Let's do it!

sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Nyt kun kirjotukset on ohi, on mulla taas aikaa alkaa treenaamaan kunnolla. Kuten huomasitte, jäi multa se laihdutus, koska ei yksinkertaisesti riittänyt energia siihen kirjoitusten ohella. Stressasi kaikki muutenkin. Nyt on onneksi vielä pari kuukautta saada painoa pois ja kiinteytyä ennen bikinikautta :-)

Ylhäällä näkyy kahden seuraavan viikon treenisuunnitelmat, joista viikon 14 on se, jota käytän kevään. Ensi viikon ohjelma menee vähän sekaisin pääsiäisen takia. Maanantaihin vaan lisäksi body pump ja yhden spinningin saatan korvata salilla tai zumballa ja viikko on valmis :-) Viisi kertaa viikossa olisi tarkoitus treenata.

Kohta lähdenkin spinningiin :-) illemmalla tulee postausta eilisen asusta tms.

9 kommenttia:

 1. zumba on niiiiiin ihanaa :) ja tosi tehokasta!!

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Itellä viime vuonna sama tilanne. Kuitenkin sain laihutettua kirjotusten jälkeen about 5 kg, pääsykoelukurumban yhteydessä kylläkin :D Tsemii !

  VastaaPoista
 3. millon saat sit tietää ootko ylioppilas..? :D

  VastaaPoista
 4. näyttää hyvältä treeniohjelmalta :-) onnea vaan kuntoiluun!

  VastaaPoista
 5. zumba olis varmasti kivaa iteki haluaisin kokeilla mutta ei oikeen oo nyt rahaa maksaa tollasista niin käyn vaan juoksu lenkillä :)

  VastaaPoista
 6. kuinka vaikeeta voi olla syömättä esim mäkissä tai olla tekemättä mokkapaloja kirjotusten aikana? :D tai pienentämättä ateriakokoja. lol. luulis sen vaan piristävän lukemista ja aivotoimintaa ku syö terveellisesti ja liikkuu vähän ni jaksais kirjotukset entistä paremmi.... ja jäis aikaakin ku ei panostais niihi mokkapaloihin tms. epäterveellisiin ruokiin. että sry mut huono tekosyy herkutteluille. :)

  VastaaPoista
 7. on maailman tyhmintä väittää, ettei oo "aikaa" laihduttaa. eihän laihduttaakseen tarvii tehdä yhtään vaan jättää tekemättä (=syömättä)? kuntoliikuntaan ei välttämättä riitä aika, mutta se on ihan murto-osa laihduttamisesta, ja ilmankin pärjää.

  VastaaPoista
 8. mine: oi vitsi! ootan niin tota tuntia :)

  anonyymi: oho :) kiitti!

  anonyymi: kyl mä oon, jos saan nyt yhen liiallisen poissaolon takia espanjasta kurssimerkinnänä :-D

  anonyymi: kiitti :)

  anonyymi: kannattaa joskus vaikka ostaa vaan yhen kerran kortti ja käydä testaa :-)

  anonyymi: anteeks? kuka sano et mä tyylii soin jonku pellillisen niitä? :-D ja mika niitä halus, joten tein. tai et millaset mun ateriakoot on? puhu vasta sit ku tiiät. kirjotukset mulla on ollu ohikin jo pari viikkoa sit ni joo-o. en tajua pointtias?

  grace: mä haluun laihduttaa liikunnan ja ruokavalion avulla. ja stressin takia ei oo oikeen jaksanu katella et mitä syö. Mutta sh:n takia mulla silti aina tykyttää takaraivossa ajatus terveellisestä ja epäterveellisestä, eli en mä silti ihan läskiksi oo vetäny. ja ei paino oo noussukaan

  VastaaPoista
 9. Mikaela:
  anteeks? kuka sano et mä tyylii soin jonku pellillisen niitä? :-D ja mika niitä halus, joten tein. tai et millaset mun ateriakoot on? puhu vasta sit ku tiiät. kirjotukset mulla on ollu ohikin jo pari viikkoa sit ni joo-o. en tajua pointtias?

  tottakai syöt enemmän kaloreita ku kulutat koska et laihdu :D eli sul on liian isot ateriakoot. ite sanoit ettei kirjotusten aikana jaksa laihduttaa ni sitä vaan tässä ihmettelin............. sillonha se on helpompaa???

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela