R.I.P.

tiistai 16. maaliskuuta 2010

Mua ärsyttää lähes joka päivä yks asia, nimittäin toi Forever 21 ankkurikoru! Se on vaan hukkunut jonnekin ja oon ettinyt sitä kissoin ja koirin ainakin 5kertaa viikossa. Ja tosiaan, se hukkui lähes välittömästi blogiin kuvaamisen jälkeen. Ja hassuinta tässä on se, että sen olisi periaatteessa pakko olla täällä Mikan huoneessa. Silti, ei löydy ei.

Eniten ehkä harmittaa se, kun se on ostettu kummiskin New Yorkista ja sillain tollasella rihkamakorullakin on tunnearvoa, eikä monella tuota täällä suomessa ole. Ja se olisi ollut NIIN täydellinen kaikkien seilor-henkisten vaatteiden kanssa. Ärsyttää ja harmittaa :-(


Olisiko kukaan nähnyt missään liikkeissä Suomessa saman tyylistä korua hukkuneen tilalle?

9 kommenttia:

 1. Mullaki oli joskus yks paita, jota en vaa löytäny mistää ja ärsytti ja kääääk! mut sit se tuliki eteen muuton yhteydessä - onneks. :-D ja yks koru oli kans varmaan puol vuotta hukassa ja löyty sohvan ja seinän välistä, en tiedä mitä se sielä teki? :-D

  Mut toivottavasti löydät! :>

  VastaaPoista
 2. toi on kyllä ihana! toivottavasti löytyy vielä, yleensä ne hukkuneet tavarat löytyy sattumalta just silloin kun niitä ei enää edes muista etsiä:)

  VastaaPoista
 3. Mulla olisi yksi käyttämättömäksi jäänyt ankkurikoru, joka tosin on kyllä hopeaa. Mutta muuten näyttää hyvin samanlaiselta!
  Korussa kyllä roikkuu joku pelastusrengaskin mutta sen saisi kenties irti :)

  VastaaPoista
 4. Ginassa saattais olla? Tai sit KappAhlis oon jotain ankkurijutskii nöhny mut en oo varma oliks tollasii ;o

  VastaaPoista
 5. GT:ssä oli ainakin ankkurikoruja, tosin ketju oli lyhyempi ja muutenkin tuo ankkuri pienempi. JA ketjussa meni lisäki sellaista punaista/tai sinistä nauhaa :)

  VastaaPoista
 6. Oletko katsonut kaikki taskut, patjan välit, peiton sisältä, maton alta? Tai siis varmasti olet kyllä kääntänyt koko huoneen ylösalaisin. Toivottavasti löytyy!

  Terv. aktiivilukija jo puolen vuoden ajalta

  VastaaPoista
 7. osaisitko sanona että kumpi olis parempi järkkäri canon eos 450d vai 500d? :o ain hommata järkkäriä enkä oikein osaa valita ku on nii paljo ja tulee parempia kokoajan lisää kauppoihin! eos 450d on vissii enemmän megapixeleitä kuin eos 500d, mutta toi jälkimmäine on kai uudempi malli silti, ja siinä on suomenkieliset valikot ainakin entiiä vaikeeta:D

  VastaaPoista
 8. 450D on itselläni ja on tosi hyvä. 500D ei oo mitenkään paljoa erilainen ominaisuuksiltaan, paitsi että siinä on videokuvaus mahdollisuus joka tuntuu jotenki turhalta järkkäriin, eli suosittelen tota 450D! ja maksaakin vähemmän.

  VastaaPoista
 9. Canonin 450D:ssä on 12,2 megapikseliä, 500D:ssä 15,1. Lisäksi kamerasta löytyy just se videokuvaus, enempää eroja kameroiden välillä en löydä. Parin megapikselin ero on aika piece of cake, eli jos videokuvaus ei oo välttämätön olis 500d aika hyvä hankinta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela