Basic sunday

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Jee, pitkästä aikaa mulla on jotain postattavaa teille :-) Käytiin tänään Niinan kanssa Järvenpäässä kiertelemässä kauppoja.

Liikenteessä olin tälläsessä asussa
Alla oli ihan vaan Gina tricotin musta paita, jalassa H&m garden collectionin kukkaleggarit'
Ulkona oli ne tavalliset. H&m takki ja circle scarf, jalassa Dinskon saappaat (inhottavan rakeiset kuvat!)

Pienet ostoksetkin tein :-)
Hydrocolorin sävyttävä huulirasva 5,20e ja trindin kynsiviila 5,90e
Lindexistä pystyraitaiset sukkikset 8,95e

Nyt on pakko kiiruhtaa lukemaan espanjan huomiseen kokeeseen ja tekemään kaikkia koulujuttuja. Huomenna onkin viimeinen koulupäivä ylppäreitä lukuunottamatta :-) Moikka!

26 kommenttia:

  1. mul on toi huulirasva se on kyl tosi vanha :D

    VastaaPoista
  2. näin sut tänää spice icessa! ei pahal noi kukkaleggarit aik järkyt =D

    VastaaPoista
  3. laita ny ihmees housut jalkaa :l järkyttävää et pylly vilkkuu.

    VastaaPoista
  4. Oooi että noi legginssit on ihan täydelliset, varsinki sulle sopii hyvin!<3 Oot tosi nätti muutenkin :) Rakastan (Jopa palvon XD) sun tyyliä ja blogia!

    VastaaPoista
  5. Mikaela oot ihana mut luulin et sul ois parempi maku, sillä noi kukkaleggarit on aika vitun rumat ja saa jalat näyttämään metrin leveemmältä kuin mitä on :Dd...

    VastaaPoista
  6. Mikä ihmisiä vaivaa kun ei ymmärrä että legginssit EI ole sama asia kuin housut? Ällöttävää katseltavaa, nehän on sukkahousut, ilman sukka-osaa!

    VastaaPoista
  7. ei ei ei ei.. ei noita leggginssejä, ne leventää, etkö nää? näytät valtavalta..

    VastaaPoista
  8. muuten just kivat vaatteet, mut pidemmän paidan voisit laittaa seuraavan kerran:)

    VastaaPoista
  9. maihari&circlehuivi-cobmo toimii aina!

    VastaaPoista
  10. Juu mustki noi legginsit on kivan keväiset mut tosiaan eri tavalla puettuna. Nyt ei näytä hyvältä. Eiks sua haittaa et luultavasti yli 50 prossaa sua vastaantulvist ihmisistki kelaa et ompa sulla törkee asukokonaisuus?

    VastaaPoista
  11. yök yök ja vielä kerran yök! Hirvein moka sulla ikinä noi lenggarit ei todellakaan sovi muuhun asuun eikä varmaan mihinkään muuhunkaan polta ne!

    VastaaPoista
  12. ''Juu mustki noi legginsit on kivan keväiset mut tosiaan eri tavalla puettuna. Nyt ei näytä hyvältä. Eiks sua haittaa et luultavasti yli 50 prossaa sua vastaantulvist ihmisistki kelaa et ompa sulla törkee asukokonaisuus?''

    Mun mielestä on EHDOTTOMASTI tärkeämpää se, että ite tykkää eikä todellakaan se mitä vastaantulevat saattaa ajatella. kaikkia muita ei voi aina miellyttää, mutta itseään kyllä voi ja pitääkin :)

    VastaaPoista
  13. Ihan ekaksi haluaisin sanoa sinulle, että älä välitä anonyymien ilkeistä kommenteista! He ovat vain kateellisia ja haluavat mollata jokaista asiaa sinusta negatiiviseen suuntaan. Löysin blogisi eilen ja laitoin sen välittömästi suosikkeihini. Tyylisi on ihana, näytät hyvältä ja sinulla ei ole mitään syytä huonoon itsetuntoon ainakaan ulkoisesti. ;) Hauskaa kevättä ja kesän odotusta sinulle!

    Terv. Kirsi

    VastaaPoista
  14. Nyt on ihan pakko mainita. Vaikka en halua olla ilkeä, mutta mun pakko sanoa, että kenellekään ei kyllä sovi legginsit noin lyhyen paidan kanssa. Ehkä jollekin superhyväkroppaiselle vois sopia, vaikka sekään ei kauheen fiksulta näyttäis... Oot tosi nätti tyttö, etkä ole ollenkaan liian lihava, mutta silti pitää miettiä mikä sopii omalle vartalolle. Mulla itsellä esimerksi on vähän pömppömaha, joten en laita tiukkoja korkeavyötäröisiä hameita, koska se tosi paljon korostaa sitä. Tietenkin jos haluat korostaa sitä, että sun reidet ei oo ihan timmeimmässä kunnossa niin pidä vaan noin.

    VastaaPoista
  15. en tykkää noista kukkaleggareista :( yhistelit ne hyvin sillene koska muu asu on mustaa ja leggarit väripilkku mutta en vaan jotenki yhtään tykkää!!! ehkä johtuu et mul oli joskus ekal tollasii välihousui yhtä brutaalil kuvioinnil..:DDD

    VastaaPoista
  16. Sun jalat näyttää ihan valtavilta noissa legginseis.

    VastaaPoista
  17. aww ihanan pirteet noi leggarit :> toimii!

    VastaaPoista
  18. noi legginssit sopii sulle just hyvin :)<3

    VastaaPoista
  19. en kestä, kun ihmiset pitää legginssejä lyhyen paidan kanssa. peppu pitäisi peittyä, koska legginssit EIVÄT ole housut. sama asia, ku heiluis lyhyen paidan ja sukkahousujen kanssa.

    VastaaPoista
  20. olen samaa mieltä monien kanssa, että nuo kukkalegginssit eivät istu sulle, koska se saa jalkasi näyttämään melkoisen paksuilta. Muistathan myös että legginssit eivät ole kuin farkut ja siksi paita saisi peittää takamukset. Tämä asukokonaisuus on kirjaimellisesti mauton ja epäonnistunut!

    VastaaPoista
  21. "Ihan ekaksi haluaisin sanoa sinulle, että älä välitä anonyymien ilkeistä kommenteista! He ovat vain kateellisia ja haluavat mollata jokaista asiaa sinusta negatiiviseen suuntaan"

    no toi voi osittain olla totta, mutta onko kaikki tähän postaukseen kommentoineet kateellisia noista leggingseistä jos ne on sanonu ettei tykkää niist yhtään? :DD eikä kaikki oo aina kateellisia muille vaikka niitä "haukkuiskin"

    VastaaPoista
  22. hei ois tosi kiva jos pääsisin lukee sitä sun toista blogia? :-) ja ihana asu!

    VastaaPoista
  23. ;D hajos noille joidenki anonyymien kommenteille! SÄÄLITTÄVIÄ, KATEELLISIA! vähän rajaa! kaikilla on oma maku ! mun mielest legginseit voi ihan hyvin pitää tollee! tärkeintä et ite tykkkääÄ!

    VastaaPoista
  24. oiii, oon yrittäny bongailla kivoi kukkaleggareita pitkään, noi sun on täydelliset !

    VastaaPoista
  25. Heeei, kauanko tuo hiuspidennys kestää ? tietääkseeni sinulla on clip on, mutta kauansiinä menee laittaa päähän ? Ja mitä hyviä ja huonoja puolia =) oot kaunis.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela