Coming soon

torstai 27. toukokuuta 2010

Moikkamoi! Tänään on päivä mennyt vaan töissä ja sen jälkeen Mikan kainalossa ja blogeja lukiessa.

Mä meen ensi torstaina laittamaan Simply Naturalin teippipidennykset ja oon NÄIN onneissani! Päätin antaa hiusten vähän levähtää, koska klipsut on aiheittanut 2vuoden jatkuvan käytön jälkeen ikävää kaljuuntumista ja hiusten katkeilua. Teippipidennys vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta :-)

Sävyksi tulee 3 ja sekaan oletettavasti vähän sävyä 4 antamaan vivahdetta, pituus tulee olemaan 45cm. Aivan, hiuskset tummenevat! Jotenkin se tummanruskea on vain se oma juttu, josta tykkään :-)

Mun tukkajumana, Audrina

Nyt saunaan. moikka! :-)

15 kommenttia:

 1. en voi kyllä vain kuin suositella noi simplyn hiuksia. itelläni on ollut pari kertaa sinetit kyseiseltä merkiltä. Onhan noi hintavat mutta jokaisen sentin arvoiset ja paljon laadukkaammat kuin muut pidennykset ! :)

  VastaaPoista
 2. Audrinalla on kyl ihanat hiukset<3 :)

  VastaaPoista
 3. apuaa mulla on klipsut! kerro enemmän niist haitoista, jota oot huomannu! en taho katuu jälkeen päin ! Wuu ja onnea uusille upeille hiuksille. Ittellä ei ole varaa semmosiin ihanuuksiin !

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi, harmi että sulla on lähtenyt hiuksia noista klipseistä! Onneksi nyt sitten saat paremman tukan päähän ja vielä ennen ylppäreitä!

  Itse olen käyttänyt klipsejä vain juhlissa kun olen halunnut tuuheutta tukkaan, sillä omani ovat jo todella pitkät... En kuitenkaan ole huomannu hiusten irtoamista! Luulen, että päivittäisessä käytössä tulos olisi kuitenkin eri, joten mahtava juttu että hankit teipit! Onnea uuden tukan omistajalle haha! :)

  VastaaPoista
 5. Ootko ottanu pois tost toivepostaus kohast niit pois ku jotenki näyttää et siin ois vähemmän niit? :o

  VastaaPoista
 6. Ootko koskaan miettinyt mistä noi sun pidennykset on peräisin?? Vaikka tuolla sivuilla lukee että ne on mukamas eettisesti kerätty epäilen, että onnea vaan uusien hiusten johdosta.

  VastaaPoista
 7. Hei ihana mikaelaa <3
  Oon seurannu sun blogia pitkään ja joskus laitoinkin kommenttia ku susta tuntui et olit yksinäinen. Onks sulla vielä samoja fiiliksiä ollu?Musta tuntuu et aurinkoiset kevätpäivät on tehny olosta paremman, toiv myös sulla.

  Mäkin hommasin vähä aika sitten klipsut ja mietin kans, jos voisit kertoo kokemusta, millaiseen kuntoon se on saanu omat hiukses?
  Mulla oli kerran sinetit mutta ne vasta huonoon kuntoon teki hiukset, joten ajattelin, jos näitä klipsuja käyttää silloin tällöin <:
  terv. veera.
  oot muuten mahottoman kaunis ! ja muistakkin se : )

  VastaaPoista
 8. voitko sitten kertoa, että missä kävit laittamassa ja paljonko kustansi?:) olen itse nimittäin kiinnostunut kyseisistä hiuksista ja tekniikasta ja nyt etsin vain sopivaa paikkaa missä voin ne käydä laittamassa!:)

  VastaaPoista
 9. varmana tulee hyvät hiukset :)

  VastaaPoista
 10. Mulla on simplyn pidennykset sineteillä, niitä en ainakaan suosittele :s

  VastaaPoista
 11. Minuakin kiinnostaa tietää noiden pidennysten hinta!

  VastaaPoista
 12. oijoi tulee varmaan ihanat hiusset :) heti sit kuvia kehiin kun valmistuu! ;)

  VastaaPoista
 13. IIIhan tyhmää kun et vastaa tän postauksen kommentteihin. Kaikki tohon aiheeseen liittyvä olis niin tervetullutta! NII JA SORI KUN VALITAN <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela