Hiljaa, aivan hiljaa

maanantai 17. toukokuuta 2010

 Moikka! Mulla on ollut taas koko viikonloppu hiljaiseloa. Tosin vaikka mitä on tapahtunut, joten nyt sen piikkiin :-)

Ensiksi selvitän, että kyllä, kyllä ollaan Mikan kanssa yhdessä edelleenkin ja tälläkin hetkellä postailen herran luota. Pyörremyrskyä on ollut, sitä en kiellä, mutta yhdessä edelleen ja nyt taas kaikki paremmin kuin hyvin! Joskus pitää vähän päästellä höyryjä, että kaikki voi taas olla hyvin. Ja samalla tajuta, kuka on sinulle oikeasti se kaikista parhain mies.

Perjantaina päivä meni aurinkoa ottaen ja illalla oltiin Mikan kanssa Flamingossa katsomassa Titaanien taistelu 3D-leffana ja suosittelen! Oli tosi hyvä leffa eikä ollut liikaa taistelukohtia naisten makuun. Mikan kommentti tosin oli että niitä oli liian vähän :-D Siitä jatkettiin vielä Flamingon Amarilloon yhdille, mies oluelle, mä alkoholittomalle mansikka margaritalle, jonka baarimikko teki mulle yllätyksenä :-) Ja hyvää oli! Pajon parempaa kuin alkoholillinen versio.

Lauantai meni töissä ja ilta yhdellä käydessä kaverin kanssa. Sunnuntaina oli herätys aikaseen kotiin maalaamaan meiän puutarhakalusteita uuteen kuosiin ylppäreitä varten, koriksen heittelyä veljien kanssa, grillailua ja auringon ottoa. Mukava perhepäivä siis :-) Illemmalla siirryin Mikalle pesemään auton, hengailemaan ilta-aurinkoon mehujäiden kera ja tekemään ruokaa yhdessä. Sunnuntai oli NIIN täydellinen<3 Lämpöä, perhe ja poikaystävä :-) Ja rusketusrajat!

Perjantaina ja lauantaina oli sama asu iltaisin päällä, koska tykkäsin siitä ihan super paljon. Kuvia ei ole ollenkaan koko viikonlopulta, mutta tulette varmasti näkemään asua niin paljon tulevaisuudessa, joten sitä odotellessa :-)

Menen tänään iltapäivällä töihin ja kohta pitääkin jo rientää kampaajalle siistimään tätä reuhkaa.Sen jälkeen onneksi kerkeän  vielä hetkeksi kotiin ottamaan aurinkoa :-) Palailen varmaan huomenna jollakin fiksummalla postauksella!

Ps. En kerennyt niitä vaatteita laittaa vielä myyntiin huutonettiin, mutta viimeistään huomenna ne sinne ilmestyy.

3 kommenttia:

  1. kurjaa kun et enää päivitä lähes ollenkaan:< toivottavasti sulta löytyy pian taas aikaa blogille koska sun postaukset on parhaita <:

    VastaaPoista
  2. Siis mistä tuossa Titaanien taistelussa oikein on kyse, onko se joku turhan verinen sotaelokuva? En kehtaisi maksaa kallista 3D-lipun hintaa jostain sellaisesta missä näytetään hirveästi verta ja suolenpätkiä. :D

    VastaaPoista
  3. Miks pidät tätä blogii ku et ees päivitä tätä nii usein:O huhuh

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela