Breathe

maanantai 12. huhtikuuta 2010

Moikka! Mulla oli tänään se vika virallinen koulupäivä ja on vähän hassu olo. Nyt sitten vaan pusketaan duunia ja siinä ohessa vielä hoidetaan vikat koulujutut. Sitten onkin Lukio pulkassa :-)

Tänään olin vain tekemässä koulussa espanjan kokeen, joten en ole tänään laittautunut ollenkaan. Löllärit jalkaan ja joku paita vaan päälle, hiukset nutturalle ja menoksi. Ihanaa, kun asuu pienellä paikkakunnalla eikä tarvi stressata että näkeekö joku mut nyt tälläsenä, oletettavasti ne on jo nähneet sen sata kertaa :-D

Edellä mainitulla "asulla" kävin Robinhoodissa, postissa ja kahvilla Mikan ja sen kaverin kanssa. Tuli muuten korkattua terassikausi siellä kahvilla. Trippi ulkona auringonpaisteessa ja fiilis oli NIIN mahtava!

Robbarista lähti mukaan tälläistä
(en tajua mikä kameraa vaivas tätä kuvaa otettaessa, ei tarkentanu minnekään!)
Vanulappuja, käsirasvaa, Mavalan kynnenkovettajaa ja Herbinan kasvovettä
Onko kellään muuten kokemusta tosta kynnenkovettajasta?

Huomenna käyn varaamassa mulle tatuointiajan! Oli tarkoitus viime keväänä ottaa, mutta se jäi. Nyt aion oikeasti käydä sen ottamassa. APUA! Jännittää ihan sairaasti :-D Jos ei ole töitä sinä päivänä, aika tulee oletettavasti olemaan 26.4. Jos ei käy, niin sitten se meneekin toukokuun puolelle.

Tälläinen tulee koristamaan mun vasenta lapaa
 Niin sanottua tarinaa tolla tatuoinnilla on masennusaikoihin liittyen. Haluan jonkun muistuttamaan siitä, että aina pitää jaksaa hengittää, vaikka tekisikin mieli luovuttaa. Muutenkin sanana Breathe on todella kaunis.

Vitsi tänään on ollut ihana auringonpaiste ja seitsemältä lähdin body pumpista shortseissa ja hupparissa! Sieltä se kesä tulee :-) Nyt kumminkin nukkumaan, että jaksaa huomenna töissä.

36 kommenttia:

  1. Mulla on lavassa tatuointi ja voin sanoa, että se ei sattunut oikeastaan ollenkaan, ettei sen puoleen tartte jännittää 8) Miten voit saada noin heti ajan? Yleensä tatuointiajat menee vähintään kahden-kolmen kuukauden päähän. Jos asut pääkaupunkiseudulla niin aika menee luultavasti syksylle asti;o

    VastaaPoista
  2. Ihanan pirteä postaus täälläkin, niin ku monessa muussakin blogissa tänään: johtuu varmaan auringosta. :D Kiva, että jaksat tänne postailla töiden ja opintojenkin ohella. :) Ja tuo tatuointi-idea vaikuttaa todella upealta. Eikä kannata jännittää: se mikä ei tapa, vahvistaa. ;)

    VastaaPoista
  3. Olen itse käyttänyt jos jonkinlaisia mavalan-kynsijuttuja, ja en ole huomannut kovin hyvää tulosta niiden käytöstä. Ainoastaan (pahalle maistuva) kynsien pureskeluun auttava kynsilakka toimi todella. Toisaalta asiaan saattaa vaikuttaa myös kynsien pureskelu, jota valitettavasti harrastan :/. Ystäväni on kyllä kehunut tuota kynnenkovettajaa, joten jospa se sitten toimiikin. :-)

    VastaaPoista
  4. Mä kävin joskus helmikuussa varaamassa ajan ja sain ekan vapaan - joka oli vasta vika kesäkuuta! Sulla on käyny tosi hyvä tuuri kun oot saanu noin pikaseen ajan :)

    VastaaPoista
  5. Oot niin kaunis ja mukavanoloinen tyttö että tää tatuointi juttu löi mua naamaan. Mä niin pelkään että kadut sitä vielä joku päivä vaikka se miten kaunis nyt olis. Ota sitten edes pienenä. Tatuoinnit yleistyy ja siks ne ei ookkaan enää muotia vaan päinvastoin. Niitä aletaan taas halveksumaan, vaikka eihän muiden mielipiteillä tarvii ollakkaan mitään väliä. Kumminkin. Rukoilen tästä lähtien joka päivä että olet ottamatta. Tosi kiva blogi muuten, toivottavasti töissä menee hyvin! :)

    VastaaPoista
  6. Mulla oli joskus jotain Mavalan vastaavaa..oiskohan ollu just liuskottuville kynsille tarkotettu kynnenkovettaja. Kyllä se jonkin verran autto, mutta ei mitenkään radikaalinmerkittävänsuperhienosti. Voi tosin olla, että en käyttäny tarpeeksi säännöllisesti :D Ihanaa tatuointia oot ottamassa. Ite oon tosin tatuoinneissa enemmän kuvien, kuin sanojen ystävä :)

    VastaaPoista
  7. mulla toi mavalan kynnenkovettaja teki kynsistä keltaset, enkä pahemmin mitään eroa huomannut et olis tullu vahvammat kynnet. sisko sano et sillä kuitenkin tuli kynsistä vahvemmat.
    ps sun blogi on toinen mun lemppareista ;)

    VastaaPoista
  8. En huomannut mitään kummoisia tuloksia tuon Mavalan scientifiquen käytön jälkeen, ehkä jotain pientä kovettumista. Ihan vinkkinä: käsittele tota ainetta tosi varovasti, äläkä vahingossakaan tiputa tai kaada sitä mihinkään, ei nimittäin tule hyvää jälkeä. :D

    Nimim. pöytä pilalla scientifiquen jäljiltä :-D

    VastaaPoista
  9. Tatuoinnistasi tulee varmasti kaunis. (:

    Itsekin olen haaveillut tatuoinnista jo monta vuotta. Ainoa este sen ottamiselle on vanhempien mielipide ja varsinkin äidin. Myöskään isosiskoni eivät pidä ajatuksesta. Heidän mielestään pilaan ulkonäköni ottamalla jotain noinkin lopullista kuin tatuoinnin ja tulisin katumaan päätöstäni vanhempana. Sama juttu oli, kun otin madonnan ylähuuleen. Siitäkin sain huudot, eikä äitini puhunut minulle mitään varmaan viikkoon..

    Toisaalta olen aikuinen ihminen ja saan tehdä itselläni ja elämälläni mitä vaan, mutta kuitenkin.. Miksi muiden mielipiteillä pitää aina olla niin suuri merkitys? Olen ehkä hieman kateellinen ystävälleni, jonka äiti tukee häntä juurikin esim. tässä tatuointi-asiassa.. En tiedä, ovatko vanhempani vain niin vanhanaikaisia vai mikä siinä on. Noh, toivottavasti he hyväksyvät tatuoinnin, jos sen satun tässä jossakin vaiheessa ottamaan. (:

    VastaaPoista
  10. "Rukoilen tästä lähtien joka päivä että olet ottamatta" ::DDDD

    MÄÄ KANS!! :D

    VastaaPoista
  11. tosi kaunis tatuointi. mun mielestä on hienoa, että tatuoinneilla on joku tarina tai merkitys, eikä ne ole vain kuvia!

    VastaaPoista
  12. kampin flamessa mä sain ajan viime viikolla tälle viikolle... tosin joudun peruuttamaan ajan töiden takia mikä vähän harmittaa.

    VastaaPoista
  13. Tosi kaunis tatuointi :)
    Upeeta että sillä on tarina ettei ole ihan mikä tahansa mustetäplä iholla. Oot ihan mahtava tyyppi ja olen ihan varma että tatska tulee sopimaan oikein hyvin :-) Itselläkin tatuointi lavassa ja hirvee hinku ottaa lisää. Sellanen varoituksen sana vaan että saattaa vähän jäädä koukkuun ;D

    VastaaPoista
  14. ei vitsit haluisin niin paljon tatuoinnin ja ihana toi breathe teksti :-)

    VastaaPoista
  15. No huhhuh onpa tosi omaperäistä ottaa ihan samanlainen tatuointi minkä joku muu on jo ottanu :D Oisit nyt ees suunnitellu jonkun omanlaisen version tosta sanasta

    VastaaPoista
  16. Sain kyllä hyvät naurut kun muistin, että sun blogin nimi on turhamainen inhimillisyys :D joo..en tosiaan tiedä..pus!

    VastaaPoista
  17. Olet niin nätti ja mukava tyttö ja blogiasi on ilo lukea! Paljonko tuo kynnenkovettaja muuten maksoi? (:

    VastaaPoista
  18. Millasta työ mäkkärissä on ollu?

    VastaaPoista
  19. Ihana tatuointi kyl, ja kiva et siin on joku "sanoma". Iteki tahtoisin tatuoinnin mut tahtoisin et se merkitsis jotaa eikä oo viel mielee tullu mitää mikä ois hyvä :/

    VastaaPoista
  20. Aivan ihana idea tatuoinnille! Toivottavasti lopputulos on yhtä kaunis :) Ihanaa että tatuoinnilla on "tarina takana" eikä se ole vaan joku ankee tribaali.

    VastaaPoista
  21. ihana tatska! :) tosi nätti ja siro. niin ja tosta kynnenkovettajasta sen verran, että mulla ainakin toimii tosi hyvin eikä kynnet enää liuskotu/katkeile entiseen malliin!

    VastaaPoista
  22. Mulla on tota kynnenkovettajaa ja se vaan liuskoittaa mun kynnet :-(

    VastaaPoista
  23. Anonyymi hei.. Tatuointi merkkaa aina kantajalleen jotakin! Itselläsi ei mitä ilmeisimmin sellaista ole joten en edes odota että ymmärtäisit mutta itse otin omani 18-vuotiaana muistuttamaan siitä miten vahva olen kun jaksoin koulukiusaamista ja niitä kaikkia inhottavia ihmisiä jotka tekivät elämästäni helvettiä.
    Siihen aikaan tyylini oli aivan toisenlainen ja tatuointikin on siis nykyään aivan eri maasta minun kanssani mutta silti en KOSKAAN IKINÄ peittäisi sitä tai lähtisi poistamaan! Se on osa elämääni ja se tulee aina olemaan. Enkä kadu pätkääkään. Mikaelalla on ilmiselvästi juuri sama tilanne omansa kanssa ja uskon että tilanne tulee pysymään samanlaisena koko hänen loppuelämänsä :) Tuo Mikaelankaan tatuointi kun ei ole pelkkä kuva, vaan osa elämää.

    Ja tuo että tatuoinnit ovat poissa muodista ja että niitä aletaan halveksua taas on jotain niin järjettömän typerää että en edes usko että sanoit noin. Jos tatuoinnin ottaa siksi että se on "muodissa" niin täytyy olla jo todella järjetön tyyppi. Nykyisin on harvinaista että löytyy ihminen jonka nahkassa ei jonkinlaista kuvaa ole joten tuo kommenttisi menee melkeinpä siihen sarjaan mitä äitini aina saarnasi: "mieti nyt herranjumala sitten kun olet vanhainkodissa ja sulla on joku tatuointi" niin, eiköhän siellä muutamalla muullakin siihen aikaan ole.

    Todella kaunis tatuointi Mikaela! Aivan ihana :)

    VastaaPoista
  24. Toi on hieno mutta onks kiva että jollain muulla on täysin samanlainen... onks muuten mikalla tatuointeja/mitä mieltä se on siitä että meet ottaa :)?

    VastaaPoista
  25. Itse olen käyttänyt kynnenkovettajaa aika kauan enkä ole huomannut erikoisempaa... hieman kynnet pysyy paremmassa kunnossa, mutta ei mitään huimaa... Ehkä toisilla toimii paremmin. =)

    VastaaPoista
  26. mulla ainakin toi kynnenkovettaja toimii oikein hyvin :)

    VastaaPoista
  27. musta tolla tatuoinnilla on tosi aito idea ja se vetoo muhun aina, jos tatuoinnilla on koskettava tarina. joten tsta tulee varmasti tosi hieno :) kerro sitten tarkemmin sen otettuasi hinta, sattuiko, missä otit sun muut!

    VastaaPoista
  28. Ihana toi teksti tossa tatuoinnissa. Tosi hyvän idean oot kyllä keksinyt! Toivottavasti saat mieleisen tatuoinnin :-)

    VastaaPoista
  29. Just lueskelin jostain, että jollain julkkiksella luki breathe jossain kohti kehoaan. Tulikohan "inspiraatio" kenties siitä jutusta? :D

    VastaaPoista
  30. Anteeksi Sanjalle jos loukkasin tunteitasi. Tajuan kyllä että tatskat on osa elämää ja välillä haluaisin itsekkin sellaisen ja mielessäni niitä suunnittelen. Tuntuukin että raapaisin arkaa pintaa tai sitten sulla on lukihäiriö kun et huomannut että kirjoitin "vaikka eihän muiden mielipiteillä tarvii ollakkaan mitään väliä."
    Uusi näkökulma: miksi ottaa merkkiä vaikeista ajoista vaikka se miten symboloisi selviytymistä ja kaikkea koettua tuskaa?
    Varmasti kiva muistella hei niitä aikoja ikuisesti! Mutta tosiaan anteeksi että ei olla samaa mieltä, ei tarvi suuttua ja toisen blogissa murjottaa:(
    ps. mulla on ainakin kaikki kovettajat enemmän tai vähemmän liuskottanut kynsiä. Suosin enemmän ihan tavallista ohutta kerrosta kirkasta lakkaa väliin. Toivottavasti sulle kuitenkin toimii :)
    t. "SE" anonyymi :)

    VastaaPoista
  31. haha, kuka kirjottaa käteen "hengitä"? :DD mä otan "nuku" "syö" ja "käy paskalla" tatskat XD

    VastaaPoista
  32. Ihana tatuointi. Love it!! Mullakin tuli itseasiassa tänään avattua terassikausi. Kesäää odotellessa!!<3

    VastaaPoista
  33. Sulle: "SE" anonyymi!

    Jos ymmärsin oikein,niin Sanja ei todellakaan halua muistella koulukiusaamistaan yms. muuta. VAAN sitä että hän oli vahva ja selvisi siitä!! Tatuointi on sitä varten että se muistuttaa kantajalleen "kyllä sinä selviät" - Tai tuossa taidan puhua enemmän itsestäni.

    Itsekin olen ajatellut ottaa jonkin kuvan, jonkin tyttömäisen, joka kuvaa minulle sitä että olen kaunis omana itsenäni ja olen vahva ja selviän.

    Ihminen voi tatuoida itseensä vaikka nalle puhin ja se voi merkitä kantajalleen vaikka mitä syvällistä asiaa, mitä muutkuin tatuoinnin kantaja ei ymmärrä.

    Mikaela, tatuointi on kaunis ja sen tarina myös!<3

    T.Ninni

    VastaaPoista
  34. Kiusaajat voittaa jos itsensä vielä fyysisestikkin menneistä tapahtumista merkitsee. Mutta kauniin näköinen on tatuointisi , todella siro ja naisellinen:)

    VastaaPoista
  35. ihana toi tatskajuttu <3
    mistä toi kuva on vai suunnittelitko ite?
    hirmu kaunis sana, yks mun suosikkeja

    VastaaPoista
  36. Ihana idea tossa tatuoinnissa! Mun mielestä tekstitatskat on aina ollu kaikista kauneimpia, kun niissä on se tarkoitus. Ja toi on viel hienolla fontilla ja muutenkin kaunis! Tollasen vois itsekin ottaa, vaik en tatskoista välitäkkään :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela