Ellit goes fashion

by - 3/16/2010 01:03:00 ip.

Täysin uudenlainen verkkotapahtuma valtaa Ellit.fi:n maalis-huhtikuussa. Ellit goes fashion-tapahtuma on täynnä tuntuvia alennuksia liikkeisiin, verkkokauppoihin, ja kauneushoitoloihin. Mukana on Suomen muotisuunnittelun kärkinimiä, jotka tarjoavat huikeita etuja ja palkintoja Ellien kävijöille.

Ellit.fi:ssä (ellit.fi) vietetään Ellit goes fashion -viikkoja 22.3.-4.4.2010. Kyse on täysin uudenlaisesta verkkotapahtumasta, joka kokoaa yhteen Suomen kärkinimiä muodin ja kauneuden saralta. Joka päivä ilmestyy uutta jännittävää sisältöä. 

Kahden viikon ajan Ellit täyttyy muodista ja kauneudesta. Kävijöille tarjotaan tuntuvia alennuksia liikkeisiin, verkkokauppoihin, kauneushoitoloihin... Mukana on myös suurelle yleisölle tuntemattomampia nuoria suunnittelijoita, jotka esittelevät kevään mallistojaan sekä tarjoavat upeita palkintoja Ellien kävijöiden voitettaviksi.
Tapahtuman markkinointi tapahtuu Yhtyneitten Kuvalehtien lehdissä ja verkossa sekä lisäksi tapahtuman yhteistyökumppanien kautta.

Yhteistyökumppaneina tapahtumassa ovat mm. Minna Parikka, Katri Niskanen, Lumi Accessories, Costo, gTIE, 2or+BYYAT, Nina’s, Miun, KAKSITVÅ, Trend Optic, Dr. Hauschka, titiMadam, Sopiva Shop, På-kampaamot, MSCHIC, Palace Kämp Day Spa, CenCei Oriental Spa, Naantali Spa, Herb Basics, Vihreä Kosmetiikka, Jurlique ja monet muut!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. paljolla myyt vanhat pidennykset mulle?:)

    VastaaPoista
  2. Millon rupeet kirjottaa noit toivepostauksii?:) Tos listas on monii mitä ootan innolla!

    VastaaPoista

kiitos kommentista!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.