Ensimmäinen maaliskuuta

maanantai 1. maaliskuuta 2010

Voiko olla parempaa maanantaina ja vielä loman jälkeen? Koulu alkoi tänään vasta klo 11:20 ja loppuu klo 13:05, heräsin puoli 9, tein rästissä olleita koulujuttuja, luin yhteiskuntaopin kirjoituksiin, join itse tehtyä oikeaa kaakaota kaikessa rauhassa, hain postista H&m:än paketin ja sain puhelun työhaastatteluun. Paras päivä jo puoleen päivään mennessä :-)

Laitoin viime perjantaina työhakemuksen Keravan Rossoon ja äsken mulle soitettiinkin sieltä ja pyydettiin työhaastatteluun! Se on jo ensi keskiviikkona. Oon varmaan outo, koska pidän tosi paljon työhaastatteluista. Jotenkin se pieni jännitys tuntuu kivalta ja kun huomaa työnantajan olevan edes hieman kiinnostunut, on onnistumisen tunne mahtava. Pidetään peukut pystyssä, että paikka tulisi :-)

Toinen, tosin ei tähän päivään liittyvä, kiva juttu on salille, jossa käyn, tullut Crazy fitin massager!
Mikan kanssa eílen kokeiltiin sitä ja naurettiin (okei, mä KIKATIN ja Mika häpes mua) sille tunteelle. Jännä kun puhe sillain tärisee, paikat alkaa puutua ja kutisemaan (!!!) ja peilistä näkyi kun joka paikka hyllyi. Kokeiltiin vähä maksimitärinöitä ja omia upeita treenitapoja.

Pitäisi tosta olla muutakin hyötyä, kun vain päivän piriste. Laitteen pitäisi vilkastuttaa aineenvaihduntaa, polttaa rasvaa, kuluttaa kaloreita, lihaksiston kestävyys paranee, verenkierto vilkastuu, luihakset rentoutuvat treenin jälkeen tms. Ainakin alko pissattamaan, joten kait se aineenvaihdunta vilkastui? :-D

Pitää tänään taas salilla olla tuossa se 10min, jonka saa päivässä max treenata ton avulla. Täytyy tarkkailla toimiiko toi oikeasti vai meneekö samaan kastiin TV-shopin sauna beltien kanssa.

Joku muukin kokeillut "tärinälautaa"?

Tästä tuli vähän tällänen turha postaus, mutta tulipahan tehtyä. Halusin vaan kertoa mitä kuuluu, kun ei eilen tullut postausta :-) Illalla varmaan esittelen H&m:än pakettia tai laitan vikat Nykin kuvat. Risteilypostausta tuskin jaksan vielä tehdä.

Palaillaan illalla ja toivottavasti muillakin on yhtä hyvä maanantai kun mulla :) <3

24 kommenttia:

  1. Onnee haastattelusta! Mustaki ne on tosi kivoja jotenki, hauska päästä höpöttelemään sinne ja sit ainaki on saanu vähän enemmän näyttää millanen tyyppi on, ärsyttää ku monest paikast ei vastata mitään tai sit tulee joku "saimme satamiljoonaa hakemusta, sinä et nyt valitettavasti ollut valittujen listalla" :D

    VastaaPoista
  2. ei ollu turha postaus! vähä siistii jos pääset tonne rossoo, ite asun tos ihan lähel. oisitsä tarjoilija siel vai mikä :D ja mitä muuten meinaat tehä lukion jälkeen?

    VastaaPoista
  3. Hihi, ei ollut turha postaus, nimittäin sun iloisuus sai itsenikin hyvälle mielelle! =)
    -Ansku

    VastaaPoista
  4. kiva kun päivität usein tälläisiä kuitenkin suht pitkiä juttuja:) ja ihana kun voit paremmin kuin ennen, aloitin blogisi lukemisen joskus aikoja sitten ja vaikutat paljon onnellisemmalta nykyään.

    mullakin on hyvä maanantai:)

    VastaaPoista
  5. onks sulla aiempaa kokemusta ravintolatyöstä?

    VastaaPoista
  6. No ompa jees, suurimmal osal abeista ei oo enää sitä koulua-etenkään neljäs vuodes käyvillä.- Onneks osaat kuitenkin nauttia pikkuasioista.

    VastaaPoista
  7. Varmaan ois kiva olla Rossossa töissä, tsemppiä sulle kauheesti sinne haastatteluun! :)

    VastaaPoista
  8. onnea työhaastatteluun, hyvin se menee! :)

    VastaaPoista
  9. Haha mun mielestä toi tärinälaite on ihan mahtava. :D Jalat vaan kutisee ja on ihan punaset sen käytön jälkeen.

    VastaaPoista
  10. Mitä työkokemusta sulla muuten on ennen tota Rossoa? Ja kuinka paljon? (ihan sillä, että ottaako ne helposti työhaastatteluun.) Onnea haastatteluun! :)

    VastaaPoista
  11. :D näyttää aika villiltä toi tärinälauta. Löytyyköhän noita miten hyvin muilta saleilta.. Ite käyn Motivuksessa Helsingin keskustassa, mutta en oo siellä tuommosta bongannu.. Tohon jos törmää niin pakko kyllä ihan uteliaisuutta käyä löllyämässä siinä.

    Ja tsemppiä tosi paljon sinne haastatteluun :D

    VastaaPoista
  12. onpas sulla ollu kerrassaan kiva päivä! ite oon ollu vaan äärettömän väsyny koska oli niin kiireinen viikonloppu ja olympialätkää kattoessa meni yöuniaikaa :---D tsemppiä haastatteluun, toivottavasti pääset! ite oon ollu toissavuonna tetissä fransmannissa ja vaikkei samat ravintolat ole kyseessä niin tykkäsin kyllä siitä työstä :)

    Ja joo oon itekki kokeillu tota tärinälaitetta, jännä kyllä jos se ihan oikeasti tehoaa kaikkiin niihin juttuihin mitä sanotaan pelkästään seisomalla ja tärisemällä. en tosin ole nyt vähään aikaan käyttäny tuota laitetta ku yksin olen käyny ja alan aina hihittämään ja muutenki kiva siinä höllyä joka puolelle ku kaikki kattoo :---D oho, tulipas pitkä viesti!

    VastaaPoista
  13. Pah, eikä tää ollu mikään turha postaus! Just kiva kuulla, et oot hyvällä tuulella, etenkin pahamaineisena maanantaina. :D Ja et ainakin joku saa luettua sitä yhteiskuntaoppiakin yo-kokeeseen. ;) Motivoi ehkä minnuuki. :) Onnea työhaastatteluun! Näytä niille. :D

    VastaaPoista
  14. ASiasta kukkaruukkuuun minkä kokonen se sun Rippimekko on ? :)Ja oliko kallis?

    VastaaPoista
  15. Kiva postaus ja kuten monet muutkin mäkin haluun toivottaa sulle onnea työhaastatteluun! :)

    Ite kokeilin kans eilen ekaa kertaa tota tärinäsysteemiä ja se oli kyllä huvittava. :D Mulla se tuntu eniten sisäreisissä ja kyljissä, niitä alko sillee pistelemään ja suorastaan polttamaan. Ajattelin tänään kokeilla tota konetta vielä uudestaan. :D

    VastaaPoista
  16. ihan tiedokses vaan, musta olet ihan sairaan laiha, ja tosi kaunis ! miten voit väittää ittestäs ihan toista ? Itse käytän koon 38 vaatteita, mutta olet minua paljon kauniimpi ! Et ole ruma etkä lihava, olet tosi kaunis ! =)

    VastaaPoista
  17. Oooo, mukava maanantai sulla, itellä ei ollu ihan noin hyvä :--D. Onnee työhaastatteluuun !

    VastaaPoista
  18. tsemppiä työhaastatteluun! :) ja ihana nähä sua näin ilosena tai siis kun se oikeesti välittyy niin kivasti sun tekstistä ja saa hyvän mielen myös muille

    VastaaPoista
  19. Meillä on kotona tollanen tärinälauta enkä pysty olla siin yhtää ku tuntuu ihan kamalalt ! :D

    VastaaPoista
  20. joku kyseli tosta tärinä laitteesta ja miten niitä on muilla saleilla.. käyn ite Helsingissä Lady Linellä ja siellä niitä on 6! :D ihan mahtavat noi haha

    VastaaPoista
  21. koskaa vastaat näihin? :)

    VastaaPoista
  22. Blogisi nimi ei voisi olla osuvampi. Tää on mahdollisesti jopa maailman tylsin ja TURHIN blogi.Luuletko että jotain oikeesti kiinnostaa sun kynsilakan sävyt/mitä olet tilannut h&m/paljon painat minäkin aamuna? Paitsi ehkä niitä ihmisiä joilla on suakin tylsempi elämä (jos mahdollista). Get a life oikeesti. Huoh. Ps. Hiuspidennyksesikin ovat nuhruisen näköiset, kannattais varmaan harkita silkkisuoristusta tai tyytyä omiin hiuksiin. Jos sulla nyt ylipäätään mitään omaa koko kropassasi enää onkaan.

    VastaaPoista
  23. Anonyymille; Painu kuuseen jos tää blogi ei kiinnosta.
    Ja ehkä jotaikin muita kiinnostaa Mitä Mikaela on tilannu ja niin eespäin. Että naama umpeen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela