Meikkipostaus

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Tidii, nyt se tulee vihdoin. Kauankauankauan ootettu uus meikkipostaus :-) Mitään erikoistahan meikissäni ei oo, ihan perus nopea arkimeikki.

Näissä kahdessa meikkipussissa on eniten käytetyt meikit. Mustassa sellaiset, joita en kuljeta mukana, kukallisessa "the-meikit"
Ihonpuhdistuksen jälkeen levitän pikkurillinpään kokoisen nokareen MSCHICin face canvasia iholle. Tuote on ihan huippu ja suht säästeliäästi sitä yritän käyttää. Enimmäkseen silloin kun lähen ulos shoppailemaan tms, laitan tota kasvoille.
Kun face canvas on imeynyt, sudin MSCHICin mineraalimeikkivoidetta kasvoille
Ihon virheitä peitän MACin ja Sheer coverin peitevoiteilla

Puuterointi hoituu Rimmelin Stay mattella ja isolla sudilla. Meikin korjailuun kannan mukana puuterivippaa
Ja kasvot pohjustuksen jälkeen. (vihaan tätä kuvaa ylikaiken!)
seuraavana muodossa on luonnollisesti kasvojen muotoilu. Käytän MACin aurinkopuuteria ja Lorealin true match-poskipunaa, jota muuten suosittelen!
Kulmat laitan Rimmelin kulmakynällä ja H&m:än viimeisiään vetelevällä kulmageelillä. Piti maanantaina ostaa uusi, mutta kappas, sitähän ei kait valmisteta enää! Saa suositella hyviä värittömiä kulmageelejä :-)
Viimeisenä vuorossa ripsiväri. Yläripsiin käytän MSCHICin x ratedia, alaripsiin ja silmäkulmiin Maybellinen great lashia. Lumenen ripsaria kuljetan yleensä mukana meikin lisäämiseen tms. Sen verran loppu, ettei viitsi enää yksikseen sitä käyttää.

ja tadaa, meikki on valmis!

Yleensä en arkimeikissä käytä luomilla mitään, mutta tässä vielä eniten tällä hetkellä käytetyt luomivärit
Make up store, MAC, Wet'n'wild, Gosh ja joku espanjasta ostettu random.

Loppuun vielä muita käytetyimpiä meikkejä. Rajauksia laitan joskus, kun haluan tummemman meikin, muuten en niitä käytä enää :-)

Miltäs näyttää meikki? Ja oliko tästä mitään hyötyä? :-)

Äsken tuhosin purkillisen persikoita ja nyt pitäisi Mikan käskystä alkaa tehdä koulujuttuja :-(

Pailaillaan varmaan illalla jollain kuulumisilla :-) Asuja ei tältä päivältä ole, koska oli vaan tunti koulua.

36 kommenttia:

  1. Eikö sua häiritse noi paakut ripsissä? Ite olen tosi tarkka just ripsien kans. Tosin en edes meikkaa, kuin ehkä 1-2krt/viikko. Puuteria sipaisen joka päivä, mutta en koskaan/todella harvoin laitan edes meikkivoiteita. Meikkivoidepuuterit on kyllä jees, mutta nyt on pelkkä puuteri. Mihin tota kulmakarvageeliä tarvitaan? En ole koskaan kuullutkaan. Hyviä kuvia on, et ei niitä ainakaan kannata häpeillä :) Et vissiin käytä luomivärejä? Ite rakastuin ruskeisiin sävyihin, vaikka ennen käytin VAIN lila/pinkkisävyjä.

    VastaaPoista
  2. ihan kiva postaus mut aika tylsä meikki..oikeestaan tosi tylsä:D

    VastaaPoista
  3. käytät muuten liian tummaa meikkipohjaa yök ja sulla on muuten tosi iso nenä ja huulet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tosi hyvä tulla haukkuun toisen kasvonpiirteitä, kun niille ei oikeen ite voi tehä mitään!

      Poista
  4. ELTV: ei ellei oo jotai mis on puolet ripsissä klimpissä :-)

    kulmageelillä saa sojottavat kulmat siistittyä. Ja luomivärehä tulee välillä käytettyä :)

    anonyymi: niinhän toi on :D tylsä ja perus

    anonyymi: eipä toi oikeestaan liian tumma oo, valo vaan hämää :) Mutta on toi parempi sit kun saa vähän väriä kasvoille. ja tiedän, mulla on iso nenä (johon oon vakavissani harkinnu nenäleikkausta, koska vihaan sitä ylikaiken) ja huulet

    VastaaPoista
  5. Mun mielestä toi meikki on just hyvä. Itsekin meikkaan samanlailla. Ja mitä tohon yhteen anonyymiin tulee Mikaela, ei älä mene nenäleikkaukseen. En tietenkään voi estää, mutta mielestäni nenäsi ei ole iso. Ei mitenkään. Juuri sopiva kasvoihisi! Nenäsi ei edes erotu kun katse kiinniittyy hurmaaviin isoihin suklaasilmiisi ja paksuihin huuliin. Joten älä tuhlaa monia tuhansia euroja leikkaukseen, mihin et voi aina välttämättä olla tyytyväinen. Mielummin kasvoillasi on normaali nenä, kuin kapeahko nenä! Eihän se olisi yhtään sinua. ;-P

    Sinulla on todella, todella kauniis kasvojenpiirteet! Ja jos nenäsi näyttää mielestäni isolta/leveältä yms. mitä se ei ole!!! niin voihan sitä koittaa meikkiä varjostamalla pienentää :)

    Iiiihana nuori nainen olet :P

    VastaaPoista
  6. oon aina luulli et sulla on ruskeet silmät mutta onki ihanan vihreet :)

    VastaaPoista
  7. aaa sun silmät on niiiiiiiin upeaat! :--------)

    VastaaPoista
  8. Ootpa muuten tosi nätti ilman silmämeikkiäkin :) Ja kiva postaus (:

    VastaaPoista
  9. Pöh anonyymille, nenä ja huulet on söpöt! :) Sanon tän nyt ihan positiivisena asiana, että näyttää paljon kivemmalta sun meikki ku ei oo enään montaa kiloo ripsarii laitettuna!

    VastaaPoista
  10. mitä hyötyä tosta MSCHICin face canvasia? siis että mihin sitä käytetään jne? oot kyllä tosi nätti ja sulla on just sun kasvoihin sopivat nenä ja ihanat huulet! monet on valmiita maksamaan noista tuhansia ;) keep it going girl

    VastaaPoista
  11. Suosittelen ehdottomasti omaa vakkarikulmageeliäni eli Lumenen väritön kulmakarvageeli semmoisessa 'pötkössä', se laitetaan ripsariharjan kaltaisella harjalla. Ihan maailman paras tuote! Hintaakaan ei oo kuin n. 6-8e.

    VastaaPoista
  12. todellaakaan oo iso nenä ja huulet.:D itse omistan samankokoisen nenän!:D ja ei oo ees isoimmasta päästä: )

    VastaaPoista
  13. Ootko harkinnut X-treme lasheseja? Siis niitä ripsienpidennyksiä? :) Itse ajattelin varmaan YO-juhliin nyt keväällä ottaa.

    VastaaPoista
  14. Anonyymi sanoi...
    oon aina luulli et sulla on ruskeet silmät mutta onki ihanan vihreet :)

    ^ mäki oon luullu, et sul on ruskeet silmät :-D

    VastaaPoista
  15. olivia F: kiitos :) ite vaan en oo koskaan tykänny siitä. Ja Mikakin on kyl sanonu, etten saa mennä minnekään leikkaukseen. Ehkä tän kanssa pitää vaan yrittää elää

    anonyymi: on ne ruskeet, mut auringossa pukkaa vihreetä :-)

    anonyymi: kiitti!

    auray: kiitos kiitos :)

    anonyymi: :-)

    anonyymi: se tasoittaa ihoa ja pitää meikin paremmin paikoillaan :)

    iris: pitääkin mennä katsomaan jos löytyisi :)

    anonyymi: :-)

    ninna: oon mä miettiny, mut en mä varmaan viitsi. kummiskin aika iso rahareikä jos meinaa pitää ne hyvinä :) ihanathan ne olisi!

    rita: Ne onki mut välil näyttää vihreiltä :D

    VastaaPoista
  16. Pakko kysyä ihan mielenkiinnosta, että minkä sävynen toi sun Macin peitevoide on? ku mul on samaa mut myyjä valitsi sen sävyn mulle liian tummaks

    VastaaPoista
  17. ääääshhhh mua ärsyttää lukea kommentteijä mitä sulle on laitettu koska jotku dissaa sua :( esim toi liian iso nenä ja huulet; ei todellakaan oo! sun huuletkin on aaaaivan mahtavat! suorastaan sanotta rikkaus.
    ooot aivan upee :)<3

    VastaaPoista
  18. mun mielestä sun meikki on tosi kiva! :) rakastan noita sun simmuja, samanlaiset kelpais ♥

    VastaaPoista
  19. Oliko sulla samanlainen meikkipohja siellä abiristeilyllä? Vai oliko jotain extraa? Sun iho näytti niis kuvis tosi heleältä ja poskilla oli jotain "kuultoa" :)

    VastaaPoista
  20. Ei pahalla, mutta munkin silmään iski toi tummuus ja ylipäätänsä lopputuloksen väri. Eikä voi olla pelkästä valosta kiinni koska oon laittanut sen aiemminkin merkille. Mutta, mikäs siinä jos ite tykkää. Itse mieluummin käytän mahdollisimman huomaamatonta pohjaa. Talvelle on omasta ja kesällä rusketukselle omansa.

    VastaaPoista
  21. Okei, kiitos vastauksista :) Ja juu en suosittele nenäleikkauksia. Siitä nenästä voi tulla entistä "pahempi", vaikka mitään vikaa sinun nenässäsi ei ole nytkään. On PALJON erilaisia neniä ja sinulla on omasi :)

    VastaaPoista
  22. Haluan vielä sanoa, etten oo koskaan ymmärtänyt näitä "meikkipostauksia". Siis jokaisella on omanlaisensa pärstä, silmät, ihon väritys jne. Mitä iloa siis on nähdä miten toinen meikkaa? Ei ymmärrän, ehkä mun ei tarvikkaan :) Enemmän itteäni ainakin teijän talopostaus kiinnostaisi, kun sisustamisesta enimmäkseen ite bloggailen :) Eh, tai ainakin kovasti yritän.

    VastaaPoista
  23. wet n wildilla on vitosen maksava kulmakarvapaletti, siinä on geeli + kaks eri sävyä :) itelläni on toi ja kyllä hinta-laatusuhde kohdillaan!

    VastaaPoista
  24. toivottavasti et loukkaannu, mutta nyt tajusin et miks oon ajatellu et näytät liian meikatulta. ne on noi kulmat! ne on ehkä vähän liian tummat verrattuna sun muihin piirteisiin... nyt ku sul on ruskeet hiukset nii kokeile vähä vaaleempaa kulmakynää, se vois tuoda ihan uuden ilmeen kasvoille :D

    ihana meikki muuten, ja aah sun silmät on niin kauniit! etkä tosiaan tarvi mitään nenäleikkauksia, sun nenä on ihan normaali!

    loppuko jo kirjotukset? :D mitäs nyt sitte elämässä ku koulu loppuu?

    VastaaPoista
  25. Kiva postaus, oot suloi ! <3

    VastaaPoista
  26. Oot iha mielettömän nätti myös ilman meikkiä! :)

    VastaaPoista
  27. höpöhöpö sulla mikään iso nenä ole! kaunis tyttö oot :)) ja ihana toi huppari <3

    VastaaPoista
  28. sulla on aivan upeen väriset silmät, ja aivan ihanat tollaset naiselliset kasvot ! :---)

    VastaaPoista
  29. Olet ihanan persoonallinen ja kaunis tyttö! Älä vaan edes harkitse mitään nenäleikkauksia, höpö höpöä sellanen. Olet täydellinen just tuollaisena.

    Meikkaatko huulia yleensä mitenkään?
    Itse en yleensä jaksa, kiiltoa yritän laittaa mutta aina unohdan senkin. Haaveilen osaavani käyttää huulipunia, mutta pelkään näyttäväni liian meikatulta.

    VastaaPoista
  30. Mitä eikö oikeesti enää valmisteta tota H&M:n kulmageeliä? :o
    Se on just hyvää, oon käyttäny aika kauan, mistä ihmeestä löydän samanlaisen, yhtä edullisen? :(( Nyyh,

    VastaaPoista
  31. Älä nyt tyhmä ole ja johonkin nenäleikkaukseen mene! Minun silmiini se ei ainakaan pistä mitenkään, ihan normaali ja sun kasvoille luotu. Kaikella rakkaudella edesmenneelle MJ:lle mutta sellasenkin nenän kanssa voit päätyä kävelemään pois sieltä sairaalasta :D

    Oon niin kateellinen sun huulistas, voisit vähän sutata niihin jotain väriä välillä, sellasta luonnollisen valeenpunasta, ei mitään hampaita keltasen näköseksi saavaa melkee valkosta tai sellasta kamalaa Tuksu punaa :S

    Tää oli kiva postaus<3

    VastaaPoista
  32. nenäs on just passeli sun naamaan! älä suotta tuskaile sen kanssa tai mieti nenäleikkausta. :)

    VastaaPoista
  33. hei sun nenä on just kiva :) turhaa mietit et se ois ruma!

    VastaaPoista
  34. Voidemaista peitevoidetta puuterimaisen meikkivoiteen päälle ARGH! Ei ei ei, tulee pahan näköstä aika suurella todennäkösyydellä, puuterimaisten tuotteiden päälle ei saa KOSKAAN laittaa mitään nestemäistä!

    VastaaPoista
  35. hei toimiiks toi sheer cover oikeesti? en oo nääs kovin luottavainen ostostv:n tuotteisiin :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela