Pssst!

keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Jos joltain jäi tilaamatta Sonia Rykiel pour H&m-mallistoa kovan hinnan takia, kannattaa nyt käydä kurkkaamassa shop onlinen alepuoli :-)

6 kommenttia:

 1. Kirjottelinkin jo ite tuosta muutama päivä sitten, mutta en kyllä tiedä vieläkään pitäiskö tilata jotain - nuo ei ole ihan niin paljon alennettuja kun ne alusvaatteet, ja kokojakin oli jo mennyt. Periaatteessa haluaisin jotain mutta en nyt ihan vaan kaappiin pölyyntymään.

  VastaaPoista
 2. No lähtikös tilaukseen mitään?

  Mun mielestä toi mallisto ei ollut niiiin kiva, ja odotin vähän samanlaista alerysäystä kun alusvaatemalliston kanssa kävi :D

  VastaaPoista
 3. Ilmeisesti aika nopeesti menny nämätkin, enää ei nimittäin oo mitään jäljellä :D

  VastaaPoista
 4. Oho, löytyihän noi sieltä kun klikkaili näytä kaikki -painiketta :D

  VastaaPoista
 5. heips!

  onko sinullla aikeita pystyttää kirpparipöytää, olisi aivan superia jos pystyttäisit ! ilmoitahan ja vinkkaa asiasta näin ajoissa niin voisin saapua paikalle ! en katsos niin välitä tuosta huutonetti tilaamisesta, niin olisi kivaa jos sinulta likenisi vaatteita ihan normi kirppareillekin ! kiitos jo etukäteen, kivaa kevättä ! mukava blogi !
  ois muten kiva nähdä joku kollaasi sun lempivaatteista/laukuista/kengistä!
  keep up the good girl!

  xxx

  VastaaPoista
 6. Heippa, uusimmassa Trendissä oli kuva Lindexin nude-bleiseristä. Näytti mun silmään aika samanlaiselta kuin se jonka tilasit mut olikin loppuunmyyty. Hinta kylläkin oli kamalat 39.90 mut koita silti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela