Uutuuksia

perjantai 19. maaliskuuta 2010

Moikka! Jesjesjes, nyt on kirjotukset ohi! :-) Koulua tosin on vielä tän jakson loppuun kolmen kurssin verran, mutta ei se mitään. Pääasia että nyt saa rentoutua.

Tänään tosiaan oli yhteiskuntaoppi ja vastasin tehtäviin 1, 3, 5, 6, 7 ja 9. Tehtävät 5, 6 ja 9 meni hyvin ja oon niihin tyyvyväinen, mutta 1, 3 ja 7 vastasin vaan vähän yli toisen sivun puolenvälin. 3tehtävä varsinkin oli ihan outo! Tuntuu, että se meni ihan puihin, kun selitin vaan jotain hatusta niihin. Ykkoseen ja seiskaan varmaan vastasin liian suppeasti. Noh, läpipääsy oli tavote ja B on jo mieleinen :-D Ehkä jopa C voisi hyvällä tuurilla tulla.Olin jo klo 13 ihan paniikissa, etten kerkeä tehä koetta loppuun, koska olin vastannu vasta 3 kysymykseen. Onneksi ei mennyt kauaa aikaa viimeisiin hutastessa jotain ja kahden aikaan pääsin jo pois. Hyvä loppukiri!
Kaikenkaikkiaan koe oli kummiskin ihan kiva, vaikka jotkut tehtävät vähän aiheuttikin ahdistusta ja epätoivoa :-) Odotin PALJON pahempaa!

Mihin muut yh:n kirjottajat vastasi ja mitä mieltä olitte kokeesta?

Eniten mua pelottaa toi enkku. Kirjallinen meni ihan kivasti ja yli odotusten, mutta floppasin kuuntelun ihan täysin! Siitä tulee vaan sellaiset 34pistettä. Nice... Oon vielä aina ollut tosi hyvä kuunteluissa. Ilman ainetta mulla on koossa about 97pistettä kummastakin osiosta yhteensä, joten vähintään se 30 pitää tulla aineesta. Eiköhän sieltä tuu jotain 40-50pistettä, joten just ja just mennään läpi!

Nyt kuitenkin höpinät sikseen kirjotuksista :-)

Eilen mulle tosiaan tuli Rapunzel of swedenin ja Fruugon paketit.
 Rapunzelilta tilasin klipsejä lisää pidennyksiin. Tilasin uuden tukan pelkkänä hiusnauhana ja joudun itse ompelemaan klipsut niihin ja loppu ne loppu kesken. En halunnut ottaa niitä pois jouluna ostetuista, koska ne on vielä tosi hyvässä kunnossa ja aion säästää ne :-) Bonuksena tuli musta hiusraita mukana ja pari namia.

Fruugon paketti oli ainakin hyvin pakattu! Kesti hetken saada toi auki :-D
Kumpaakaan tuotetta en ole vielä kerennyt testaamaan. Kerron näistä lisään sitten myöhemmin :-)

Tänään tupsahti postiin iso H&m:än paketti täynnä kevät- ja kesävaatteita, mutta ei siellä mitään superkivaa sitten ollutkaan.
Nämä tuotteet pidän. Palautukseen lähti mm. farkut, shortsit, 2kengät, mekko ja huppari. Mikään ei vaan iskenyt. Toivotaan että (ehkä) ensiviikolla tuleva the garden collectionin tuotteita sisältävä paketti on mieluisampi :-)

Illalla meiän pitäis suunnata mun perheen kanssa syömään kiinalaiseen. Nam! Sen jälkeen mennäänkin sulattelemaan ähkyä salille. Huomenna suuntana onkin Tallinna!

Palailen varmaan illalla vielä asun kanssa :-) Kivaa perjantaita! <3

11 kommenttia:

 1. Vastasin samoihin ku sinä paitsi en 7 vaan sen sijasta 10 :) Mulla ei aika meinanu riittää nii joihinki tuli sitte vähemmän asiaa, mut eipä noista koskaan tiiä mitä sieltä sitte tulee, toivottavasti meni ihan hyvin :>

  VastaaPoista
 2. Höh sulla oli tuuria, mä sain meinaan violetin raidan!! -.-

  VastaaPoista
 3. Mä luin tosta "sulattelemaan" niin suutelemaan niin vähän ihmettelin että miten ähkyä suudellaan salilla :D

  VastaaPoista
 4. jep se yh koe oli ihan sekopää! meinas itku tulla kurkkuun monta kertaa. jotain revin kans hatusta. toivottavasti läpi! ihanaa etten oo ainut jolla ei menny ihan putkeen....

  hei ihana toi seepra huivi. must have.

  VastaaPoista
 5. Mä vastasin tehtäviin 2,3,5,6,9 ja 10 ja tosiaan toi kolmonen oli aika jännä :D samoin 2. Tuntu et niihin ois voinu vastata ilman, että olis lukenu yhtään yhteiskuntaoppia :D

  VastaaPoista
 6. mä vastasin 1,5,6,7,8 ja 10 :) meinas aika loppua ja kiire tuli tossa vikassa tehtävässä... en tiiä menikö ok vai vai mut voitovasti m tulee!

  VastaaPoista
 7. vautsi, toi huivi on superkiva! :))

  VastaaPoista
 8. ite vastasin 3,5,6,8,9,10
  pitäis saada kaikista 2 pistettä et saa sen A:an:D heikolta näyttää! ONNEKS kertasin lissabonin sopimuksen ja sain siitä keksittyy jotain:D
  mut tuli tosi kiire kyl!
  ekana ku katoin paperia mietin että joo ei aukee mikään kysymys, ja vastaukset jäiki joskus jopa alle sivun pitusiks! :S

  VastaaPoista
 9. Moi! Saatko tehtyä kampauksia kun on noi pidennykset päässä? Esim nostettua hiukset ylös takaraivolle, vai näkyykö clipsit? Mä koitan kuumeisesti miettiä millä kiinnitysmekanismilla olevat pidennykset hankkisin itselleni.. Sun hiukset näyttää kyl upeille!

  VastaaPoista
 10. Jos viittit vastata pidennyksistä niin vastaatko tänne blogiin, pieniä ongelmia ton google-tilin kanssa..;)

  VastaaPoista
 11. Pikkuveli vastas 1,3,5,8,9,10, isosiskona oon tietysti uteliaana tiedustelemassa. :D

  Mulle tuli kans H&M:n ballerinat tossa pari päivää sitte, tosin leopardikuosilla. Tykkään! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela