Shop

torstai 13. toukokuuta 2010

En aamupäivällä kerennytkään postaamaan, koska olin kotona siivoamassa vaatekaapit. Sieltä löytyi aika paljon kaikkia käyttämättömäksi jääneitä vaatteita ja asusteita, jotka laitan viikonlopun aikana huutonettiin :-) vinkkaan siitä lisää, kun ehdin ne sinne laittamaan.


Nyt ne keskiviikon ostokset!
 Bikinien tuubimallinen röyhelö yläosa 7,90e
Aurinkolasit  5,90e
Pappapöksyt 24,90e

kaikki kolme yllä Gina tricotista

Transparent-leopaita 19,95e
Siniraidallinen tuubitoppi 4,95e

Paita ja toppi H&m

Kävin itiksen lisäksi ihan Helsingin ytimessä näiden shortsien perässä, jotka näin Aleksin uudessa H&m:ässä maanantaina
Puuterinväriset pappashortsit 24,95e. Noi on aika ihanat, mutta jäi sittenkin vielä kauppaan odottamaan niitä kunnon shortsikelejä.

Tarvitsisin muuten lukijat ihanaiset TEIDÄN apua.
Kokeilin keskiviikkona tuota Gina tricotin baseball-collegetakkia, mutta jätin sen kauppaan ja nyt harmittaa ja paljon. Haluaisiko joku olla niin kiltti, ja käydä ostamassa sen mulle musta-harmaana koossa M? :-) Helsingissä asuville vinkkinä, että makkaratalon Ginassa tuota takkia oli paljon, mutta Forumin ja Itiksen Ginoissa ei oikeastaan kun XL:ää

Siirtäisin tilillesi 25e+postikulut, jotka on  varmaan 5e pintaa. Lisäksi lähettäisin yhden kivan pikku palkkion vaivastasi ;-) Kaikista huipuinta kuitenkin olisi, jos asuisit Mäntsälä-Järvenpää-Kerava-Tuusula -akselilla, jolloin voitaisi treffata ja ei tarvitsisi postittaa.

Jos jaksat käydä metsästämässä takkia mulle, laittakaa s-postia tähän osoitteeseen: turhamaisuus@hotmail.com , niin ilmoitan kenet valitsen :-)

Päällä oli keskiviikkona H&m haaremit ja beiget mokkaballerinat (+H&m nahkatkki) sekä Seppälän paita
Nyt nukkumaan. Unia :-)

26 kommenttia:

  1. Mikset ite hae tota takkia???

    VastaaPoista
  2. anonyymi, koska en viitsi nyt heti taas lähteä helsinkiin yhden takin takia :-)

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä pappahousut sopii vaan pitkillä ja erittäin laihoille. Muuten ne vaan oikeastaan lihottaa kantajaansa, mikä nyt ainakin yleensä on epähaluttu lopputulos. :( Välillä pitäisi lukea omaa vartalomallia, eikä uppoutua kaikkiin muodin "metkuihin"

    VastaaPoista
  4. Mikä se pikku palkkio on?:D

    VastaaPoista
  5. ei tuo takki oo niin hieno että siitä kannattais noin paljon vaivaa nähdä. ei mikaela sulla aina tarvi olla tän hetken villitysvaatteita!! investoisit johonki josta tykkäät enemmänki kuin muutaman päivän.

    VastaaPoista
  6. sopiiko noi binit hyvin jos on vähän isommat tissit? ku oon itekki miettiny tommosten hankkimista, mut oon aatellu ettei ne paljon tue :)

    VastaaPoista
  7. ooon lähös koht hesaa ja asun mänyss :)

    VastaaPoista
  8. Voisin kyllä käydä hakemassa ton takin,kun olen parinsadan metrin päässä töissä.=)

    Eli tosiaan laitteletko vaikka sähköpostia niin annan tarkemmat yhteystiedot? =)

    VastaaPoista
  9. onko löytynyt jo hakija? :)

    VastaaPoista
  10. Noi "pappa"housut on aivan ihanaat, ja aattelin tilata ne netistä (kun täällä meillä ei ole ginaa) niin saisitko sanoa jotai niiden koosta? Kannattaako ottaa isommat vai pienemmät? :D
    kiitos!

    ja muutenkin todella kivoja vaatteita jällene (=

    VastaaPoista
  11. Jos sä yrität jäljitellä noilla haaremipappahousuilla ym. Just my imaginationin Jannia nii mettään menee... Noi ei vaan sovi sun vartalomallille.

    VastaaPoista
  12. MOikka! Heräs tällänen kysymys mieleen, että ootteko mikan kanssa vielä yhessä? Kun mainitsit että sulla oli tunteikas viikko vapun jälkeen ja et oo manininnut siitä mitään pitkään aikaan.

    VastaaPoista
  13. Sul ei oo ikin mitää erikoist sun blogissas, ja toi "inhimillinenturhamaisuus" juttus on vähä outo :D haha, ostat kirppikselt jtn 1 euron vaatteit ja esittelet ne sun blogissas, tyylii ku ne olis jtn Guccin vaatteit:D voi luoja, keksi tänne jtn uutta;) sul on aina tota samaa blogissas:D

    VastaaPoista
  14. mitä muuten teet aina aurinkoisina päivinä :)

    VastaaPoista
  15. moikka! tuli tällänen kysymys mieleen, että ootteko vielä mikan kaa yhessä? Kun mainitsit että oli ollu tunteikas viikko vapun jälkeen ja et oo maininnu siitä mitään pitkään aikaan?

    VastaaPoista
  16. Joo, oon vähän samaa mieltä näiden muidenkin kanssa: ei sun tarvitse hankkia jokaista vaatetta, jota tekee pari päivää mieli, käyttää pari kertaa ja unohtaa kaappiin. Sulla selvästi on rahaa kuin roskaa, mutta voihan sitä käyttää paremminkin, pitkäaikaisempiin himotuksiin esimerkiksi!

    Ja toi takki on niin tyypillinen hetken villitysvaate, joka on oikeasti tosi ruma, mutta vaan brändätty muotikledjuksi ja kaikki päättömät kanat juoksee ostamaan...

    VastaaPoista
  17. Ihanat bikinit. Kattelin itekki noita GT:n sivuilta :)

    VastaaPoista
  18. "Ja toi takki on niin tyypillinen hetken villitysvaate, joka on oikeasti tosi ruma, mutta vaan brändätty muotikledjuksi ja kaikki päättömät kanat juoksee ostamaan..."

    oon niiin samaa mieltä. toi takkihan on ihan järkyttävä!

    VastaaPoista
  19. apua samaistuin noihin pappapöksyihin ja mustiin haaremeihin :'D tarttis varmaa hankkii itellekkin :DD Anonyymi sanoi...
    Mun mielestä pappahousut sopii vaan pitkillä ja erittäin laihoille. Muuten ne vaan oikeastaan lihottaa kantajaansa, mikä nyt ainakin yleensä on epähaluttu lopputulos. >> mun mielestä mikä tahansa vaate sopii kantajalleen jos se osaa vain "kantaa sitä päällään oikein" :D esimerkiks l-koon neuletakit on upeita ! vaikka itse olen s koon tyttöjä ;)

    VastaaPoista
  20. MATKIT TODELLA PALJON " JUST MY IMAGINATION" :in JANNIA!!!

    VastaaPoista
  21. mulla on toi sama leopaita, ihana =)

    VastaaPoista
  22. Ei millää pahalla, mutta joudun yhtymään siihen että kannatais pukeutuu vartalomallinsa mukaisesti. Ensinnäki toi raitapaita ei oikein sovi noiden housujen kanssa ja näytät paljon isommalta ja tosi lyhyeltä.
    Mut joo ois kiva jos päivittelisit blogiis jotain yllättävää ja kivaa koska nyt oot enimmäksee vaa kirjottanu jtn iha randomii ja et ees jaksa selittää kunnolla.

    VastaaPoista
  23. haha ei herranjumala! mä en kyllä ymmärrä miten niin matkisit Jannia ja miks niin aina oletetaan et haluu matkii jotain, jos pukee esim. haaremihousut sen jälkeen kun toinen on käyttäny niitä. :-D Ja sitäpaitsi noi housutki on eriväriset.. mut nojoo, on nää ihmiset kyllä välillä ihan älyttömiä.

    Yritä silti jaksaa näitä paskakommentteja<3 muaki alko ärsyttää nää! :-D

    VastaaPoista
  24. En todellakaan ymmärrä noita matkimiskommentteja! Eiköhän haaremihousut ole tällä hetkellä muotia ja aika monella on ne päällä nyt? Janni ei tietääkseni ole ensimmäinen ihminen, joka niitä käyttää. Eiköhän muoti nyt muutenkin ole periaatteessa aina "matkimista". Jos haluu pukeutua erikoisesti ja ilman matkimatta ketään, ei kyllä voi pukeutua muodikkaasti vaan johonkin ihme friikkikuteisiin. sori vaan.

    VastaaPoista
  25. Heei tosta Ginan biksuyläosasta: Onko siinä jonkinlaiset toppaukset, vai onko se ihan semmonen liru vaan? (:

    VastaaPoista
  26. "Sul ei oo ikin mitää erikoist sun blogissas, ja toi "inhimillinenturhamaisuus" juttus on vähä outo :D haha, ostat kirppikselt jtn 1 euron vaatteit ja esittelet ne sun blogissas, tyylii ku ne olis jtn Guccin vaatteit:D voi luoja, keksi tänne jtn uutta;) sul on aina tota samaa blogissas:D"

    Tämä on Mikaelan, ei sinun blogisi, joten ei ole pakko lukea jos ei miellytä. Voit kirjoittaa omaa blogiasi miten haluat(sellaista sinulla ei varmastikaan ole, minä en ainakaan lukisi asenteesi perusteella), mutta muiden arvostelun haukkumisella voisit jättää väliin. On se kumma, että käytöstavat unohdetaan heti kun saa jättää kommentteja nimettömänä.

    -Annika-

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela