Exclusive

torstai 24. kesäkuuta 2010

Oon himoinnut yllä olevaaa viime vuoden H&m Divided exclusive-mallistoon kuuluvaa mekkoa siitä saakka, kun siitä tuli kuva, mutta 70euron hinta oli aika suolainen. Toisinaan mekko on ollut shop onlinessa alennuksessa, mutta ei tietenkään ole ollut jäljellä omaa kokoa. Viime viikolla onni potkaisi ja tätä ihanuutta oli yksi ainoa kappale Sale-puolella ja mun kokoa! Ja arvatkaa mihin hintaa? 14,95e!!!!!! Uskomatonta. Tuo ihanuus taitaa päästä mun päälle Mikan äidin ja isäpuolen häihin, vaikka nyt aika synkkä onkin.

Tänään menen ennen töitä käymään Itäkeskuksessa katsastamassa Gina tricotin alet (damn you, nrj!) :-)

Yritän huomenna keretä postailemaan, ennen juhannuksen viettoon lähtöä.

9 kommenttia:

 1. Jebb munki tarvii käydä tsiikaa Cinan alet -- kiitos NRJ!

  VastaaPoista
 2. ihana<3<33 Onhan toi tietty aika synkkä häihin, mutta varmaan voisin kuvitella, että oikeiden asusteiden kanssa toi on ihan passeli sinnekin :))

  VastaaPoista
 3. Ihana! Mäkin oon joskus katsellut tuota normihintaisena, muttei tullut ostettua. Sä sait ton kyllä aika kelpo hintaan! :-)

  VastaaPoista
 4. oot kyllä löytänyt täydellisen mekon!

  VastaaPoista
 5. anteeksi, mä myöhästyin kysymys postauksesta, ja nyt kysyn 2 asiaa:

  kumman ottaisit mielummin: mikan vai muodin, ja miksi?

  ja

  ootko sä ikinä kopioinu keneltäkään mitään tähän blogiin?

  VastaaPoista
 6. tosi ihana! laita sit kuvaa toi päällä jookos :)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittamaton sääntö on, että häihin ei saisi laittaa mustaa päälle (koska edustaa juurikin sitä "surua", kun taas valkoista ei pidä laittaa muut kuin morsian; "puhtaus"). Toki nämä ovat "vanhoja" sääntöjä, ja kyseiset häät ovat jo ns. varttuneempien aikuisten, mutta miettisin jos oisin sinä, niin asiaa silti :)

  VastaaPoista
 8. oho, aika halpa! Mä melkeen tilasin ton normaalihintasena, onneksi en tilannut, olisi vähän harmittanut myöhemmin :D Lontoon hm:ssä näin tollasen talvella aika hyvässä alessa, mutta jotenkin se oli luonnossa tylsempi kun kuvissa, enkä siksi jaksanut sovittaa, ehkä olisi pitänyt.

  VastaaPoista
 9. Ihana mekon kyllä löysit! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela