Kymmen kirosanaa (+muutama lisää)

perjantai 12. maaliskuuta 2010

Voi paska oikeesti! Mua ärsyttää NIIN paljon!

Noh, mulle tuli tänään vihdoin ne pidennykset sävyssä 4. Olin ihan megasuper iloinen, koska sävy oli ihana
Aloin sitten ompelemaan klipsejä vanhoista pidennyksistä noihin (tilasin siin pelkän hiusnauhan), jonka jälkeen aloin värjäämään omaa tukkaa Loreal Excell 10, sävy 4-värillä, koska hiukseni oli vähän eri sävyiset ja epätasaisen väriset pidennyksiin verrattuna
Ja tältä oma tukka näytti sen RUSKEAN värin jälkeen. Jahas, palattiinkin mustaan. Ei ollu itku kaukana ja Mikakin mua joutu lohduttelemaan. Vitutti niin paljon, koska suunnilleen turhaan olin laittanut kaks vaalennusta ja kaks väriä päähän ja tuhlannu rahaa 40e väreihin plus pidennyksiin, ja sit en ees voi käyttää niitä ja värikin on melkein musta omassa tukassa.
Haikeana pakkasin uudet ihanuudet takaisin pakettiin talteen ja laitoin vanhat pidennykset päähän.
 Ainoa muisto mun suklaisesta väristä on tyvessä oleva vaaleampi väri. Soitin jo yhteen kampaamoon värinpoistosta tai värinpurusta, mutta se sanoi ettei kannata tehdä, koska tukka voi katketa ja siihen joutuisi tekemään oletettavasti jonkun värin sit taas päälle ja sehän maksaa. Luovuin toivosta ja tyydyn tähän tukkaan. Ehkä sit joskus kun tää väri on haalistunu, värjään hiukset noiden uusien pidennysten väriseksi.

Tälläin käy joskus. Ei vaan voi mitään. Sanoin jo Mikalle, että ehkä tää on joku Murphyn laki, kun palattiin tahtomatta tähän lähes mustaan väriin.Onhan tääkin ihan kiva kun ei ole ihan pikimusta, mutta olisin vaan sitä vaihtelua halunnu :-(

Illan oonkin herkutellut hedelmillä, tuc-kekseillä ja Brie-juustolla sekä kebabilla (vikasta saatte kyl syyttää tota miestä! se ehdotti). Mukavaa tää laihdutus :-D

Tällästä tänään. Ei oo oikeen edes huvittanut lukea ylppäreihin, kun oon vaan etsinyt keinoja värin vaalentamiseen sun muita hiuskikkoja. Nyt iltadatailun ja ehkä jonkun leffan pariin :-) kivaa perjantaita kultaseni! <3

46 kommenttia:

  1. Voivoivoi, et tuu kyllä tolla menolla pääsee siihen "kesäkuntoon" :DD

    VastaaPoista
  2. eiiiiiiiii :((((((((((((((((((((

    VastaaPoista
  3. Hei, laita päähäsi sekä mustia että ruskeita hiuslisäkkeitä? Voisi olla kivaa vaihtelua, kun on kahta eri väriä? =)

    -anskubansku

    VastaaPoista
  4. Suosittelen ahkeraa hiustenpesua + sävytteen käyttämistä. Mulla tulee aina tummanruskeesta väristä lähes mustat hiukset, mutta noilla keinoilla oon saanu niistä mukavan ruskeat :)

    VastaaPoista
  5. kiva :o vähä mua ois ruvennu kyrsii, jos oisin ollu sä, koska voin jo kuvitella, että kuinka turhauttavaa se on, ku on tehnyt 2 vaalennusta + laittanut 2 väriä päähän :/

    VastaaPoista
  6. toi värjäystulos oli kyllä ihan arvattavissa :D mutta josko se nyt siitä vaalenisi, ei voi tietää

    VastaaPoista
  7. mun mielestä sun kannattaa mennä kampaajalle ja näyttää niitten pidennysten väri ja sitten laittaa iha sikana raitoja ja alkaa niinkö raijottaan hiuksia=) mun siskolla oli pikimustat hiukset ja sitte se halus iha vaaleen ruskeet niin 3 kampaamon kerran jälkeeen sille tuli tositosi kivat just raitojen jälkeen! =) suosittelen silleen, niin ei sitten hiuksetkaa kärsi niin paljon ;) koti raitaväreistä mulla on ainaki tosi kauheet traumat joten niitä en suosittele. esim. värjäsin kaverilta mustiin hiuksiin ruskeen värin ja vaaleita raitoja... niin tuli tyvikasvu oranssiksi,tukka jäi mustaksi ja raijat oli tumman punaset :D! mutta toivottavasti sua pian onnistaa, tavalla tai toisella :)

    VastaaPoista
  8. Siis ikinä ei kannata luottaa kaupan värisävyihin! Ei ikinä pidä paikkaansa, jos ostat tummanruskean värin nii se o aiva taatusti 100% varmasti musta omassa päässä! Laitat kolmen viikon päästä uuden väripoiston ja sit ostat vaaleenruskeeta hiusväriä, koska vaaleesta saa helposti tummempaa! :-)

    VastaaPoista
  9. sori mut ei liity aiheesee, mut voitko tehdä jonku cheerleading aiheisen jutun joskus. olis tosi kiva lukee, ku aattelin alottaa sen mut en tiä oonko liia vanha siihe jo (14 v). :S kui vanhana sä alotit sen?

    VastaaPoista
  10. Kyllä tuohon taatusti uskaltaisi tehdä vaalennuspesun, millä luultavasti saisit väriä haalistumaan sopivasti. Sitten vielä hoitoaine muhitusta päälle.

    VastaaPoista
  11. Kuule kyllä sen tuosta paketista jo näki että siitä melkein musta tulee, luulis sun tietävän, etkös ole aika monesti hiuksiasi värjäillyt? Mulle mun kampaaja sanoi ainakin että jos nyt ihan pakko kaupan väreillä on värjätä niin valitse yhden tai kaksi sävyä vaaleempi ku mitä haluut, ni siitä tulee suurinpiirtein sellainen. Et sen paketin kuvan perusteella ei kannata sitä väriä valkata koska ei vitussa siitä sellaista oo tulossa. Nimittäin I feel your pain koska mul on käynyt noin kaksi kertaa, ekalla kerralla tuli pikimusta, tokalla kerralla tällainen ihan tumma, melkein liilahtava kun halusin suklaanruskeaa. Nyt sitten itsekkin kärvistelen niin kauan kunnes voin mennä kampaajalle väripesuun millä tää kuontalo vaalenee muutaman asteen, paljon hellempi vaihtoehto kun värinpoisto :)

    Tsemppiä nyt, hiukset on uusiutuva luonnonvara et kyllä sulla on aikaa niitä muokkailla :)

    VastaaPoista
  12. Voi hitsi miten kävi :/ Kun tuo väri kuitenkin purkin mukaan oli keskiruskea niin outoa kun tuli mustat :o Toivottavasti haalistuu ;)

    VastaaPoista
  13. Väri voi vielä lähtee haalistumaan pesussa ja kannattaa käydä ostamassa shampoo ja hoitoaine missä on ruskeeta sävyä mukana. :) Kaupan väreihin ei tosiaan voi ikinä luottaa ja aika usein tummanruskeella tulee musta.. Seuraavalla kerralla kannattaa pysytellä vaaleenruskeissa väreissä vaikka tummanruskean haluatkin. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  14. mäkin aattelin en et värjään itte, mut tänään kävelin kuitenkin vain vaistomaisesti kampaajalle ja tilasin ajan, kun mullakin pitää vaalentaa ja sit laittaa viel tota ruskeeta päälle tilasin just samansävyset mut kyl klipsujen kans.

    mut mäkin sanoisin et kannattaa pestä niitä itellä ainaki väri haalenee nopeesti sen jälkee.
    toivottavasti keksit jotain

    -inka

    VastaaPoista
  15. Voi ei :/ Mullekkin kävi tuollain, tosin pidennykset tulivat väärän värisinä. Värjäsin sitten omat hiukset ja laitoin sekä vanhat että uudet pidennykset päähän, ihanan tuuhea tukka jossa "raitoja". Sopii todella hyvin.

    Kokeile itsekin laittaa noita ruskeita sekaan :)

    VastaaPoista
  16. Voi ei! :/ Itseltäni se itku olisi tuossa tilanteessa varmasti jo päässyt...

    VastaaPoista
  17. Siis mua alko ärsyttään sun puolesta tosi paljon :// Ite en ole onneksi koskaan joutunut värien kanssa tappelemaan kun itselläni on luonnostaan blondit hiukset joihin olen aina ollut tyytyväinen :)

    Mut toivottavasti saat ton asian kuitenkin jotenki ratkastua!

    VastaaPoista
  18. ihan sairaan ärsyttävää :(( tummia kun on niin saatanan vaikee saadaa vaaleeks ilman et hiukset kärsii :( taisiis mahdoton saada..

    VastaaPoista
  19. parhaiten hiusten väri haalenee jollain syväpuhdistavalla shampoolla (esim. Herbinalla on sellainen ja ei maksa paljon!)

    VastaaPoista
  20. mun vaaleehiuksinen kaveri kans just värjäs sävyl nimeltä "vaalea beige" ja tuloksena oli tummanruskee, ei oo tosiaan ihan luottamist noihin kaupan sävyihin :/

    mut toivottavasti se nyt haalistuis sen verran et saisit toivomas värin!

    VastaaPoista
  21. Lohdutuksen sananen, kyllä väri haalenee kun peset ahkerasti, mielellään normi shamppoolla joka ei 'pidennä värin kestoa'. Itse olen värjännyt jo vuosia saman sävyisellä värillä ja aina ovat värjäyksen jälkeen olleet lähes mustat, mutta ovat kuitenkin aina vaalenneet ahkeran pesemisen jälkeen!:)

    VastaaPoista
  22. vooooi!:((((ymmärrän kyllä surusi meinaan värinpoisto kuluttaa hiuksia kyllä paljon ja jos sulla just oli vie ihan hyvä väri niin sit menee lähes mustaks! yks vinkki muuten värinpoiston jälkeen kannattaisi aina ostaa haluttua vaaleampi väri koska hius imee väriä sen jälkeeen enemmän koska hius on vaurioittunut sisältä.Voisit kuluttaa väriä öljyillä ja tehohoidoilla tai tehdä vaalennuspesun kun toi ei kuiteskaan hiuksia niin paljoa kuluta :))) (en muuten usko että hiuksesi katkee koska hiuksesi näyttää kuvassa kiiltävältä yms. ja itselle on tehty 6.värinpoistoa ja vaalennuspesu eikä hiukset oo katkennut vain menettänyt vähän kiiltoa mutta aina ei voit tietää)

    VastaaPoista
  23. heei useimmiten ku värjää ruskeella värillä se värihaalistuu aika nopeestikki=) sit siint tulee sellain vaalempi ruskee!

    VastaaPoista
  24. Pese hiuksiasi syväpuhdistavalla tai hilseshamppoolla ja hoitoaineella niin haalenee väri.

    VastaaPoista
  25. Se on yleensä niin että siitä tulee tummempi väristä mitä odottaa niin pitäis ottaa vaaleampi sävy niin sit olis varmaan tullu se ruskea :)

    VastaaPoista
  26. kyllä toi vaalenee, usko pois! itse värjäsin myös ruskealla värillä, tuli melkein musta, mutta muutamn viikon jälkeen se oli haluamani sävyinen (:

    VastaaPoista
  27. voi harmi ku ne pidennykset oli niin eri väriset höh :/
    Mutta toi tumma väri sopii sulle kyllä tosi hyvin! ;)

    VastaaPoista
  28. Pääset väristä eroon kun pistät marketista ostettua syväpuhdistavaa shampoota ja laitat sen kuivaan tukkaan muhimaa vähintään tunniksi. Sit suihkussa vaahdotat oikein kunnolla.
    Kannattaa koittaa, haalistuu varmasti.

    VastaaPoista
  29. Voi olisit vaan alunperin mennyt kampaajalle värkäämään. :( Toi on kyllä niin pepusta tollanen. Mut toiv siellä kampaajalla se nyt sit onnistuu! :>

    VastaaPoista
  30. mulle kävi samoin noista 10 min väreistä :D värjäsin keskiruskeella ja tulos musta =)

    VastaaPoista
  31. ei oo mitään järkeä värinpoiston jälkeen laittaa tukkaan tummanruskeaa tai edesruskeaa väriä. Tukka on värinpoiston jälkeen kuiva, jolloin väri tarttuu hiukseen tummana. Olisit ostanut edes vaaleanruskean niin väri olisi saattanu olla ees lähempänä uusin pidennysten väriä..
    Ota ensi kerralla paremmin selvää asioista ennen tuollaista isoa tukkaoperaatiota!
    Toivottavasti saat haluamasi ruskean vielä joku päivä :)

    VastaaPoista
  32. Mulla on ainaki vaalentunu ihan älyttömäst hiukset vaaleempaa ruskeesee ku oon pessy joka päivä hiukset ja syväpuhistavaa shampoota käyttäny usein!

    VastaaPoista
  33. Eikä :/ Voin vaan kuvitella miten sua harmittaa.

    Mulla on oma tukka ihan vaalea ja nyt on ollut parinvuoden ajan lähes musta, vaikka oon värjännyt vain ruskealla (kaupan väreihin ei kannata luottaa). Viimeviikolla päätin mennä parturiin ja aloittaa vaalennusprojektin, koska ainainen juurikasvun värjäily on todella turhauttavaa. Juurikasvu oli selvästi näkyvissä jo kahden viikon jälkeen värjäyksestä. No kampaaja aloitti vaalennusprojektin ensin tyvenvärjäyksellä tummemmalla ja sitten vain paljon vaaleita raitoja päähän. Hyvällä tuurilla vaaleat raidat myös olivat vaaleita(eikä esim oransseja). Nyt tukka näyttää jo heti paljon vaaleammalta, vaikka myös tummaa väriä on vielä paljon. Vielä muutama parturikeikka ja uskon, että tukkani on vaaleanruskea.

    Halusin siis tosiaan vain sanoa, että ei kannata alkaa pelleilemään kaupanväreillä, vaan mennä suoraan kampaajalle ja kysyä sieltä, mitä pitäisi tehdä. Tuleehan se kalliiksi, mutta ei tule samanlaisia pettymyksiä!

    VastaaPoista
  34. mulla kävi just sama juttu! tilasin tuolta kakkoset ja ne oli tosi hyvät, sitten menin kampaajalle joka laittoi mun vaaleanruskeisiin hiuksiin sävyn 4 - lopputulos oli musta! eli erottui melkein yhtä selvästi pidennykset omista hiuksista. sain vaalennettua sävyä vähän laittamalla ekaks tavallisen shamppoon (tosin syväpuhdistava ois toiminu paremmin) 20min vaikuttamaan pyyhkeen alle kuiviin hiuksiin, sitten kastelin, vaahdotin ja annoin olla vielä 10min ja pesin pois + tehohoito. annoin tukan kuivua ja laitoin sen jälkeen hieman lämmitettyä öljyä + vähäsen sitruunamehua puoleksi tunniksi kuivaan tukkaan + tehohoito ja pesin pois. :) mulla ainakin toimi edes vähäsen, kannattaa kokeilla. luin netistä että tuo kuluttais hiusta, mutta itse en kyllä huomannut sellasta! päinvastoin kahden tehohoidon jälkeen hyvässä kunnossa tukka.

    VastaaPoista
  35. voi parka:( mulla on käyny kans noi, mutta onneks hiusväri haalistuu. mutta tota sun kampaajaa en kyl tajuu. mikset muka vois ottaa värinpoistoa? mä oon ainaki ottanu,eikä se mun mielestä maltaita maksanu. otin värinpoistoja kaks kappaletta ja laitoin hiekanruskean värin päähän ja hintaa tuli 87€. se oli kyllä opiskelijatyö että sen takia oli niin halpa mutta mun hiuksista tuli tosi hyvät eikä niiden laatukaan paljon huonontunu. :O

    VastaaPoista
  36. Myydäänkö stockkalla Lipsy-merkkiä?

    VastaaPoista
  37. mistä oot tilannu noi pidennykset ja paljon makso? itellä on kans jatkot päässä, mut alkaa olla siinä kunnossa et täytyy saada uudet tilalle..

    VastaaPoista
  38. kiristääkö sulla ikinä pidennykset päässä?

    VastaaPoista
  39. plaa mahto vituttaa ihan älyttömästi :< yhh

    VastaaPoista
  40. Hei mistä ostit noi sun pidennykset?:) Ja miten noi on kiinni sun päässä? Ja mitä maksoi? Haha kauhee kysely mut haluun tietää:)

    VastaaPoista
  41. höh kun kävi värjäysten kanssa noin:( itselläni on mustatukka luonnostaan ja olen ruskealla kevyt värillä välillä elottanut hiusten sävyä, ne ruskeat on siis tosi tummia:s

    VastaaPoista
  42. voi hitto mua oikeesti harmittaa sun puolesta!! jos mulle olis käyny noin ni olisin super kiukkunen;(

    VastaaPoista
  43. mulla kävi ihan samalla tavalla tossa alkutalvesta että omista hiuksista tuli liian tummat värjäyksen jälkeen ja pidennykset ei enää sopinu päähän. Luin sitten netistä kaikkia kikkoja millä väriä voi vaalentaa. Pesin varmaan miljoona kertaa hiukseni sitten syväpuhdistavalla shamppoolla ja laitoin sitruunamehua kahtena päivänä kosteisiin hiuksiin vaikuttamaan. Kyllä se väri siitä sitte paljon haalistu ja tällä hetkellä pidennykset on täysin samanväriset kun omat hiukseni.Että kantsii kokeilla noita kikkoja, tietenki ne huonontaa hiukan hiusten kuntoa :)

    VastaaPoista
  44. Paljonko pidennykset maksaa? Mistä niitä voi tilailla?

    Onko jotain sellaista shampoota tms. joka saa hiukset näyttämään ruskeammalta? Niinkuin vaaleahiuksisille jotain hopeashampoita jne :D

    VastaaPoista
  45. kahden värinpoiston jälkeen tukka todellakin on kuiva ja imee keikki värit tosi tiukkaan, olisi kannattanut tehdä ensin pigmentointi ja sitten se kaksi astetta vaaleampi väri. tyveen kestoväri ja pituuksiin ehdottomasti kevytväri! alan ammattilaisena en ehkä olisi itsekään suostunut tekemään sulle värinpoistoa kun sulla on noin pitkät ja useasti (kaupan väreillä) värjätyt hiukset. kun ei ole mitään takuita miten käy...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela