Påsk

sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Moi! En oo aikaisemmin kerenny postailla, koska aika on mennyt dataillessa, porukoilla syömässä koko perheen voimin ja leffan parissa. Nytkin on menossa Helppo elämä kolmoselta ja sen jälkeen leffa :-)

Kotona oli päällä tällästä
Perus ulkoiluvaatteet (kengät Spirit store), alla oli uus ruskea paita gina tricotista ja Forever 21 farkkuleggarit. Sisäasu jäi kuvaamatta, mutta eiköhän tota komboa tule näkymään tulevaisuudessakin :-)

Meillä oli kotona ihan super hyvät ruuat! Pihviä, valkosipulivoita päälle, paistettuja perunoita ja salaattia. Jälkkäriksi hedelmäsalaattia vaahdotetun kerman kanssa ja äidin tekemää pashaa :-) NAM! En oo pitkään aikaan ollu niin täynnä ruuan jälkeen.

Oli ihana olla pitkästä aikaa koko perheen voimin. Vanhempi velipuoli Joonas oli intistä kotona ja isoveli Antti tuli Hyvinkäältä käymään. Noiden lisäksi pöydän äärestä löytyi tietenkin äiti, isäpuoli, Mika ja Tuomas (nuorempi velipuoli) ja Julius(nuorin veli). Naureskeltiin just, että jonkun 10vuoden päästä vois pöydässä olla aika ahdasta, jos on perheenlisäystäkin tullu monille :-D Nytkin teki jo tiukkaa.

Ainiin, mulla olisi teille yksi kysymys, johon voitte vastata tuossa sivupalkissakin. Käydään tässä keväällä ostamassa mulle toka Louis Vuitton, Speedy 30, ja en osaa päättää kumman kuosin haluisin
Sillain Monogram olisi kiva, mutta sinänsä tuo tumma Damier on ihana, ja Pochette on kumminkin monogrammia. Äääh. En tiedä. Auttakaa!

 Hyvää pääsiäistä vielä kaikille ja nauttikaa huomisesta lomapäivästä :-)

42 kommenttia:

  1. tos oikeen puolises o paremmat värit mut sit taas rumempi muoto =S mut kivoja molemmat =) varmaa toi oikeenpuolinen

    VastaaPoista
  2. ihanii noi lv laukut! ite pidän monogrammii kivempana :) oootko siis tilannu forever 21? mite ne postikulut kuin paljon on tänne suomeen ja kuinka kauan tilauksen kestää tulla?

    VastaaPoista
  3. vanhoja molemmat ja tulee joka toisella vastaan... itse sain jenkeistä lahjaksi speedy 35 watercolourin :-))) unlimited edition. mut jos toiseen noista päädyt niin ehdottomasti damier.. se oli mun eka vaihtoehto ennenku löysin tän unelman <3

    harmittelin aluksi etten ottanut speedy 30, mut nykyään tyksin tästä koosta ja oon iloinen et valitsin isomman! mahtuu ainakin kaikki tarpeellinen :-D

    VastaaPoista
  4. Hyvää pääsiäistä sulle kans <3
    .... ja sanoisin et Monogram olis kivempi.

    VastaaPoista
  5. ehdottomasti monogram mun mielestä :>

    VastaaPoista
  6. monogram ehottomasti !
    ja sun hiukset on ihanat ! :--)

    VastaaPoista
  7. Käydään tässä keväällä ostamassa mulle toka Louis Vuitton, Speedy 30, ja en osaa päättää kumman kuosin haluisin <- mitä jos menisit töihin ja ostaisit ihan omilla rahoilla niin oppisit joskus rahan arvonkin?

    VastaaPoista
  8. paljon tuommonen maksaa?musta toi monogrammi on kivempi!:)

    VastaaPoista
  9. paljo tommonen laukku maksaa?

    VastaaPoista
  10. Mä ainakin haluaisin sen vuittonin monogram multicolorin<3

    VastaaPoista
  11. monogram on mun mielest kivempi (:

    VastaaPoista
  12. "käydään ostamassa" = mummo ostaa?

    VastaaPoista
  13. Ihan sama, molemmat kuitenkin näyttää feikeiltä.
    Aina nähdessäni ihmisen kantavan laukkua, josta näkee selvästi että se on LV:n, oletan heti sen olevan feikki. Ellei kantaja ole muuten todella tyylikäs ja rikkaan näköinen. Miksi? Koska en tajua, miten kukaan voi maksaa jotain 1000e noin rumasta, feikin näkösestä laukusta. Ja sä näytät muutenkin niin pissikseltä ja suurin osa sun vaatteista on halpoja, että siltä se laukkukin näyttäis sun kädessä, halvalta.
    Jos aiot käyttää noin paljon rahaa laukkuun, niin osta nyt ees hieno laukku. Mutta sulle näyttää enemmän merkitsevä se merkki.

    VastaaPoista
  14. Kyllä ihmiset voi olla kateellisia!! Ihan naurettavia nämä anonyymit: "mitä jos menisit töihin ja ostaisit ihan omilla rahoilla niin oppisit joskus rahan arvonkin?"

    Eiköhän sitä jokainen ihan mielellään ota rahaa ja tavaraa vastaan jos siihen on mahdollisuus :D Minä ainakin ottaisin! Kyllä sitä kerkeää sitten opiskelijana tai aikuisena kituuttaa ja voin sanoa että varmasti sen rahankäytön oppii vaikka olisi minkälaisesta perheestä hyvänsä :)

    Meillä ei ole koskaan kotona saanut paljon mitään ja rahat on pitänyt itse tienata mutta oikein mieluusti olisin ottanut kaiken minkä vain saa jos vanhemmat olisivat sattuneet olemaan rikkaampia :) Älä välitä noista idiooteista, kateellisuudesta tuo kaikki vain juontaa :)

    Oon lukenut sun blogias nyt lopusta alkuun päin (välillä näitä uudempia päivityksiä tsekkaillen) varmaan kuukauden päivät ja oon ihan KOUKUSSA! :D Tää on aivan upea blogi! Ehkä siksi että oon itse aivan samassa jamassa kuin sinä tuossa vuosi pari sitten.. Oksentelua en ole missään vaiheessa aloittanut mutta voi, kuinka paljon sitä olenkaan miettinyt..

    Oot aivan upean näköinen mutta ymmärrän sun olosi sillä itsekin näen peilistä aivan toisen ihmisen.. Olen myös onnistunut laihduttamaan kymmenisen kiloa ja sen jäljiltä elämä oli hetkisen helpompaa mutta nyt oon taas alkanut luisua.. Kauhea masennus eikä mitään jaksa.. Tästä sun blogistasi saa kuitenkin kivasti voimaa jatkaa kun huomaa ettei ole aivan yksin näiden asioiden kanssa.. Kaikkea hyvää sulle ja kivaa kevään alkua! Keep your head up high girl! <3

    VastaaPoista
  15. Ite ottaisin tuon logottoman laukun. Arvokkaamman ja aidomman näköinen, kuin tuo logollinen. :)

    VastaaPoista
  16. Varmaan monogram on parempi, en oikein osaa sanoa kun en kauheasti ko. laukuille lämpene :-D

    VastaaPoista
  17. Mun mielestä rahansa voi tuhlata myös johonkin paljon hienompaan. En ole oikeen koskaan tykännyt noista vutoneista :/ joten sanon, että älä osta kumpaakaan, vaan mielummin jotain hienompaa :D

    VastaaPoista
  18. Ota ruudut, noi monogrammit on rumin asia maailmassa :-----D

    VastaaPoista
  19. kuka ees harkitsee tollasta monogrammia?!?!! niistä ei tiiä onks ne feikkejä ku kaikilla superpisuilla on tollaset käsipuolessa, pitäis kantaa aitous todistusta koko ajan mukana.... so i have to say DAMIER!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  20. musta molemmat on ihan kivoja niin että musta ei ole kyllä tässä asiassa yhtään apua! :/

    VastaaPoista
  21. Noo, sun kädessäs toi LV näyttää joka tapauksessa feikiltä, koska oot muuten niin halvan näköinen gt:n rätteines ja outoine hiustenpidennyksines, mutta ruutukuosi ehkä hitusen vähemmän. =) Menee kyllä mummon rahat nyt hukkaan.

    VastaaPoista
  22. "Käydään tässä keväällä ostamassa mulle toka Louis Vuitton, Speedy 30, ja en osaa päättää kumman kuosin haluisin <- mitä jos menisit töihin ja ostaisit ihan omilla rahoilla niin oppisit joskus rahan arvonkin?"

    lol.

    "Ihan sama, molemmat kuitenkin näyttää feikeiltä.
    Aina nähdessäni ihmisen kantavan laukkua, josta näkee selvästi että se on LV:n, oletan heti sen olevan feikki. Ellei kantaja ole muuten todella tyylikäs ja rikkaan näköinen. Miksi? Koska en tajua, miten kukaan voi maksaa jotain 1000e noin rumasta, feikin näkösestä laukusta. Ja sä näytät muutenkin niin pissikseltä ja suurin osa sun vaatteista on halpoja, että siltä se laukkukin näyttäis sun kädessä, halvalta.
    Jos aiot käyttää noin paljon rahaa laukkuun, niin osta nyt ees hieno laukku. Mutta sulle näyttää enemmän merkitsevä se merkki."

    lol.

    En tykkää tyhmistä ja kateellisista ihmisistä. :D Tykkään enemmän ite monogrammista, mutta toisaalta en kyllä osaa sanoo :D

    VastaaPoista
  23. Oon halunnu jo kauan kommentoida sulle, ja nyt sen teen! Luen sun blogia päivittäin, ja tykkään siitä tosi paljon. Sulla on ihania vaatteita, muutenkin hyvä tyylitaju ja oot todella kaunis, kirjotat hyvin ja on kiva, että päivittelet blogiasi niin usein. Sun & Mikan suhde vaikuttaa täydelliseltä, vaikka toki jokasella on joskus omat riitansa (: Sitä välillä toivoo, että oma suhde ois yhtä ihana.. ;D Ja musta on ihanaa nähdä, kuinka paljon Mika on sua muuttanut parempaan suuntaan, ja nostanut sun itsetuntoa.. tai ainakin niin uskon, että se suurimmaksi osaksi hänen ansiotaan on, että et enää sairaaloisesti seuraa mitä syöt ja kuinka paljon maha päivittäin kasvaa..? Se on hienoa! Kaikki me naiset ollaan prinsessoja, kropassa kuin kropassa ;)

    Mutta kaikkea hyvää sulle, onnea lakin saannista ja mukavaa kevään jatkoa! Pidä blogisi taso yhtä hyvänä :)

    ~ Ira

    PS. Laukuista ota Monogram, trust me ;)

    VastaaPoista
  24. Uskomattomia kommentteja, hiukan olen repeillyt :D Mutta joo. Itse painiskelin saman ongelman kanssa jokin aika sitten ja päädyin Damieriin enkä ikinä ole valintaani katunut. Koko on aivan täydellinen (siis tuo 30-koko) ja Damierissa ei näy mitkään käytön jäljet kuten tuon Monon vachetta-nahassa. Damier on myös se aito, alkuperäinen kuosi, joten jotain historian havinaa tuossa ruudukossa on. Ota ihmeessä se! Se on tosi upea ja luulen sen olevan enemmän sua :)

    Ja noille muille sen verran, että kertoo enemmän katsojasta kuin laukun kantajasta jos heti ensimmäiseksi ajattelee sen olevan feikki ;) Eikä kenenkään tarvitse selitellä mihin rahansa käyttää. Sitä paitsi nämä klassikko-laukut todella säilyttävät arvonsa.

    VastaaPoista
  25. Damier ehdottomasti! Paljon arvokkaamman ja tyylikkäämmän näkönen =) Monogrammista tulee liikaa mieleen kaikki feikit eikä muutenkaa toi kuosi oo hirveen kaunis.

    VastaaPoista
  26. komppaan Miretteä :D

    VastaaPoista
  27. missä sun isä on? tai ootko sen kaa tekemisis..?

    VastaaPoista
  28. Monogram on parempi =)

    VastaaPoista
  29. Damier,sopisi sulle todella hyvin :) vielä siitä.tyylisi on todella omanlaisesi ja sopii loistavasti sinulle,mutta yksi juttu tuossa kokonaisuudessasi ei mätsää.ja ne ovat hiustenpidennyksesi.mielestäni ne tekevät sinusta vain halvan ja ikäistäsi paljon nuoremman näköisen eli melko teinin.Muuten kyllä blogisi on ihana :)

    VastaaPoista
  30. En ehkä näe Speedyn istuvan sinun tyyliisi kovin hyvin. En sano tätä pahalla, mutta harkitsisin sinuna jotain muuta mallia tai merkkiä! Esim osaisin kuvitella Miu Miu:n Bow Bagin sinulle, kuin nenän päähän!

    Muutenkin tuntuu että Speedyä näkyy katukuvassa ihan liikaa. Omani ostin jouluna ja tuntuu että sen jälkeen niitä on vilissyt silmissä joka toisella vastaantulijalla.

    Halusin Speedyä 4 vuotta ja vihdoinkin sain sen joten kehotan tarkasti miettimään haluatko sitä todella niin kovasti. Tarkoitan vain sillä sitä, että on aika suuri raha laittaa laukkuun joka on vain nopea päähänpisto! Tai enhän minä tiedä kauan olet laukkua halunnut, mutta blogissasi en ole sitä koskaan nähnyt :)

    VastaaPoista
  31. toi damier ebene on jotenki nätimpi

    VastaaPoista
  32. "Ihan sama, molemmat kuitenkin näyttää feikeiltä.
    Aina nähdessäni ihmisen kantavan laukkua, josta näkee selvästi että se on LV:n, oletan heti sen olevan feikki. Ellei kantaja ole muuten todella tyylikäs ja rikkaan näköinen. Miksi? Koska en tajua, miten kukaan voi maksaa jotain 1000e noin rumasta, feikin näkösestä laukusta. Ja sä näytät muutenkin niin pissikseltä ja suurin osa sun vaatteista on halpoja, että siltä se laukkukin näyttäis sun kädessä, halvalta.
    Jos aiot käyttää noin paljon rahaa laukkuun, niin osta nyt ees hieno laukku. Mutta sulle näyttää enemmän merkitsevä se merkki."


    Tää on niin tyypillistä suomalaisten tietämättömien puhetta. kaikki kuvittelee että noi vuittonin laukut on niin kalliita, ettei normaaleilla ihmisillä vois mitenkään olla niihin rahaa :-D toi on kuitenkin sen verran ajaton ostos, että kestää monta vuotta ja maksaa itsensä varmasti takaisin!

    VastaaPoista
  33. MONOGRAM TODELLAKI!

    VastaaPoista
  34. "Ihan sama, molemmat kuitenkin näyttää feikeiltä.
    Aina nähdessäni ihmisen kantavan laukkua, josta näkee selvästi että se on LV:n, oletan heti sen olevan feikki. Ellei kantaja ole muuten todella tyylikäs ja rikkaan näköinen. Miksi? Koska en tajua, miten kukaan voi maksaa jotain 1000e noin rumasta, feikin näkösestä laukusta. Ja sä näytät muutenkin niin pissikseltä ja suurin osa sun vaatteista on halpoja, että siltä se laukkukin näyttäis sun kädessä, halvalta. Jos aiot käyttää noin paljon rahaa laukkuun, niin osta nyt ees hieno laukku. Mutta sulle näyttää enemmän merkitsevä se merkki."

    Hohhoijaa. Jos on yhtään perehtynyt Louis Vuitton ym. merkkituotteiden maailmaan huomaa heti onko tuote aito vai kopio. Ja en kyllä voi kuin ihmetellä miten aito LV voi näyttää feikiltä, hmmm :D Tsemppiä Mikaela! Jatka ihanana itsenäsi olemista!

    t. Tiina

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela