Alive or just breathing?

sunnuntai 7. maaliskuuta 2010


Mulla ei tänään ole pahemmin mitään kerrottavaa. Ollaan vaan oltu Mikan kanssa niillä ja löhöilty ja makoiltu. Mika on edelleenkin kipeä ja mäkin oon tullut vähän kipeäksi. Ääni lähtenyt lähes kokonaan, kurkkuun sattuu ja on väsynyt olo. Sen tähden oon lähes koko päivän pyhittänyt televisiolle.

Ja ainiin, Meikkasinhan mä Mikan tänään ja kiharsin sen hiukset :-D Parisuhdetta parhaimmillaan. Voin ehkä huomenna laittaa kuvaa siitä, jos se suostuu.
 Mulla on ihan kamala hinku muuttaa omaan kotiin Mikan kanssa. Ainakin pari kertaa viikossa kattelen asuntoja Vantaalta ja esim tänään löysin ihan täydellisen vuokrakaksion. Ikean kuvastoakin on mennyt nämä kaksi päivää selaillessa ja suunnitellessa sisustusta. Mulla tosin on aika selvät visiot  mitä värimaailmaa haluan mihinkin, eli lähinnä huonekaluja oon katsellut. Työpaikkojakin katselen päivittäis, jos olisi jotain nyt jo kevääksi, että saisi rahaa.

Oon Mikan intin loppumisesta asti asunut niillä ja kait vaan kaks yötä ollut tän aikana kotona-silloinkin Mika mukanani. Käyn mä tietenkin kotona suunnilleen viitisen kertaa viikossa katsomassa Rudya ja muita koiria, näkemässä omaa perhettä, hoitamassa kotitöitä, pesemässä pyykkejä tms. Silti nyt tuntuu, että se koti on täällä Mikan luona. Mulla on oma avain tänne (Mikalla ei muuten edes ole sitä!), tuun tänne koulusta vaikka kukaan muu ei olisi kotona, teen (omasta aloitteesta ja tahdosta) kotitöitä ja autan ruuanlaitossa sekä muissa kotitöissä. Tosi tosi tosi paljon myös stressaa se, ettei kaikki vaatteet ole samassa osoitteessa. Aina puuttuu jotain ja ärsyttää tää matkustaminen kahden eri osoitteen välillä.

En mä enään osaisi asua ilman Mikaa ja jotenkin toivoo vaan, että olisi se ihan oma asunto, jossa asua. Tuntuu että seinät kaatuu päälle, kun kaksi pariskuntaa asuu samassa osoitteessa. Haluaisi vaan sitä omaa rauhaa ja yhdessäeloa pelkästään Mikan kanssa enemmän. Äääh, pääsis jo omaan asuntoon!

Muilla samoja fiiliksiä?

25 kommenttia:

 1. Täällä on aivan samat fiilikset muutosta, mutta ku ollaan mitä luultavimmin muuttamassa Helsinkiin syksyllä niin ois todella tyhmää muuttaa uuteen kämppään nyt. :D

  VastaaPoista
 2. sama fiilis täällä :) sais vaan lukion pois alta niin vois alkaa miettiä mistä päin kannattais kattoa asuntoa. :) Toivottavasti pääsisit nyt sit sinne Rossoon niin muuttaminenkin varmaan helpottuis :)

  VastaaPoista
 3. ooks alkanu kuunteleen killswitch engagee XDXDXD tota otsikkoa meinaan

  VastaaPoista
 4. hihi, mä niin muistan ton ajan :) olin 17 kun muutettiin yhteen ja ai että olin niin innosta soikeena silloin! Tosin rahaa mihinkään sisustukseen ei ollut, hyvä kun näkkileipään mutta oli sen arvosta =) Toivottavasti saat kivan työpaikan ja löydätte ihanan kodin teille molemmille! Tämä odotus palkitaan, joten älä masennu ihan heti vaikkei sitä unelmakotia heti löydykään :P

  VastaaPoista
 5. voisitko vastata tuohon sun hiustenvärjäys postauksen kommentteihin?:)

  VastaaPoista
 6. Kahden asunnon välillä ramppaaminen on hyvin tuttua... Olen tehnyt sitä nyt 2 ja puoli vuotta, mulla on sinä aikana ollut 3 omaa kämppää, joista tästä viimeisimmästä maksan kuukaudessa 650 euroa vuokraa. Aikamoista hukkaan heitettyä rahaa kun en siellä kotona juurikaan käy. Onneksi saan vihdoinkin irtisanottua tämän nykyisen vuokrasopimuksen, ja sitten muutan tänne toiseen kotiin, jonka jälkeen päästään etsimään aktiivisesti asuntoa :)

  VastaaPoista
 7. SAMAA! Oon poikaystävän kanssa kokoajan paitsi jos jompikumpi on töissä tai koulussa, ollaan eniten poikaystävän porukoilla mutta myös meillä. Tosi harvoin ollaa öitä erossa. Toisaalta ahdistaa se, etten nää perhettä niin paljon ku ennen ja ku haluisin ja se, että mitä jos tää suhde kuihtuu kohta ku ollaan "liikaa" yhdessä? Tai ku kaikki aina sanoo et ehkä ei kannattais olla niin paljo yhdessä et sit kyllästyy ja tulee paljo riitoja jne... ei meil kyl tähän mennessä oo mitään kauheeta ollu ja kuitenki joskus ainaki on jonkun ihmisen kaa jonka kaa asuu yhdessä ja on yhdessä aina paitsi jos ollaa töissä tms.

  VastaaPoista
 8. itelläki sattu otsikko heti silmään :D muualta napattu vai kuunteleeko mika ke:tä?

  VastaaPoista
 9. oon miettiny kun kirjoitit siitä ettei sun isovanhemmat hyväksyis sun menevän ammattikorkeeseen, niin mitä ne tykkää siitä että sun poikaystävä on amis?

  VastaaPoista
 10. Mulla on vähän päinvastoin tuon oleskelun kanssa, poikaystävä on nimittäin asunut mun luona jo puolisen vuotta. Käydään ehkä kerran kuussa pojan kotona 60km päässä. Helpompi kulkea meiltä kouluun ja kaikki kaveri on tässä mun lähellä :)

  Jos vaan voisin niin muuttaisin vaikka heti omaan kämppään, ku se mun huone ei todellakaan ole tarkoitettu kahdelle ihmiselle asuttavaksi :D

  VastaaPoista
 11. Paljonko sun kodin ja Mikan kodin välillä on välimatkaa?

  VastaaPoista
 12. mullakin on sama fiilis mut oon sua pari vuotta nuorempi ja poikaystävä asuu eri paikkakunnalla. joskus vaan toivoo et ois kiva asua samassa kämpässä kun nytkin sujuu hyvin kun aina ollaan viikonloput yhdessä. ARGH tää välimatka on syvältä :-D toivottavasti pääsette yhdessä muuttamaan :-)<3

  VastaaPoista
 13. Tiedän tunteen. Minulla oli sama tilanne parisen vuotta (siis tuo kahden osoitteen välinen ramppaaminen), ennen kuin reilu vuosi sitten muutettiin poikaystävän kanssa saman katon alle. :)

  VastaaPoista
 14. Todellakin! Hitsit kun ton intti vaan loppuis. Mut meillä ongelmaks myös koituu et ei ehkä päästä opiskelemaan samalle paikkakunnalle. Mikään ei oo todellakaan varmaa ja se ärsyttää :<

  Viikonloput kyllä tulee oltua ihan kuin kotonaan kullan luona, mut musta on ihanaa että kuin sinä niin minäkin tullaan toimeen poikaystävän porukoiden kanssa.

  Just tänään ostin Dekon plus ikean 2 vanhinta on luettavana tossa sängyn vieressä.
  Myös oikotie.comin vuokra-asuntopalvelu :D Järkyttävät poltteet on mut toisaalta myös se luo kamalaa stressiä.

  Toivotaan nyt onnea, molemmille!

  VastaaPoista
 15. monta vuotta sä oot?

  VastaaPoista
 16. mitä valitat? jos jättäisit niiden h&m- ja ginatrikoopaitojen ostelun vähän vähemmälle, rahaa jäis varmaan vuokraankin. p.s. mistä oot keksiny ton otsikon tähän postauksee? :D

  VastaaPoista
 17. Vähän samantapaisia fiiliksiä täälläkin, vaikka pois vanhempien luota oon asunut jo vaikka kuinka monta vuotta. Poikaystävä asuu eri kaupungissa omillaan kämppiksen kanssa ja mä oon enemmän siellä tai sit hänen kanssaan hänen vanhemmillaan kun omassa kotonani, saati sitten täällä omilla vanhemmillani minne nyt hiihtolomaksi tulin vähän kyläilemään.

  Muutto yhteen on ajankohtainen kyllä, mutta silti edelleen stressaa se ainainen matkalaukkuelämä ja ettei kaikkia tavaroita millään saa mukaan kaikkialle. Miten voi muka tietää mitä voi sattua tarvitsemaan jonain päivänä, ei niin mitenkään! Ja jos yhtäkkiä tuleekin joku tilaisuus mihin pitäisi olla tietynlaiset vaatteet, niin ne on sitten aina vähintään tunnin ajomatkan päässä.. No kohta tääkin tästä selkiytyy, toivottavasti teilläkin :)

  VastaaPoista
 18. Mikä estää muuttamassa yhteen? Muutin kotoa pois 17vuotiaana ja hyvin olen pärjännyt :) Nyt avokin kans saman katon alla :)

  VastaaPoista
 19. Joo ja piti vielä laittaa, että tiedän tunteen ton kahden asunnon väliä ravaamisessa. Olen tehnyt sitä muutamia kertoja eri osoitteissa. Joskus asuin pikkusiskon kans, mutta "asuin" kuitenkin miehen luona. Joskus taas asuttiin vierekkäisissä taloissa miehen kans, mut silti se ravaaminen oli ärsyttävää. Nyt tosiaan onneksi saman katon alla ja kyllä helpottaa!

  VastaaPoista
 20. ihania noi julkkisten vaatekaappikuvat ! ;)

  VastaaPoista
 21. "Mikä estää muuttamassa yhteen?"
  Kaikilla ei ole ehkä noin hyvä tilanne kuin teillä, esim. oma poikaystäväni ei halua muuttaa yhteen :( Itse maksan 650 euron vuokraa yksiöstä ja poikaystäväni asustelee vanhempiensa luona vielä, jossa vietämme enemmän aikaa kuin minun luonani. Suhdettakin kestänyt kohta kaksi vuotta ja itse olen halunnut jo reilun vuoden muuttaa yhteen, mutta poikkis ei vielä pitkään aikaan, vaikka onkin parikymppinen :/

  VastaaPoista
 22. lotta: niimpä :)

  Heini: vähän sama itellä! Sillain ei viittis ennen ku valmistuu muuttaa pois, mut sillain taas haluis. Tosin ne Rossonki työt alkaa vast heti kesäkuussa :-(

  anonyymi: een :) sopi vaan tohon toi

  mine: jep :) ootan niin paljon, että pääsen omaan asuntoon!

  anonyymi: joo vastaan huomenna :)

  tika: tosi kiva! Olis varmasti muutakin käyttöä sille rahalle. onneks saat nyt irtisanottua sen :)

  anonyymi: jep, sama et välillä ihan ikävöi omia porukoita ja sitä omaa kotia. Meillä oikeestaan ainut syy siihen, ettei voida olla meillä on että Mika ei pysty nukkumaan mun yhen hengen sängyssä ja et meiltä on bussiasemalle melkeen 5km ja se menee kuuden bussilla aina aamusin töihin eikä sillä oo autoa täl hetkel.

  Monet on sanonut samaa, et tulis kamalasti riitoja jos on koko ajan yhes, mut ei meillekään oo pahemmin tullu ja joka päivä rakastuu toiseen uudelleen :) ihan hyvä vaan tulevaisuutta ajatellen

  anonyymi: muualta otettu :) kiva lausahdus

  anonyymi: ei ne oo siitä mitään pahaa sanonu :) Ja mun eksä oli taidekympillä ja siitä meni taidekouluun ja aiko sivariks ni hehe, ei paljoo voi sanoa mitään :D

  Timjai: vähän kiva, kun teillä on noin paljon välimatkaakin :) jep, kahestaan jossain 13neljössä asuminen on KAMALAA!

  Milla: vitsit, pääsisinpä mäkin jo :)

  anonyymi: se on ihan pepusta kun toinen asuu eri paikkakunnalla. mut odotus sit palkitaan :)

  anonyymi: hurjat 5km!

  ystävällinen hei: Vitsit, toivottavasti pääsisitte :s meil on onneks suunnitelmissa pk-seutu muutolle ja Mika ei kait aio opiskelemaan enää, ni se onneks helpottaa sit tulevaa yhteenmuuttamistä :) toivottavasti saatte asiat sit järkättyä ja tsemppiä lopulle inttiajalle!

  anonyymi: 19, kesäkuussa 20

  anonyymi: vaikka jättäisin niiden ostelun, ei mulla tosiaankaan olisi rahaa maksaa jotain 400e vuokraa+muu eläminen kuussa ilman töitä. Oon kuullut ton lauseen joskus kauan sit

  amf8: niimpä! Ja aina on joku hukassa ja sitä etitään kissoin ja koirin kahdesta asunnosta. NIIN rasittavaa. Pitäis olla vähintään joku matkalaukku johon menee koko omaisuus :D

  ELTV: se, koska mulla on vielä koulua tässä jaksossa eikä töitä :( sekä en halua muuttaa tänne mäntsälään niin ihan tyhmää nyt muuttaa jonnekin ja ravata sieltä kouluun joka päivä. Olis jo huhtikuun puol väli niin tää jakso loppuu ja vapaus koittaa!

  no vitsi asuttaispa ees naapureina :D

  anonyymi: jep :) haluu itelleki tollasen komeron!

  anonyymi: no vähän tyhmää! luulis jo, että haluis muuttaa koska säkin asut yksin. Pönttö mies! näköjään helppo elämä houkuttelee pitämään kotona :S

  VastaaPoista
 23. taitaa olla lauralta napattu lause toi otsikko haha =) en oo siis mikään ihkulaurafani vaan siis jos et ke:a kuuntele yms yms =)

  VastaaPoista
 24. mulla on myöskin kova hinku muuttaa jo omaan kämppään, yksin tosin muuttaisin. ja varsinkin pois oulusta. :D ite kans suunnittelen sisustusta päivittäin! toivottavasti pääsee lukion jälkeen opiskelemaan niin tää toteutuis! :)

  VastaaPoista
 25. Niin tuttua toi tavarat väärässsä paikassa jne. Tässä on kumminkin ollut vähän väliä niitä kausia että omat kamat on ihan kotona, kuten minäkin ja sitten taas mennyt viikkokin etten ole käynyt kotona. Asun siis vanhempien luona.

  Näillä näkymin tosin en enää ole yhtään varma jatkuuko tätä tilannetta edes pitkään :< Joka näin rumasti sanottuna vituttaa kun ei tiedä mitä tekis ja pelkään että nää 2 vuotta onkin mennyt ihan hukkaan. :s

  Nooh, onneksi muilla edes menee paremmin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela