan. Kyllä, mä hain muutamaan paikkaa ja huomenna mulla on Metropolian liiketalouden pääsykokeet. Toivotaan että paikka irtoisi ja pääsisin opiskelemaan. Haen ensi keväänä sinne minne haluan kaikista eniten, mutta palataan siihen sitten lähempänä :-)

Oon kuunnellut tätä Ruotsin euroviisubiisiä pari päivää jatkuvasti. Tää on vain niin ihana ja oon tosi surullinen, ettei Anna päässyt finaaliin. Mun tän hetkiset fiiliksetkin on aikalailla tän biisin mukaiset.


Nyt suihkuun ja siitä töihin.

9 kommenttia:

 1. Oon nyt miettiny kun sähän ooot mäntsälästä et tunnetko sellasta kun Camilla Pulkkinen.. On nimittäin perhetuttu (pikkusiskon kummien lapsi) :-)

  VastaaPoista
 2. mikset vastaa enää ikinä kommentteihin.. jaksa enää ees mitää kysyä kun tietää jo valmiiks ettei vastausta kuulu...

  VastaaPoista
 3. MILLON LV PALJASTUUU ? MILLOIN VAATTEITA MÄLÄÄÄN KIRPPAREILLE ?

  :---) HYVÄÄ KESÄÄÄ, OOT MURU !

  VastaaPoista
 4. Miks et koskaa vastaa kenellekkää? :O weird

  VastaaPoista
 5. voisit joskus uuden postauksen tekemisen sijaan vastailla näihin kommentteihin täälä

  VastaaPoista
 6. Luuletko oikeesti pääseväs ens vuonna johonkin yliopistoon? :D Jos oot rimaa hipoen päässy ylioppilaaks, niin pääsykokeet voi tehdä tiukkaa. Ei ne takuukurssitkaan sun sisäänpääsyä takaa, vaikka nimi antaakin ymmärtää. :DDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 7. Jos sinne yliopistoon tahtoo ja haluaa, niin kyllä sinne voi huonomillakin yo-arvosanoilla päästä. Se, että ei menestynyt parhaalla mahdollisella tavalla yo-kirjoituksissa, ei pilaa koko tulevaisuutta ja estä pääsemästä haluamalleen alalle. Totta kai pääsykokeissa täytyy onnistua sitten 100 prosenttisesti, kun lähtöpisteet on mahdollisesti hitusen huonot. Ja jos Mikaelalla on motivaatio ja lukuinto kohdallaan, niin ihan hyvin voi sinne päästäkin... kunhan ei liikaa siihen mahdolliseen valmennuskurssiin luota:) Tsemppiä tyttö ja onnea!

  VastaaPoista
 8. Ei oo sitä hiuskuvaa/-postausta näkynyt vaikka lupasit sen viime viikon perjantaille?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela