Last shopping before Midsummer!

perjantai 28. toukokuuta 2010

This is it. Vikat vaateostokset ennen juhannusta, jotka kuoriutuivat H&m:än paketista. Vähän jo jännittää miten tää tulee menemään :-D Pitäkää peukkuja!

Nyt kumminkin ne tilauksesta kotiin jätetyt jutut
neonpinkki tuubitoppi 4,95e
Pinkki svetari 12,95e
Raidalliset shortsit 12,95e
Fashion against Aids! vyö, joka tulee näyttämään mahtavalta haaremihousujen kanssa! 14,95e
Siniset ballerinat 9,95e, leopardit 12,95e
Toalettipussi 4,95e, niittiranneke 1,95e (lastenpuoli), korallinvärinen 6,95e

Mitäs tykkäsitte? :-)

Ja ainiin, mitä sanoisitte jos järkättäisi kysymyspostaus? Mulla on kommentteihin vastaaminen jäänyt, niin nyt olisi sitten kaikilla mahdollisuus saada vastaus :-D

19 kommenttia:

 1. Namm tuo tuubitoppi, ihanan värinen, tahtoo! :D Joo kysymyspostaus kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 2. kivoja :-) melki kaikki oli sellasia mitä itekki oisin kotiuttanu!

  VastaaPoista
 3. kyssäripostaukseen liittyen laihdutuksestasi. Miten nyt menee laihutuksessasi? ootko pysyny tiukal linjal? perus päivän safkat? paljon oot pitkä ja paljon painat? =) ja miks sun trying love my own body blogisi on jäänyt ;o

  VastaaPoista
 4. Toi neonpinkki tuubitoppi on aivan ihana! :D Harmi vain, kun en ole mistään kaupoista tuota bongannut.

  VastaaPoista
 5. kysymyspostaus ois kiva :--)

  VastaaPoista
 6. Ihana neon pinkki toppi :) jajoo kysymyspostausta kehiin! :)

  VastaaPoista
 7. joo joo joo kysymyspostaus!! :)

  VastaaPoista
 8. nammm toi vyö on ihana ! ja leobalskut :)

  -jenni

  VastaaPoista
 9. kiva postaus!:) ja järkätään vaan kyselypostaus!:)

  VastaaPoista
 10. kysymyspostaus olis kyllä kiva :)

  VastaaPoista
 11. Hei hyvä toi sun shoppailutauko, koska kannattaa tottua siihen, että kun esim menet opiskelemaan, sitä rahaa ei oikeasti ole. Tai siis oikeasti kun ihminen aikuistuu, eikä elä porukoiden rahoilla, niin se on välillä vähän surkeeta sen rahan kanssa... =( Mut tsemppiä! Mä uskon, että pystyt siihen! Ei ihminen tarvitse niin paljon tavaraa. Downshifting babes, please! Se on oikeasti antoisaa!=)

  VastaaPoista
 12. No, juhannukseen on aikaa se kolme viikkoa, et jos sitä aikaa et pysty olla ostamatta uusia vaatteita ni sinun huolestuisin. Sä et tarvii uusia vaatteita, vaan terapiaa. Jonkun pitää iskostaa sulle ettei uudet kuteet tee susta kauniimpaa tai laihempaa.

  VastaaPoista
 13. Ihanan värinen toi tuubitoppi! Eiköhän tollanen alle kuukauden ostoslakko ole ihan suht helppo, toivotaan ainakin ;)

  VastaaPoista
 14. Saara, ei se aina välttämättä ole surkeaa rahan kanssa! Mun porukat ei mulle ole mitään maksaneet eikä ostelleetkaan mitään, mutta kun tekee töitä ja opiskelee ni kyl sitä rahaa yllättävän paljon riittää vaik mihin! tai ite ainakin ostan nykyään paljon enemmän vaatteita ja muita tavaroita ku koskaan kotona :P Tosin sinällään olen onnekas ku oon löytäny kaksikin työtä. mutta niitä töitä on sit tosiaan tehtävä että sitä rahaa saa, pelkillä opintotuilla ei ole kukaan.

  VastaaPoista
 15. moikka! =)
  mä huusin sulta sen mustan ginatricotin onesize boleron, niin joko sä olet postittanut sen?
  mä en oo ainakaan vielä sitä saanut:(

  VastaaPoista
 16. Olis kiva lukee enemmänkin sun postauksia, ne on jotenkin niin inspiroivia ja mukavaa luettavaa. Ymmärrän silti että sulla on muutakin elämää! Enivei oot ihana :))))<3

  VastaaPoista
 17. BabyJane, tottakai töitä tekemällä rahaa saa ja on hienoa jos on töitä. Itse olen meinaan palkatta esim tämän kesän töissä, ei vaan auennut mistään mitään palkallista, oman alan hommaa. Eli kesä tuet+opintolaina, mutta kyllä sillä pärjää, kun on tarkka. On kyllä kunnioitettavaa jos jaksaa tehdä koulun ohella töitä, itse en ole halunnut yrittää, pelkään että koulu kärsisi liikaa. Onneksi on opintolaina.=)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela