huutista ja paskaa pukkaa

torstai 20. toukokuuta 2010

Vihdoin sain lisättyä jutut huuto.nettiin, joihin pääset TÄSTÄ!

Jotain kunnon postausta tulee varmaan lauantaina, koska tää viikko on mennyt vaan töissä ja en halua postata, koska ei yksinkertaisesti ole mitään kerrottavaa. Pidän blogia kumminkin vapaaehtoisesti ja itseäni varten, en vain teitä ja sitä, että teillä olisi jotain luettavaa. Ja marinat blogin huonomisesta on turhia, koska tiedän sen hyvin itsekin. Ei ole pahemmin aikaa tai mitään kerrottavaa, koska en pukeudu mitenkään erikoisesti töihin lähtiessä (leggarit ja adidaksen verkkatakki esimerkiksi ovat parhaita ystäviä) ja sen jälkeen ei aina jaksa tehdä mitään tai työt loppuu ihan ihme aikaan. Sori, nyt vaan on tällästä.

Toinen mikä latistaa postausintoa on mun haukkuminen. Sanonpahan vaan, en halua tästä mitään kamalaa hälyä. Mä en ole sellainen ihminen, joka osaa olkia kohauttamalla sivuuttaa kaikki paskakommentit vaan otan ne itseeni ja henkilökohtaisesti. Blogia kauan lukeneet osaa varmasti arvata syyn.Mua on viime aikoina ahdistanut tulla blogiin edes julkaisemaan kommentit, koska tiedän että siellä on ainakin yksi paskakommentti.

Mutta nyt suihkuun ja töihin. Palaillaan oletettavasti lauantaina!

21 kommenttia:

 1. Moi! Tuskin kukaan pystyy lukemaan haukkuja täysin välinpitämättömästi, eikä sinunkaan tarvitse. Olet kaunis ja sympaattinen, tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Voimia! Kaikki ei aina vaan tajua, että kun on töissä niin silloin ei vaan voi jaksaa kaikkea samaan malliin kuin ennen! Kuitenkin työt on ne mitkä tuo sitä massia kotiin :)

  VastaaPoista
 3. Moi Mikaela ja ihanaa kesää!
  On se vaan surku huomata että on edelleen niinkin typeriä ihmisiä joilla ei ole elämässään muuta sisältöä kuin haukkua toisia.
  Olen lukenut blogiasi alusta asti, ja kommentoin nyt vasta ensimmäistä kertaa, pakko sanoa että on aina yhtä mukavaa tulla lukemaan blogiasi ja olet kauneimpia ihmisiä mitä maa päällään kantaa, myös ilman meikkiä!
  Toivottavasti pystyt tulevaisuudessa rakentamaan itsellesi kovan kuoren noita haukkuja vastaan, mikä varmasti on vaikeaa menneisyytesi huomioiden.. Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 4. Kivoja juttuja sulla huutonetissä, täytyypä pitää silmällä :D PS: Postaat sillon kun siltä tuntuu ja on asiaa, kyllä me uskollisimmat lukijat silti pysytään kanavilla ;)

  VastaaPoista
 5. Se on varmasti tosi rasittavaa saada paskaa niskaan jatkuvasti ihan tuntemattomilta ihmisiltä joilla on vaan jostain randomista syystä pakko tulla avautumaan. Yleensä vielä ihan turhaan - ei kaikkia voi miellyttää. Oon lukenu tätä blogia ihan alusta saakka ja oot oikeesti ihana. Oot niin kauheen symppis :D ja tosi kaunis ja mukavakin :) Siks en kyllä ymmärrä että mitä ne oikein kitisee, tapahtuuko sit niiden ilkeiden anojen elämässä niin paljon ja pukeutuuko ne aina niin upeesti ja supertyylikkäästi esim. töihin tai kouluun, että odottavat sitä joka bloggaajalta? :D Tai ehkä ne vaan toivoo täyttävänsä just tän heidän elämästään puuttuvan raon lukemalla blogeja ;)

  VastaaPoista
 6. Heippa, Täällä ainakin yksi joka tykkää blogistasi semmoisena kuin se on! :)

  VastaaPoista
 7. heii pliiiis elä pistä niitä nettiiin, vaan tuo kirpparillle ! :---)

  VastaaPoista
 8. ihan ymmärrettävää : ) luulis että lukijoilla on muitakin blogeja joita seurata eikä vain tätä sun omaa siinä toivossa että joka päivä tulisi jotain ^^ jaksamista töissä !

  VastaaPoista
 9. Heii mitä välität? Oot nätti, sulla on töitä ja elämä muutenkin kunnossa (tietenkin niitä alamäkiä mahtuu mukaan). Anna muitten haukkua, eiks se johdu täällä suomessa ainakin mustasukkasuudesta? ;)

  VastaaPoista
 10. Älä välitä paskapäistä! Aurinkoista ja kivaa kesää sulle <3

  VastaaPoista
 11. Voimia Mikaelalle ♥ Älä anna niiden paskakommettien lannistaa sua!

  VastaaPoista
 12. Ymmärrän tunteen. Olen itsekin aina kuset housuissa kun uusia kommentteja on saapunut, sydän pamppailee tuhatta ja sataa ja kysymys kuuluu miksi? - Paskat kommentit kirpaisevat niin paljon. Onneksi saan kommentteja korkeintaan 2 päivässä, joten paskoja kommenttejakin tulee sitten vähemmän :-)

  VastaaPoista
 13. Tästä ei oo varmaan mitään apua, mutta älä välitä liikaa "paskakommenteista"! Tiedän kyllä, että itsekin pahoittaisin mieleni haukuista, mutta yritä edes työntää ne toisesta korvasta ulos. :)
  Sulla on kuitenkin paljon lukijoita, jotka tykkäävät postauksistasi. Ota oma aikasi, kirjottele aina silloin kun siltä tuntuu.

  Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 14. Rupesin tässä lukemaan sun blogiin tulleita kommentteja ja pakko sanoa, että ihmiset osaa olla kyllä ilkeitä! Toivottavasti jätät nuo ihmiset omaan arvoonsa ja jatkat blogin parissa hyvillä mielin. :)

  VastaaPoista
 15. paskaa puhuu vaa ne joit vituttaa olla huonompi (=

  VastaaPoista
 16. en ole aijemmin kommentteja jättänyt,enkä niitä lukenut mut blogisi kuuluu vakioblogeihini koska arvostan rehellisyyttäsi ja kirjoitustapaasi.ne kateelliset ihmiset jotka syytävät paskaa niskaasi voisivat itse miettiä miksi niin tekevät.ei voi kauhalla vaatia jos on lusikalla annettu.aina näitä luusereita löytyy.jatka Mikaela samaan tapaan!olet aito,kaunis ja tyylitietoinen!!!

  VastaaPoista
 17. Voimia<3 sun blogi on ihana :)

  VastaaPoista
 18. Mikaela on ihana tyttö ja blogi on ihana ja kaikki on ihanaa :> siinä sulle niiiin! muista se! <3

  VastaaPoista
 19. jos postaa ajatuksiaan ja kuviaan nettiin julkisesti pällisteltäviksi, on varauduttava myös kritiikkiin, arvosteluun ja negatiiviseen palautteeseen. ilkeily on asia erikseen, mutta monissa ei-niin-mairittelevissa kommenteissakin saattaa piillä totuuden siemen. lueskelin esimerkiksi joitakin "haukkuja" siitä että kuvasi ovat pimeitä ja suttuisia - ja niinhän ne monet ovatkin. mutta turha siitä on sydämmistyä, kritiikin voi yrittää ottaa rakentavana!

  lisäksi sananen kateudesta. säälittävää jos mikä on monien tämän blogin kommentoijien asenne - jos joku ilmaisee poikkipuolisien mielipiteen jostakin vaatekappaleesta, aletaan heti nillittää "törkeistä ja säälittävistä anonyymeistä" jotka ovat vain helvetin kateellisia. luulisi, että jos bloggaaja esittelee asuaan ja kysyy mielipiteitä siitä, hän ei myöskään säikähdä kommenteista. kaikkia eivät vain gina-topit ja legginsit miellytä, sen kanssa on elettävä. et voi olettaa saavasi pelkkiä kehuja!

  en ole kateellinen ano, en arvosta kaikkia vaatevalintojasi, mutta se ei tarkoita, etteikö blogisi olisi minusta kiinnostava.

  VastaaPoista
 20. Eihän aina jaksa kaikkee !
  Varsinki ku aina ku tulee koulusta ni on iha 6-0 olo ja onpaljo muutakin kun blogi.
  Blogia kirjotetaan sitte kun on aikaa !
  Voimia <3

  VastaaPoista
 21. Kumma miten monille on niin helppoa haukkua muita,etenkin "kaukaa"esim.just netissä. Näin sen sun pidemmän videopostauksen ja tuli ihan kouluajat mieleen,siis negatiivisessa mielessä(olen 28), olin lapsena ihan normi-itsetunnolla varustettu mut ylä-asteella(kolmen vuoden jatkuva kiusaaminen jättää jälkensä) aloin uskoa et ihmiset tuijottaa/olen lihava ym josta alkoi kamala laihdutus/bulimiakierre, olin kumminkin onnekas ja 19v tapasin exäni joka sai mut uskomaan etten ole ihan kelvoton otus! Olen edelleen epävarma ulkonäöstäni mutta en kuitenkaan enää pakkomielteile siitä:) Todella vaikea kuvitella et sulla olis jotain ulkonäköön liittyviä epävarmuuksia kun olet noin nätti,mut toisaalta niitä juttuja on mahdoton tajuta ulkoapäin:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela