YO success

tiistai 11. toukokuuta 2010

 Moikka! Eilen oltiin mummon kanssa hyvin onnekkaalla yo-mekon metsästysreissulla Helsingissä :-)

Mekko löytyi heti ensimmäisestä liikkeestä, jossa käytiin. En tietenkään ostettu sitä heti silloin, mutta ei löytynyt mitään niin kivaa kuin se, ja lopulta haettiin se :-)
 Stockmannilta ostettiin lakki sekä kengät :-)
Asun näette kunnolla sitten kesäkuussa ;-) Nyt tuli vain pieni sneak peek

Kävin myös nopsaa uudessa H&m:ässä Aleksanterin kadulla sekä vanhassa Forumissa
Forumin H&m:ästä ostin transparent-paidan alesta 9eurolla (ovh 19,95)

Puuteritoppi 4,95 ja mustat haaremit 9,95e uudesta Aleksanterinkadun H&m:ästä

Kohta lähden spinningiin ja mulla onkin jo huomenna se viime viikolla vinkattu juttu, koska sainkin huomiseksi jo ajan. Olkaa kuulolla, huomenna se paljastuu! Ja käyn myös Itäkeskuksessa katsomassa Gina tricotista yhtä takkia, joten ostoksien esittelyäkin tulee :-) Ja asun tietenkin!

28 kommenttia:

  1. tpoi mekko näytää ihan hirveelle mutta kyllähän se päällä voi olla parempi mutta npoi kukka jutu??? hyi.. ja noi kengät ei sovi sun asuun yhtään!
    violetit??? hei halooo? vuoden moka tulee tosta asusta ja 1000 vetoo se on niin epäonnistunu! hyi kun noi kengät on ihan järkyttävät!

    VastaaPoista
  2. hmm oon tosi yllättyny sekä mekon että kenkien väristä :o en jotenkaan osannu yhtään oottaa sulta tollasta, hui!

    VastaaPoista
  3. hame on viileän harmaa ja kengät liilat joissa kultaisia niittejä? ei sovi oikeen yhteen eikä ollenkaan sun tyylinen asu yhdistelmä...

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti et maksanut noista Friis&Companyn kengistä täyttä hintaa nimittäin ovat nelly.comissa 60e ;-)

    VastaaPoista
  5. Noi korkkarit näyttää ihanille :)

    VastaaPoista
  6. mullakin vähän epäilyttää millainen kokonaisuus noista tulee, mutta mekko ja kengät ainakin erikseen näyttää aivan ihanilta (:

    VastaaPoista
  7. ihan nätti mekko, mutta vähän outo yhdistelmä... :o ? tai emmä tiedä

    VastaaPoista
  8. ihan varmana meet valkasee hampaas huomenna tai sit tää on tämmöne arvaus :P

    VastaaPoista
  9. Heheeei..olin just eilen Tampereen Stockalla hypistelemässä just noita samoja Friis&Companyn korkkareita! :--D Ihanat ovat :)

    VastaaPoista
  10. toi mekko näyttää ihanalta :) sopii sulle varmaan tosi hyvin! kengätki näyttää kivoilta, hyvä saada vähän piristystä asuun :>

    VastaaPoista
  11. täällä on taas kannustavia ja ilosia anonyymejä, <3

    Kivalle näyttää, erityisesti kengät!:)

    VastaaPoista
  12. kengät ok , mekko järkky ei sovi oikee yhtee halooo

    VastaaPoista
  13. Aika arkisen oloinen vaate, sulta ois voinu odottaa jotain yliampuvaa prinsessamekkoo.

    VastaaPoista
  14. Onnittelut mahtavasta mekkovalinnasta, Sand on aina loistava valinta! Mekot kesätävät virheettöminä käytössä monia vuosina, nimimerkillä kokemusta on. Eikä tää huippulaatuisuus rajoitu vain mekkoihin, rakastan kaikkia mun Sand-tuotteita.

    Erittäin kannustavia anonyymejä taas täällä, ikävää :( Itselläkin kieltämättä kyllä otti silmään nuo kengät, viileän harmaaseen mekkoon ei välttämättä kulta käy kaikkein parhaimmin, mutta vasta valmiista asustahan sen näkee, miten sopivat. Itse olen Sandin mekon kaverina käyttänyt klassisia, hillitymmän värisiä avokkaita superkorkeala korolla, mutta kukin tyylillään. Asusta kun täytyy tulla kantajansa näköinen :)!

    Toivottavasti tulee ihanat juhlat! Muista nauttia, mun oma yo-päivä viime joulukuussa oli ihan mahtava. Sori tästä kilometrikommentista, hauskaa kevättä!

    VastaaPoista
  15. saanko udella sen verran onko tuo mekkosi tunika? äitini suosittelee minulle sellaista raskausmekkoa todella paljon, että se sopisi vartalolleni paremmin kuin kunnon juhlaleninki, mutta pelkään sitä että asusta tulee liian arkinen.

    VastaaPoista
  16. Meet ottaa sen tatskan varmaan ;) Söpöt korkkarit :)

    VastaaPoista
  17. "täällä on taas kannustavia ja ilosia anonyymejä, <3"

    löytyy täältä näköjään typeriä perseennuolijoitakin. ei kaikkia voi miellyttää, kai muut saa sanoa mielipiteensä vaatteista jos sinäkin saat?

    VastaaPoista
  18. aina lörttövaatteita..

    VastaaPoista
  19. Just ihania juttuja oot ostellu yo-juhlia varten! :) Älä välitä jostain kateellisista anoista ;) En malta odottaa et nään ton asun sun päällä sitten kesäkuussa! :)

    VastaaPoista
  20. Ihana asu varmasti tulee oleen :) ihanan pirteet kengät !

    VastaaPoista
  21. kateus on kaukana ainakin täällä päässä. ihmettelen vaan kun olet aina niin tyylikäs ja valitsit yo mekoksi tuollaisen säkin ja sen pariksi kamalat kengät. nuo kaksi vaatetta olisivat erikseen ihan jees mutta yhdessä aivan kamalat.

    VastaaPoista
  22. se mustavalkonen mekko minkä kuvan laitoit tänne ois ollu kivampi varmasti!

    mut tosiaan noi kengät vähä hämää, sellaset luunvalkoset vois sopii paremmin tohon mekkoon?

    VastaaPoista
  23. "Älä välitä jostain kateellisista anoista ;)"

    Jos mekko ei ole mielestäni kaunis (ts. en itse pukisi sitä yo-juhliin) niin olen kateellinen?

    Ah, tuo hiekkalaatikkologiikka saa kyllä hymyn huulille :) kertoo paljon sanojan älykkyydestä ;)

    Itselläni oli omissa juhlissani YourFacen kaunis kotelomekko + jakku -yhdistelmä ja mielestäni näytin kyllä varsin hyvältä. Tai asu näytti, naamasta ei tarvitse puhua.

    VastaaPoista
  24. Toivon todella, että mekkosi ei ole sinulle tyypilliseen tapaan juuri ja juuri kriittiset alueet peittävä, vaan oikeasti säädyllisen mittainen MEKKO, ei tunika.

    VastaaPoista
  25. Apuaaa mitä ihmettä...
    Siis oikeesti otit ylppärimekoks tollasen HARMAAN sen ihanan 250euron mekon sijaan jota kokeilit Stockmannilla :R Mun mielestä se olis ollu ihan täydellinen ylppärimekko, ei nyt kukaan harmaata synkkää mekkoa laita kesän juhliin :C
    Ja ei kyllä harmaan kanssa mielestäni kulta sovi yhteen ollenkaan :C

    VastaaPoista
  26. Mekko vaikuttaa tosi nätiltä tuosta pienestä palasta, jonka tänne postasit (: Joudun kyllä myöntämään, että monien muiden tavoin kokonaisuus epäilyttää tässä vaiheessa paljonkin: tuleekohan siitä juhlan arvoinen yhdistelmä? Toisaalta tärkeämpää on kuitenkin se, miten asusi kannat ja miltä itsestäsi tuntuu! YO-päivä on sinun juhlapäiväsi, ja sinä pukeudut niin kuin tahdot! (:

    VastaaPoista
  27. Mulla on sama mekko,ite tykkään ainaki tosi paljon ;)))

    VastaaPoista
  28. Siis meneeks ton mekon kaulun ihan kaulaan kiinni ja tietty on lyhyt ku mikä? Voi Mikaela, kun et osaa yhtään kyllä pukeutua sun kroppaa imartelevalla tavalla. Sulle sopis just joku vähän avonaisempi kaulainen ja puoleen reiteen oleva mekkonen mikä olis ehkä kiristetty vyötäröltä ja vatsan kohdalta löysähkö!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela