Something good and something bad

torstai 11. maaliskuuta 2010

Moikka! Tähän päivään on mahtunut vaikka mitä kivaa. Oon hengaillut koulun jälkeen meillä Niinan kanssa, käynyt kyselemässä taas mun hiuksia postista ja sainkin samalla Nelly.comin paketin, joka oli tänään tullut postiin (käyn siellä niin usein joten ne muistaa mut. Jotain hyötyä siitäkin :-D), sain kivan sähköpostin ja saatiin tänään Mikan kanssa talo omaksi koko loppu viikoksi.

Ekana Nellyn paketti

Sieltä tuli yhdet kengät, mutta ei ne ollutkaan niin kiva, joten palautukseen. En edes jaksanut kuvailla. Mutta tuli sieltä muutakin, nimittäin pari Konad juttua.
Musta konad-lakka ja uusi stamper ja scraper. Mulla on niin leveä peukunkynsi ja siinä mun entisessä jäi aina reunat "leimaamatta" ja tilasin nyt uuden isomman. Tänään voisi pitkästä aikaa leikkiä näillä, kun ei tarvitse menettää hermoja suttuseen ja tyhmään peukaloon :-D

Psst, jos jotain kiinnostaa ostaa leimasin ja raaputin, niin käykää kurkkaamassa täältä! :-)

Muistatte varmaan, että ostin tuon Tigi Rockaholicin dirty secret-kuivashampoon New Yorkista. Noh, kävi niin että koko puteli oli tyhjentynyt kaasusta lennon aikana! Olin ehtinyt kerran kokeilla sitä jenkeissä. Jäi harmittamaan ihan super paljon, koska tuote on mahtava ja päätin valittaa siitä Tigille. Tänään sieltä tulikin Suomeksi (!!!) vastaus, jossa kerrottiin osissa tuotteista olevasta viasta liittyen suuttimeen joka aiheuttaa pullon itsestään tyhjentymisen. Korvaukseksi saan uuden tuotteen. Täydellistä palvelua, Tigi!

Sit vielä loppuun toinenkin viallinen tuote.
Ostin tänään lemppari pastillejani: Fazerin tutti frutti mansikka-mandariini. Söin niitä päivän mittaan ja yht äkkiä sormiini eksyi tollanen musta ällötys! Uskotte varmaan, että aika äkkiä loppui syöminen :-D Olin ihan varma, että se on hiili mutta Mika kumosi diagnoosini ja totesi sen palaneeksi karkiksi. Ei aina voi tietää... Täytyypä tästäkin valitella :-(

Mulla ei oo mitään kivaa, asuja sun muuta teille jaeltavaksi, koska mulla ei ole hiuksia! vihaan tätä tukkaa tälläisenä ja haluan nythetiäkkiä ne pidennykset! Sanoin jo Mikallekin, etten lähde minnekään ihmisten ilmoille ilman pitkää tukkaa. Mitkään vaatteet ei näytä kivoilta täs reuhkan kanssa ja ääh. Turhauttaa. Huomenna niiden pidennyksien on PAKKO tulla!

Mut joo, nyt salkkareiden pariin! Huomiseen puput :-)

26 kommenttia:

  1. Sun blogi on ihana. En sua tunne, mutta vaikutat erittäin persoonalliselta ja ystävälliseltä ihmiseltä :)

    VastaaPoista
  2. VOI EI !!! Mulle kävi täsmälleen samalla tavalla saman tuotteen kanssa ! Heitin sitten harmistuksissani vaan kyseisen tuotteen pullon roskiin, olisi tietenkin pitäny valittaa siitä, maksoin kuitenki 23e siitäki..!

    VastaaPoista
  3. Saitko sen työpaikan Rossosta?

    VastaaPoista
  4. Moikka Mikaela!

    minkälaiset hiustenpidennykset tilasit tuolta rapunzelistä?(voitko linkata)kun ostit pidennykset niin kattoiko se koko paketti niinkun koko hiuksien pidennykset vai jouduitko ostamaan erikseen niitä pidennyksiä? ja miten noi siiis toimii?

    VastaaPoista
  5. Näin viisi kesää makeistehtaalla töissä olleena voin kertoa, että ei ne elintarviketehtaat niin loistokkaita ole :D
    Samoilla koneilla pakataan parhaassa tapauksessa kymmeniä eri karkkilaatuja, jollon on enemmän kun tavallista, että hihnoille ja vaakoihin jää edellisen laadun jämiä.
    Toi sun yllärikarkki on ihan tavallinen salmiakkimötkylä, ei vältämättä edes palanu, vaan paistovaiheessa muotista eksyny palanen :>

    VastaaPoista
  6. mihkä sä oot hakemas lukion jälkeen? kun oot jossai eximia kurssillakin:)

    VastaaPoista
  7. Mitä kirjoitit siihen tigin sähköpostiin ja mikä se osoite on?Meinaan ostin kans pari kallista tigin lakkaa tallinnasta ja ne ei kans toimi.

    VastaaPoista
  8. Moi!

    Voitin tossa vähän aikaa sitten sen doven pikkujutun mutta sitä ei oo vieläkää tullu :( laitoin kyllä sulle osotteet ja muut sähköpostilla... Voisitko vastaa tähän jos et oo saanu niitä tietoja nii laitan sitte uudestaan (:

    Kiitos ja anteeks! <3

    VastaaPoista
  9. Mulle kävin tigin kanssa samalla lailla, ja saatiin uus mutta ei sekään kauaa kestäny.. mä kyl tästälähin käytän jotai muuta kuivashampoota. ne tosiaan sano et viallinen erä mut eipä se uus ollu yhtää parempi

    VastaaPoista
  10. miks et vastaa kommentteihin?

    VastaaPoista
  11. Mullakin kävi kerran niin kun ostin Fazerin sellasen minikarkkipussin niin siellä oli sisällä sellanen muutaman sentin mittanen puutikku, ja laitoin sit sen pussin kirjeineen Fazerille takas. Sain mä sit kaks suklaarasiaa takasi :>

    VastaaPoista
  12. Tä ei liity tähän yhtään mut harrastatko viel cheerleadingiä? :) Ja voisitko tehä pian jonkun iiiison cheerleading postauksen? :)

    VastaaPoista
  13. tigillä on kyl hyvä asiakaspalvelu ! :> munkin ostama kuivashampoo tyhjentys heti ekan käytön jälkeen ja kävinkin kysymässä ensin kampaamosta josta ostin ja sain uuden tilalle sekä tigin superhyvän lakan. :) noh valitettavasti se toinenkin kuivashampoo alkoi heti ekan kerran jälkeen tyhjenemään ja pistin mailia tigille ja tosi mukavaa palvelua ja sainkin uuden kuivashampoon taas SEKÄ samanlaisen tigin lakan vielä ! siin vaihees oli kyl hyvä mieli ja on vieläkin ! :)

    VastaaPoista
  14. Itselle kanssa kävi ekan kuivashampoon kanssa noin, se tosin tyhjentyi omassa kaapissa ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Valittelin asiasta Hairstoreen ja sainkin sieltä uuden vanhan tilalle, ostin sii kyseisen putelin sieltä :)

    Tossahan on jekkuna se, että suuttimen pitää olla oikeassa asennossa säilytyksessä tai kaasut pääsee ulos. itse suosin koko suuttimen pois ottoa, varmistaa ainakin sen ettei tuote pääse livohkaan :) Helppo ottaa pois ja laittaa takaisin - suosittelen!

    VastaaPoista
  15. Näin lukee Hiusverkon sivuilla http://www.hiusverkko.fi/hiustuotteet/shampoot/tigi/tigi-rockaholic-dirty-secret-kuivashampoo-300-ml.html

    HUOMIO! Tigi Rockaholic kuivashampoon on huomattu käytännössä kestävän vain muutaman käyttökerran. Suosittelemmekin kaikille asiakkaillemme Batiste kuivashampoota.

    Mutta aiheesta toiseen, haluaisin myös lukea cheerleadingistä kunnon jutun :)

    VastaaPoista
  16. Niissä korkeissa on jotain vikaa, minkä vuoksi se tyhjenee. Googlesta löytyy tapoja, miten voi ehkäistä sitä, mutta noihin uusiin pulloihin on lisätty teksti, että saattavat tyhjentyä itsestään - en tiedä korvataanko niitä sitten enää. :)

    Kannattaa kokeilla jotain muuta merkkiä.

    VastaaPoista
  17. hei pääsitkö sinne rossoo?

    VastaaPoista
  18. mulla oli kerran jogurtissa pieni kivi. luvattiin vaikka mitä korvauksia mut mitään ei koskaan tullu. valitan aina kaikesta muustakin köyhänä opiskelijana! :)

    VastaaPoista
  19. nyt vähän asiasta toiseen kuinka kaun noi rapunzelin pidennyksien tulo kestää jos valitsee lasku vaihtoehdon ja millä peset niit ja kuinka usein ? =)

    VastaaPoista
  20. hei kuinka kaun noi rapunzelin pidennyksien tulo kestää jos valitsee lasku vaihtoehdon ja millä peset niit ja kuinka usein ?

    VastaaPoista
  21. Et ihan tosissasi aio valittaa yhdestä karkista ? Kai sulla muutakin puuhaa on ?

    VastaaPoista
  22. tiiän niin ton tunteen ettei halua poistua kotoa ilman tukkaa :--D !

    VastaaPoista
  23. Tia: voi kiitos :)

    anonyymi: En tiiä :( ku ei sielt oo soitettu täl viikol ja en oo ihan varma et soittaako ne joka tapauksessa vaikka ei sais sitä paikkaa. täytyy ootella

    anonyymi: no voi harmi :s

    rossuwee: käyppä kurkkaamassa tuolta toive postauksia tai hiukset-kategoriasta postaus clip oneista :) sieltä näät miten toimii. ja tilasin nyt hiusnauhan. Eli kokonaan ilman clipsuja

    anonyymi: tosta lähtee sellasta juttua ni näyttää ihan palaneelta ja hiileltä :D ja jep, kaikkea sinne eksyy

    anonyymi: olin ihan preppaamassa yo-kokeisiin äikkää ja enkkua eximian abitreenissä :) en siis mihinkään kouluun.

    Mutta hain lukemaan vaatetusalaa, radiografiaa ja sädehoitoa, liiketaloutta ja liikunnanohjaajaksi

    anonyymi: kerroin mistä tuotteesta oli kyse ja mikä vika oli. Tigin sivuilta löytää customer servicen sähköpostin

    iris: voi paska! hyvä kun muistutit oon meinaan unohtanu postittaa ne :s laitan ens viikolla tulemaan :)

    anonyymi: ai :s

    anonyymi: koska mulla on sattumoisin ylioppilaskirjoitukset ensi viikolla ja en ehdi aina vastata koska pitää lukea ja on muitakin kiireitä, mutta käyn silti välillä lukemassa ja julkaisemassa kommentit. vastaan aina kummiskin pikkuhilja :)

    sups: vähän kiva! toivottavasti mäki saisin jotain ;-)

    anonyymi: mä itseasiassa lopetin sen tällä viikolla. Aika ei enään riitä sellaiseen harrastukseen kirjoutuksien takia ja kohta pitää alkaa jossain töissäkin käymään :( mutta teen ihan lähiaikoina postauksen

    marru: oi vitsi! mäki ottasin ihan mielellään lakan tms uuden kuivashampoon lisäks :)

    elina: jep sitä ne kertoikin ja et uusiin on tullut se varoitus siitä. Kiitti vinkistä, täytyykin ite sit ottaa se aina pois :)

    anonyymi: joo tota ne siinä s.postissakin mulle sanoi. tosin ei suositellu toista merkkiä :D ylläri sinänsä

    pipsa: pitää sen jälkeen testailla :)

    anonyymi: en tiiä :(

    hah: ainahan se pitää valittaa, jos on vikaa! Mitä järkeä vaikka ravintolassakaan syödä huonosti valmistettua ruokaa, jos kerta siitä voi valittaa

    anonyymi: ne lähettää ne heti maksun näyttyä tilille ja n. viikko kestää tulossa :) pesen niitä tällä hetkellä Tigin catwalk fashionista safe for colour shampoolla ja hoitsikalla. En pesua tee niinkään säännöllisesti. yleensäkin pesen ehkä liian harvoin, n.3-4vk välein, kun suositus olisi n. kerran viikossa

    anonyymi: jos ei käytä mahdollisuuttaan vaikuttaa, niin ei saa valittaa jatkossakaan.

    VastaaPoista
  24. tota Fruugoahan kehuttiin MeNaisissa eli varmaan hyvä :))

    VastaaPoista
  25. Tuli tässä mieleen, että mille alalle suklaasisko hakee kouluttautumaan? :D En oo ainakaan huomannu että oisit maininnu siitä ja kiinnostaisi tietää ;)

    VastaaPoista
  26. hei pliis:D ymmärrän ton valittamisen lakasta ja siis menettelit sen suhteen aivan oikein. mut toi karkkijuttu? ei varmaa nyt iha hirveet traumat pitäis jäähä jos kyseessä oli joku YKS palanu KARKKI, ei mikään täysin asiaan kuulumaton esine kuten vaikka joku lasinsiru. reklamoitko kenties siitäkin jos vaikka jossain viinirypälerasiassa on yksi mustunu ja kuivahtanu rypäle.....?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela