Ett paket

torstai 4. maaliskuuta 2010

Heimoihei! Kerrankin kuulette musta ihmisten aikaan. Päätin pitää tän päivän vähän löysäillen kouluhommista eilisen urakoinnin kunniaksi :-) Aamu tosin meni taas Eximian abitreenissä lukemassa englantia.

Mulle tuli tänään postiin H&m:än paketti taas (jonka muistin tulevan vasta joskus parin viikon päästä) ja sieltä löytyi seuraavaa:

Korallin värinen löysä t-paita, 9,95e
Mustat ja helmenharmaat ballerinat, 12,95e pari
Noi kumpikin on 40 kokoa ja mustat on liian isot, mutta noi helmenharmaat sopivat. Jännä miten saman mallin kengistä vaihtelee koot. Yleensä mun jalka on ollut sellaista 40kokoa H&m kengissä, mutta nykyään on ollut se 39 paitsi korkokengissä 40. Koot vissiin isontunu.

Eli noista meni mustat palautukseen.

Rimpsupaita (9,95e) olin näköjään tilannut parissa värissä. Puuteri menee ainakin palautukseen, mustakin aika varmasti.
Tollasta paketista löytyi. Eli 100% pidän vain toiset ballerinat ja ensimmäisen t-paidan.

Myös MSCHICin  paketti tuli!
Sieltä kuoriutui Face canvas (jonka kokeilemista odotan innolla!) sekä super tuuheuttava ripsari.
Ostin just sen Diorin Diorshow ripsarin, mutta en ole avannut sitä edes vielä tai testannut, koska muistin sen oston jälkeen, että mulle tulee tämä. Tää ripsari tuli tosi tarpeeseen, koska vanhat vetelee viimeisiään ja en sitä Dioria viitsinyt ottaa arkikäyttöön. Käytän sitä spessutilanteissa sitten joskus :-)
Harja näyttää super hyvältä, koska rakastan paksuja harjaosia ripsiväreissä. En tykkää yhtään sählätä millään pienillä tai muovisilla harjoilla.


Sitten vähän yo-mekko asiaa.

Mulle vinkattiin Style by stars-verkkokauppaa ja siellä oli pari ihan kivaa mallia :-)

Punaisen malli on tosi kiva, mutta ei oikein toi väri iske. Mustana olisi kivempi.
Toinen malli hipoo täydellisyyttä ja on just sen tyylinen, jota olen ajatellut. Tuo rypytetty yläosa vaan ei oiken iske, koska oon muutenkin rintava ja toi vaan korostaisi sitä.

Nämä kaksi on lähinnä sitä tyyliä, mitä haen ylioppilasmekkooni. Tuo toka malli ehkä vielä vähän lähempänä. Isovanhemmat lähti tänään Pariisiin viikoksi ja niiden paluun jälkeen aletaan suunnittelemaan mummon kanssa, mistä sitä mekkoa aletaan metsästämään. Varmaankin lennetään ihan vaan Tukholmaan katsastelemaan mekkovalikoimia. Kuitenkin tän tai ens kuun aikana aletaan tositoimiin :-) Ah, ootan NIIN paljon sitä!

Nyt jotain ruokaa! Palaillaan taas<3

26 kommenttia:

  1. Oon kattellu tota ripsu paitaa H&Mn nettikaupasta, niin millasta kangasta se on:)? Netissä näyttäis olevan tosi kiiltävää ja sellast sileetä. Mutta tossa sun kuvassa näyttäis, ettei ole sellasta.. :D Niin ajattelin kysyä, että luulenko vaan, vai onko se oikastikkin?
    olipas epäselvästi selitetty, nojaa, toivottavasti tajusit:)

    VastaaPoista
  2. Tuesday: on se vähän sellaista kiiltelevää ja matsku on aika "liukasta" (en jaksa alkaa kattelee materiaalia), joo ei nää munkaan selitykset mitään huippuja oo :-D mut toivottavasti tajusit

    VastaaPoista
  3. herranen aika miten oot laihtunu varsinki jaloista=)saisinpa ittelleniki tuollaisen kropan! :) toi röyhelö paita vaaleena sopii mun mielestä sulle tosi hyvin joten ei kannata kyllä laittaa palautukseen!

    VastaaPoista
  4. Noista ylioppilas mekoista kakkos vaihtoehto on ihana<3!

    VastaaPoista
  5. Miksi puuteri rimpsupaita lähtee ehdottomasti palautukseen? eikö se oo ihana :)
    ja ton korallinvärisen teepparin väri näyttää aivan ihanalta luonnossa tossa sun kuvassa, nettisivuilla ei näytä ollenkaan samalta!

    VastaaPoista
  6. noi mekot näytti tosi kivoilta kaikki :)

    VastaaPoista
  7. miksei pitkää mekkoo ? ;o

    VastaaPoista
  8. Moikka! www.ostox.fi löytyy kans juhlamekkoja :) Itse kelpuuttaisin sieltä parikin yksilöä jos kukkaro antaisi myöten :)

    VastaaPoista
  9. oon kanssa ite katellu tuota korallinväristä löysää t-paitaa. Minkä kokonen se sulla on? :)
    ja onko se kanssa semmosta ns. sileetä ja kiiltävää kangasta?

    VastaaPoista
  10. Tuli tuosta kuvien taustalla pällistelevästä (:D) Mikasta mieleen se postaus minkä Mika teki, ja se kirjotti siellä yhteen kyssäriin näin:
    mikä on parasta armeijassa, entä paskinta?
    kerron sit tästä kun pääsen pois. Jos kirjoittaisin tähän blogiin vaikka pienen jutun mun intistä

    -->eli nyt mika vaan postausta tuleen intistä!;D

    VastaaPoista
  11. Tois punainen mekko sopis sulle, myös se väri!!

    VastaaPoista
  12. Mulla oli viime kesänä nuo samanmalliset balleriinat, mutta ne oli jotenki tosi pienet. Mulla on normaalisti jalka kokoa 40, mutta nuo balleriinat oli pienehköt ja puristavat. Tässä just mietinkin, että missä koossa tilailen nuo tällä kerttaa...:) Mutta kokeillaan tuolla 40-kokoa. Tuo teeppari on tosi nätti ja tosi kiva nähdä miltä tuo näyttää päällä. H&M:n malleilla lähinnä säkeiltä ja väritkin vähän niin ja näin.

    Selailin yksi päivä Ebayta ja löysin sieltä kivoja mekkoja, juurikin tuollaisen alemman mallisen ilman rypytyksiä rintamuksessa. :) Minä ajattelin ostaa mekkoni ebaysta: ei kovin monella ole samanlaista, valikoima on parempi ja hinnatkaan ei ole huimaavat. :=

    VastaaPoista
  13. Diorshown ripsarista en tykännyt yhtään, mulla on waterproof versio ja se ei kyllä vedenkestävältä tuntunut. Ihan kiva perusripsari :-) Sen sijaan tuo mschic:n face canvas on oikeen mainio tuote. Pitää hyvin meikin aamusta iltaan ja varsinkin juhlameikin kanssa voittamaton, kun tuon päälle levittyy hyvin meikkipohja.

    VastaaPoista
  14. oi oi oi, toi rypytetty mekko 8) tai molemmat. täytyypä itsekin käydä kurkkaamassa tota sivustoa, jos sieltä löytyis omiinkin juhliin mekko :>

    VastaaPoista
  15. "ihan vaan Tukholmaan"

    lennätte ihan vaan tukholmaan kattoo yo-mekkoo???

    VastaaPoista
  16. Ihania vaatteita.. kuinka sulla on rahaa ostella paljon? Olispa mullaki :)

    VastaaPoista
  17. mulle tulee ylppärimekoks juurikin ton punasen mekonnäkönen,tosin valkosena! :)

    VastaaPoista
  18. Hei ! noi mekot on ihan super ihania, myös mekkoja löytyy sivulta dresses.com, ne on tosi hienoja, kannattaa käydä kurkkaamassa ;) siellä on erikseen PROM 2010 osasto ;)

    VastaaPoista
  19. Noita helmenharmaita kenkiä oon katellu, mut en viitti tilailla tuolta netistä, ku tulee taas muute tilattua liikaa turhaa :< ehkä sit jos kaupasta löytyy! :>

    VastaaPoista
  20. itse fiilistelin tota 1.vaihtoehtoa yo-mekoista, jotenkin kivan erikoinen :) kakkosesta (varsinkin mustavalkoisesta) tulee liiaksi mieleen itse lakki = valkoinen+musta nauha. mutta malliltaan kivanoloinen sekin :)

    viime vuonna olin itekki ihan täpinöissä mekon ostosta, mutta lähellä paniikkia ja ahdistusta kuitenkin lopulta käytiin. mistään ei tuntunut löytyvän mitään kivaa/erikoista. lopulta sovitin yourfacesin mekkoa ja rakastuin. kun oikea mekko osuu kohdalle niin sen kyllä tietää. Onnea etsintöihin!

    VastaaPoista
  21. otitko tosta korallin värisestä paidasta ihan sun normaalin koon vai pienemmän? :) Kun siinä kuvauksessa luki että väljä malli, niin mietin että pitäiskö ottaa normaalia pienemi. Haluisin että se ois kuitenkin lantion kohdalta sellainen napakka :) mutta sun päällä toi paita näyttää ihanalta!

    VastaaPoista
  22. Nääh, mun mielestä noi alemmat mekot on turhan pliisuja. :) Räväkämpää !

    VastaaPoista
  23. hihhihhii oli pakko tulla lukee kommentteja kun pisti ainakin mun silmään toi et lennätte ihan vaan tukholmaan:D Ajattelin et nyt täällä on kaikki anonyymit haukkumassa, mut ihme ja kumma, vaan yks oli käyny ihmettelemässä :O

    Voivoivoi kun mullakin olis sellanen mahdollisuus, että pääsis tukholmaan, ees laivalla:( tällä hetkellä rahatilanne vaan on aika surkee!

    Ja mä jäin nyt kuolaamaan tota punasta mekkoa:)

    -Kaisa

    VastaaPoista
  24. Onko tota rimpsupaitaa enää myynnissä hennesin online kaupassa kun en itse sitä ainakaan löytänyt?:( ps. kiitti kivasta blogista mikaela!

    Linda

    VastaaPoista
  25. anonyymi: aijaa :D nyt on kyl kiloja ja mahaa tullu viime aikoina lisää kun en oo kerenny treenaa. mut kiitti :)

    anonyymi: jep :)

    ella: ei mul tulis sitä käytettyä :(

    jenni: :)

    nellisi: äääh, haluun tollasen polvipitusen :)

    pinja: on se sellasta :) ei mitään sellasta t-paitakangasta. ja se on M

    elina L: kiitti vinkistä :)

    anonyymi: ainiin! pitää muistuttaa sitä :D

    anonyymi: ai :)

    pipsa: mulle taas 40 oli just sopiva ballerinoist mut nyt sit samanmalliset onki koon pienempii :o et kannattaa kokeila :)

    ebay on tosi hyvä idea!

    elisa: suosittelen!

    anonyymi: joo? ostaahan monet ulkomailta mekot juhliin

    anonyymi: tilausjutut tilaan tilille ja maksan laskulla, joten sen takia voi vähän enemmän tilailla ja ostella. Sitä sit lyhentelen aina muutaman kympin kuussa :)

    krista: varmasti nätti!

    anonyymi: vitsi katoin sieltä ja siel olis just yks ihana malli ollu mut ei kiva väri :(

    noraa: niinhän se menee. mut en ikinä kerkee ostaa kenkiä ennenku mun koot loppuu, ni nyt hamstrasin :)

    elina: kiitos! sitä tarvitaan :)

    anonyymi: otin normaalin koon :) yleensä tollasissa S, mutta toi on alhaalta kummiskin aika napakka, ni siks otin M:än. mut ei S ja M varmaan kovin erikokoisia oo

    mirette: haaste otettu vastaan ;-)

    kaisa: toi punainen on ihana:)

    linda: on sitä :) siel basic-osastol

    VastaaPoista
  26. mulle tuli kyllä tosta kirkkaan punasesta mekosta ensimmäiseks mieleen meijän mummon verhot :--D
    toi ala osa on samalla tavalla rypytetty

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela