Paljastuksia

perjantai 5. maaliskuuta 2010

Hyviä arvauksia oli tullut teiltä! Parhaita olivat muunmuassa: nenäleikkaus, piilolinssit, hampaiden valkaisu ja bulimia. Ja arvatkaa alkoiko nyt tekemään mieli hampaiden valkaisua? Sitä jo vähän äsken suunnittelin, että ennen lakkiaisia hankkis jenkkihymyn :-)

Mutta niin. Monet teistä osuikin oikeaan, eli HIUKSET! Mulla on koko blogin ajan (ja viimeiset 5vuotta) olleet tummanruskeat tai mustat hiukset ja nyt päätin että saa riittää. Haluan puhtaat suklaanruskeat hiukset. Salainen haaveenihan on blondi, kaunis pitkä tukka, mutta se jääköön haaveeksi. Ei musta olisi blondiksi :-)

Ja siitä se ajatus sitten lähti. Naputtelin Rapunzel of swedenille tilauksen ja ensi viikon alussa mulle tulee pidennykset sävyssä #4

Pidennyksien väri on suunnilleen Audrinan tukan luokkaa.
 Nyt on operaationa saada musta tukka vaaleammaksi. Pelkään ihan tajuttomasti aina värjäysoperaatioita, mutta nyt tuli tehtyä ja nyt tukka näyttää tältä...

Ihana punertava sävy parin vaalean läikän kanssa :-D Laitan huomenna vielä yhden värinpoistin latvoihin. PAKKO saada toi syötävän seksikän punainen pois. Latvat on ihan tummanpunaset, mutta salama tummensi ja siksi näyttää melkein mustilta.

Tiedän, että värinpoistoja ei saisi tehdä noin usein ja plääplääplää, mutta mulla on oma tukka ihan hyvässä kunnossa, joten kyllä tää pari värinpoistoa kestää. Ja en oo vaalentanut hiuksia yhtään 6vuoteen.

Eli tällänen "yllätys" mulla oli teille :-) Ei mikään hurja muutos, mutta pieni tämäkin. Huomenna palaillaan uusien sävyjen kanssa ;-)

Kivaa perjantaita<3

18 kommenttia:

  1. Tein kolme värinpoistoa kahden kuukauden aikana ja hyvässä kunnossa on hiukset:)

    VastaaPoista
  2. Voisitko selittää vielä tarkemmin miten siis värjäsit nuo hiuksesi? Vaikka vaihe vaiheelta tai edes jotenkin hieman tarkemmin jos sulla on aikaa kun en oikein tajunnut tosta :) Oon meinaan kans värjäämässä mustasta kastanjanruskeaksi. Ostin jo vaalennusvärin ja kastanjanruskean hiusvärin ja olen tämän aiemminkin tehnyt (lätännyt vaa blondauksen päähän ja sen jälkee heti kun olen saanut hiukset kuivattua sitten ruskea). Mutta siis miten itse teit? Teitkö raitoja vai veditkö vaan koko pään värinpoistolla vai vaalennuksella? Ja kuinka monta astetta vaalentavaa hiusväriä käytit? Ja siis tuliko noista tollaset punertavat?

    VastaaPoista
  3. Moikka!

    Vähän toi Rapunzel of Sweden on perseestä :/ tilasin sillon joskus alesta noi clip on-pidennykset, mutta en sitten halunnutkaan pitää niitä, joten palautin ne. Oletin että toimituskulut menevät heidän piikkiinsä. Mitään ei kuulunut pitkään aikaan ja yhtäkkiä mulle pamahti 30 e:n lasku, missä oli eriteltynä 4 e toimituskulut, 5 e muistutusmaksu sekä 21 euroa huomautusmaksu ja uhkasivat vielä perintätoimistolla! Onkohan tää nyt ihan oikein? :o

    VastaaPoista
  4. Oi, toivottavasti saat haluamas sävyn vielä jossain vaiheessa! :-D itekkin haluisin suklaanruskeet hiukset, oioi! mut oon liian laiska alkaa värjäilee :<

    VastaaPoista
  5. Itellä sama projekti, pari viikkoa sitten vedin vaaleampia raitoja tän mustan pehkon joukkoon ja viime viikolla lisää. Hyllyssä oottelee mullakin juurikin suklaanruskea väri :D Pitää itekkin tilailla vaaleammat pidennykset kevään aikana niin on sitten ylioppilasjuhlissa hienot kutrit :D Kivaa perjantaita sullekin ;)

    VastaaPoista
  6. Itse olen kerran mustasta värjännyt vaaleiksi, pari kuukautta siinä meni. Että ei sulla tukka nyt pilalle mene jos peräkkäin pistät vain muutaman värinpoiston. Mutta suosittelen lämpimästi värinpoistojen ja värjäysten välissä ja jälkeen hoitavia öljyhoitoja ja kosteuttavia syvähoitoaineita. Vaikkei sulla muutos olekaan kovin suuri, niin suosittelen sitä silti, pysyy tukka paremmassa kunnossa. Mut hienoa et haluat ja uskallat vaihtaa hiusten väriä pitkän ajan jälkeen! :D

    VastaaPoista
  7. oooo. ei tuo punanenkaan niin pahalta näytä sun hiuksissas ! :---D Mut odotan innolla loppu tulosta !

    VastaaPoista
  8. Mun hiukset on värjätty nelosella ja pidennykset on samaa väriä ja ne on kyllä monta astetta vaaleammat ku Audrinalla :o Mutta voi olla että eri merkillä voi olla eri värisiä noi hiukset vaikka ois samaa numeroa.

    Ja clip-oneista kysymys, onko ne vaikea laittaa jos on ihan tunari hiustenlaitossa? Mun osaamiin kampauksiin kuuluu tavallinen letti, ponnari ja nuttura ja siihen se jääkin.

    VastaaPoista
  9. Mulla on kans ollu nyt monta vuotta mustat hiukset ja nyt haluan tummanruskeet, kampaajalla kävin kuukausi sitten ja sanoin että haluan tummanruskeeks. Tehtii kevyt värinpoisto ja pesupaikka viel tummanruskeeta missä oli vähän kultaa seassa nii väri päähän. Latvat jäi iha mustaks >: Uusiks meen joskus täs ku taas kauhee juurikasvuki! >: Voisit kertoo mitä shampoota ja hoitoaineita käytät yms.. Niin ja noista sun pidennyksistä itellä samanlaiset, mutta tuosta paikasta mistä tilaat :) Itse voisin tilata kans uudet ! :)

    VastaaPoista
  10. kauankohan tuolta rapunzel of swedeniltä kestää tilata?

    VastaaPoista
  11. anonyymi: huh hyvä :)

    anonyymi: Eli, eilen laitoin raita-aineen (kuvassa) päähän ja tulos oli tollanen tummanpunainen latvoista ja punaisempi tyvestä. Oikeestaan koko pää tuli laitettua sillä värillä. Heitin jo paketin pois, mutta käy kaupasta kattoo monta astetta vaalensi :-) Ota sit noita +-värejä, koska ne soveltuu mustiin ja tummanruskeisiin hiuksiin.
    Tällä hetkellä mulla on päässä ihan värinpoisto. tuloksia odotellessa!

    R: mitää! :o vähän perseestä. Saitko hoidettua sen sitten?

    noraa: niin mäkin, mut nyt ajattelin repästä :D

    keppsu: suklaasisko ;-)

    eeva: kiitti vinkistä :-) Pitää käydä ostamassa.

    anni: tää on HIRVEE :-D Ehkä kiinni menee just ja just. Nyt silti jo uus värinpoisto päässä ;-)

    Rosa-Fiona: joo, siis toi audrinan tukka on vähän liian tumma ehkä kuvaamaan sitä mitä haen koska pidennykset on kuvassakin paljon vaaleammat :-)
    Mut hei onneks sanoit ton! Mä meinaa aloin eilen illalla kriiseilemään, että onko toi 4 liian tumma :-D mut hyvä jos siitä tulee tollanen ku sun tukasta.

    noora: höh :( latvoista on tosi vaikee saada tummuus pois.

    Mä käytän ihan sekalaisesti shampoita ja hoitoaineita. Täl hetkellä jotain Tresemmen shampoota ja välillä Head and shoulderin kuivalle päänahalle. Ongelmana välillä kutiseva pää, niin toi auttaa hyvin :)

    Hoitsikkana nyt joku Syossin.

    yywe: maksun nopeudesta riippuen sellanen 2-5päivää :)

    VastaaPoista
  12. et vastannu tohon rosa-fionan kysymykseen :D

    VastaaPoista
  13. anonyymi: ainiin! Clip onit on tosi helpot :-) Kuhan klipsauttelee omiin hiuksiin kiinni. Ite oon myös tosi huono laittamaan hiuksia ja hyvin onnistuu siitä huolimatta näitten käyttö!

    VastaaPoista
  14. Kannattaa käydä ottamassa kampaajalla värinpurku! Mulle tehtiin lähes mustaan tukkaan ja nyt on aikalailla ton kuvan värinen hius! Eikä tuo käsittely rasita hiusta, koska se vaan poistaa värjättyä pigmenttiä eikä oman hiuksen väriä niinkun värinpoistossa tapahtuu :)

    VastaaPoista
  15. miten hoidat sun pidennyksiä ?
    mul ne meni heti huonoo kuntoo :(

    VastaaPoista
  16. Mulla jostain syystä puuttuu sanoja joka rivin lopusta. Siis lauseita ja jopa yksittäisiä sanoja jää kesken:/

    VastaaPoista
  17. Paljonka tollaiset pidennykset maksaa? :)

    Oletko huomannut huonontuiko hiukset kun teit värinpoiston? :)

    VastaaPoista
  18. viv: täytyyki ens kerralla käydä tollanen tekemässä :)

    anonyymi: joka päivä hoitosuihketta ja silkki seerumia. Sekä parin päivän välein yhtä silottavaa ja pehmentävää voidetta. kosteutusta, kosteutusta ja kosteutusta! Ja vältä alkoholia ja silikonia sisältäviä sekä rakentavia ja korvaavia aineita! Eli ei mitään repair-juttuja :)

    tanjaK: höh :(

    anonyymi: tilasin hiusnauhan, joten oli halvempi. Clip onit n. 100e

    ja eipä oikeestaan huonontunu :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela