I'm backkkkk!

perjantai 23. huhtikuuta 2010

Moikkamoi! Jee, vihdoin on aikaa postata :-) Eilinen shoppailupäivä mummon kanssa siirtyikin tälle päivälle, koska otin vapaata. Olin ihan poikki closevuorojen takia ja piti päästä levähtämään. Puoli 11 lähettiin Helsinkiin metsästämään sitä yo-mekkoa.

Ainut mekko jonka jaksoin edes kuvata oli joku tällänen 250euron mekko Stockmannilta, mutta ei tääkään ole kiva. Lisäksi kokeilin htä lipsyn mekkoa stockalla, mutta ainut koko oli rinnoista liian pieni-fuck, Kämp galleriassa kokeilin Tiger of swedeniltä yhtä ihanaa vadelmanpunaista yksiolkaimista silkkimekkoa, mutta se ei istunut. Ei löytynyt sitä THE mekkoa, tosin yksi Bossin mekko olisi Stockalla ollut ihana mutta n. 600e hinta oli VÄHÄN liikaa :-D Budjetti on mekolle kuulemma max 300e

Eli mekkoa ei ostettu ja mennään varmaan parin viikon päästä vielä uudestaan. Esimerkiksi Max&co:ssa sanottiin ettei kaikki mekot ole vielä tullut ainakaan sinne. Jos ei silloinkaan löydy, niin tilaan netistä pari mekkoa. Ja jos nekään ei ole hyviä, niin olen pulassa :-D

Mutta jotain me kumminkin tänään ostettiin mulle  ;-) Mitä tuo sisältää, paljastuu teille vasta kesäkuun alussa.

Lopuksi käytiin Gina tricot, H&m ja Zara, ja GT:stä löytyi edes joku vaate, ettei ihan tyhjin käsin pitänyt lähteä
Puuterinvärinen biker-takki 9,90e. Tota halusin vaaleanpunaisena aikoja sitten, mutta sitä ei ollut makkaratalon ginassa, joten ostin tän :-)

Huomista blogimiittiä ajatellen ei löytynyt mitään. Onneksi mulla on edes joku visio mitä laitan päälle vanhoista vaatteista :-) Huh!

Hain tänään postista Nellyn paketin, jossa tuli se Vilan mekko (joka oli kamala) ja nämä IHANAT Marble-kengät<3
Suht killer heelsit :-D

Ostoksista puheenollen ostin kait keskiviikkona Järvenpäässä käydessäni Emotionista poistomyynnissä olleita Wet'n'wildin meikkejä. Huulikiilto ja meikkivoide
Tota ajattelin käyttää töissä ja silloin, kun meikkaa jotain pikkukäyntiä varten. Tosin toi meikkivoide on suht hyvää ja yllätyin, koska mitään odotuksia ei tosiaankaan ollut! Ei siis ihan turha ostos ja tulee käytettyä :-)
Huulikiiltoa käytän tuskin koskaan mutta oli taas pakko ostaa halpuutensa takia :-D
Eikä ollut hinnalla pilattu noiden ostosten hinta.

Järvenpää reissulla oli päällä tälläistä
Tilasin joku aikaa sitten H&m:än alesta tuon puuterinvärisen circle scarfin :-) Länttään sen nyt tähän, kun on unohtunut esitellä. Oli siinä paketissa muutakin, mutta ne on kotona
Kävin myös piiiiitkällä kävelylenkillä Niinan kanssa joku päivä :-D hehe, hyvä postaus kun en edes muista milloin olen tehnyt mitäkin. Jep, työ sekoittaa pään

Mutta sen muistan, että iskä on paras! Käytiin tänää illalla vaihtamassa mulle kesärenkaat Riihimäellä.
Isä oli tilannut mulle uudet renkaat ja oikeat aluvanteet! :----D Nyt kelpaa ajella, ku ei oo enää pölykapseleita.
Nyt suuntaan nukkumaan ja huomenna kriiseilyä miittiasun kanssa :-D Kamera kulkee sinne ehdottomasti mukana ja yritän heti sunnuntaina edes jotain päivitellä.

Hyvää yötä ja anteeksi sekava postaus<3

33 kommenttia:

  1. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/lipsy-415/drink-me-dress-415073-54/

    VastaaPoista
  2. onko ginassa jotkut alet?O:o

    VastaaPoista
  3. eeiiiiiii mikaela eiiiiii

    louis vuitton???!!??

    häpeä

    VastaaPoista
  4. eikäääää... oot oikeesti ostanu ton vuittonin laukun :S mun mielestä louis vuittonin speedy veskat näyttää vaan ja ainoastaan hyvältä, jos laukun omistaja omaa klassisen tyylin, mutta sun tyyli ei kyllä ole ollenkaan klassinen vaan ehkä vähän "pissis" etkä välttämättä ole vielä löytänyt sitä omaa juttuasi pukeutumisessa välttämättä? :) Mutta noh... innolla odotan sun vaateyhdistelyitä laukun kanssa :-D

    VastaaPoista
  5. oi vuitton ; ) ♥ ja ihanat nuo killer heelsit nukkekin tahtoo :---D ♥

    VastaaPoista
  6. mistä noi farkkushortsit on? :D lukikohan ne jossain tossa, jos luki niin hienosti missasin.. :D

    VastaaPoista
  7. Upeat kengät! Ja tuo bikertakki näyttää tosi kivalta. Pakko ehkä käydä katsomassa, jos Tampereen GT:stä löytyisi samanmoisia. (:

    Oi että, sait sen laukun. Sen on varmasti hyvin kaunis. Onnittelut! Mä jään haaveilemaan vaan, jos rahat joskus tulevaisuudessa riittäisivät oikeaan merkkilaukkuun. (:

    Tykkäsin myös tosta päivän asusta. (:

    VastaaPoista
  8. Oi vitsi toi mekko on ihana! :o Mikä siinä ei sua miellyttänyt? :-)

    VastaaPoista
  9. Tosi ihana toi mekko, ihan Jane Norman!

    VastaaPoista
  10. Ootko laihtunut nyt lähiaikoina paljon??? Tossa kuvassa näytät nimittäin todella hoikalta! :)

    VastaaPoista
  11. hei millo teet sen nykin vinkkipostauksen, minkä lupasit tehä ? :D

    VastaaPoista
  12. Tuo kokeilemasi Stockmannin mekko näyttää tosi hyvältä.. Olisit vain sen ostanut. :D

    VastaaPoista
  13. kääk tänään stressaillaan! ja illalla nähdäään ;>

    VastaaPoista
  14. ...vai ehtisitkö vielä ompelijalle teettämään mekon? :)

    VastaaPoista
  15. Tsekkaa nettikaupat, jos löytyisi tuo Bossin mekko sopuhintaan ;)

    VastaaPoista
  16. Heippa, oon seurannut blogiasi jo aika kauan ja mun mielestä tää on kiinnostava, mutta sun shoppailuongelmasi on välillä vähän pahaa katsottavaa. Huomaatko itse, miten ostat juttuja vain sen takia, ettet "viitsi lähteä tyhjin käsin, pakko napata mukaan jotain ihankivaa" tai siksi, että "oli niin halpa"? Mieti, miten kiva vaatekaappi sinulla olisi, jos ostaisit vaan juttuja, joista oikeasti tykkäät tosi paljon ja joiden ostamista harkitsisit hetken!

    Olet tainnut itsekin myöntää, että olet omaksunut aika pahasti "pappa betalar"-asenteen, mikä näkyy juuri tuossa laukku- ja yo-mekkoasiassa. Itsekin tuun suht hyvätuloisesta perheestä, mutta en voi kuvitellakaan, että voisin antaa jonkun kustantaa mulle 300 euron mekon vain yhdeksi päiväksi - ei siinä oikeasti ole mitään järkeä!

    Oon itekin joskus ostellut juttuja vaan siksi, että ne on ihankivoja ja ihanhalpoja, mut ainahan ne jää kaappiin. Mieti, mihin kaikkeen sulla olisi varaa, jos ostaisit vaan huippukivoja juttuja. :) Ja toivottavasti et loukkaannu tästä kommentista vaan mietit asiaa todella - vaikka miettimällä sitä, kuinka monta kertaa käytät mitäkin vaatetta ja sitä, miksi ne sitten jäävät roikkumaan kaappiin lähes/kokonaan käyttämättöminä.

    VastaaPoista
  17. Mulleki tuli noi nellyn marblet eilen :) ja ne on tosiaan ihanat! melkein täydelliset kopiot topshopin aggie bootseista, materiaali vaan eri.

    VastaaPoista
  18. itse ostin vuosi sitten lakkiaisiin max&co:lta mekon, josta en ollut täysin varma. Ja kun päätin,että tahdon palauttaa sen (samana iltana), tylysti kerrottiin ettei vaihto/palautusoikeutta ole. Hieman harmitti jättä 180e mekko roikkumaan kaappiin, mutta virheistä kärsii. Lopullinen unelmien mekko löytyi lopulta YourFace:sta - rakastan sitä edelleen <3 :--)

    VastaaPoista
  19. Ääk noi Nellyn kengät. UPEAT!

    VastaaPoista
  20. Kävinpä tossa facebookissa, eikö sua hävetä... lol.

    "R: lol :D Mä ostin mekon alkuvuodesta ja huomasin toukokuun alussa etten mahtunu enää mekkooni :D ehdin kyllä siinä kuukaudessa saada just hikiseen tarpeeks tiputettua painao et sain sen puvun ahdettua päälle.

    Mikaela: mikset ostanu uutta? :o

    R: No mitäs veikkaisit, monellako opiskelijalla (tai normaalilla ihmisellä yleensä) on varaa maksaa tälleen yhtäkkiä uus juhlapuku kun vanha ei mahdu päälle? Ei kovinkaan monella..."

    VastaaPoista
  21. vitsi ku aina joku jaksaa ulista toisten ostamisista! hei relatkaa- ne oo teiä rahoja ja ostoksii. tää on muotiblogi-mitä odotitte?

    jep mutta asiaan, rakastuin tohon valkoseen mekkoon. etin itekki yo mekkoo ja toi mun on pakkkkkkooo saada. tai joku tosi saman tyylinen..

    VastaaPoista
  22. hyvännäköset noi kengät, ei ehkä sun tyyliset mutta hienot kuitenki :)
    Voisitko tehdä postauksen jossa kerrot miten tilata Nellyltä?
    Et kai vaan menny ostaan sitä speedyä, tai siis mummos ostanu sulle :o

    VastaaPoista
  23. Kiva tämmönen pidempi postaus! Mun mielestä toi mekko jota sovitit on ihana! :-D Aivan unelma.

    VastaaPoista
  24. öö miks selvii vasta kesäkuun alussa? :o

    VastaaPoista
  25. oisit ostanu ton ensimmäisen mekon! se korostaa just oikeita paikkoja, sun hoikkaa vyötäröä ja isoja boobseja :) perfect!

    VastaaPoista
  26. "tuskin tuun käyttämään, mutta oli pakko ostaa halpuuden takia.."

    Mikä helvetti sua vaivaa!? Onko kaikki "halpa" pakko raahata kotiin, ihan sama tuleeko käyttämään. Ajattelisit muitakin kuin itseäsi.
    (nyt joku varmasti sanoo, että mitä sitte, yksi huulikiilto vaan. mutta kun näytät rahtaavan kaiken halvan kotiisi.)

    VastaaPoista
  27. Oi ihana toi biker-takki! Oliks se alennuksella vai miksi se on noin halpa? :-)

    VastaaPoista
  28. heei onko toi sovittamasi mekko valkoinen vai semmonen vaaleanpunainen ? =) aivan ihana!

    VastaaPoista
  29. naurettavaa ostaa jotain mistä sanot jo heti kättelyssä että: tuskin käytän koskaan"... onko järkeä sitten edes ostaa jotain tuotetta vaikka maksaisikin euron?!?!? naurettavaa pakko ostamista!

    VastaaPoista
  30. ja mikset vaivaudu vastaamaan kommentteihin? yritä ottaa kritiikkiä vastaan kun kerran blogia kirjoitat

    VastaaPoista
  31. Minkäsävyiset hiukset sulla mahtaa olla tässä postauksessa? Tahdon kuollakseni samanväriset. Mulla on tällä hetkellä kauhea värjäysprosessi meneillään, kaksi värinpoistoa täysin mustiin hiuksiin ja ostinpa vaalean värinkin jo kunnes havahduin että eihän vaaleat hiukset sovi mulle lainkaan, monta kymppiä ja paljon aikaa meni hukkaan ja pinna alkaa kiristyä, aion ostaa viimeisen hiusvärini ja tilata pidennykset mutta pitäisi päättää, minkäväriset? Olen taipumassa suklaanruskeaan mutta täydellinen väri olisi sama kuin sulla näissä kuvissa, niin kaunis väri, ole kiltti ja kerro minkäväriset nuo on! :D Olen uskomattoman kiitollinen jos ehdit vastata!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela