020310

tiistai 2. maaliskuuta 2010

Heippa! En eilen kerinnytkään laittamaan H&m juttuja, koska Rudy tuli tänne Mikalle yökylään ja hengailtiin sen kanssa :-)

Tässä ne tulee:
Mokkakiilakorot, joita on odotettu KAUAN (siitä syystä postarit 0e). Ah, täydelliset ja rakkaudet<3

Tilasin noi kahdessa koossa (40 ja 39) ja jos joku on kiinnostunut noista 40koossa, laitan ne pariksi päiväksi huuto.nettiin! Klikklik

 Perus mustat peep toet


Näiden lisäksi pidän 100% kuvan pussilakanat (x2) ja mustat valkopilkulliset (x2) alesta. Pussilakanat on kotona, joten siksi ei kuvia.


Nämä kaksi seuraavaa on vielä vähän epävarmoja.
Tunika kultapaljeteilla. Tykkään tästä, mutta en ole varma viitsinkö 30euroa maksaa :s Täytyy huomenna vielä kokeilla kun on laittautunut. Mikään vaate ei mulla näytä kivalta rumilla hiuksilla ja meikkaamattomalla naamalla!
Musta tunika verkkoyhdityiskohdilla. Mulla näitä löllöpaitoja on jo vaikka kuinka paljon, mutta sillain taas tykkään kun tossa on joku juju. Ehkä kummiskin kallistun palautukseen. En tiedä.


Mitä sanotte noista kahdesta. Take or toss?
Pidän tän viikon aamutunnit vapaata koulusta englannin abitreenin takia ja tänäänkin aamu meni siellä. Aika puuduttavaa opiskella ensiksi siellä 3h ja sitten vielä luin englantia 1,5h kotona. Tosi tehokas toi ainakin on :-)
Mika on perjantaihin saakka saikulla töistö poskiontelontulehduksen takia. Toisaalta harmi kun toinen on kipeä, mutta sinänsä taas kiva kun on seuraa koulun jälkeen. Tehtiin tänään herkku kanasalaattia lounaaksi lääkäri ja apteekkireissun jälkeen.
Apteekista tarttui Mikan lääkkeiden lisäksi mulle uusi puhdistusaine. Tykkään Acon tuotteista ja päätin tällä kertaa kokeilla tota uutta Spotless-puhdistusainetta. Käyn varmaan tosta sarjasta ostamassa vielä sellaisen koko kasvoille tarkoitetun hoitavan geelin, joka ehkäisee epäpuhtauksia.
Puhdistusaine maksoi 9,56e ja toi two-in-one taitaa olla siinä 7 tai 8e paikkeilla.


Apteekkituotteista olen käyttänyt seuraavia puhdistusaineita:
Neutrogena on tehokasta, mutta aika kuivattavaa. Varsinkin tuo kuoriva jokapäiväisessä käytössä. 3-in-1 samasta sarjasta on myös hyvää. Hinta n.7e


Acon tuo vaaleanpunainen puhdistusvaahto on tosi hyvää varsinkin sekaiholle. Mieto ja hellävarainen ja hoitaa epäpuhtaukset hyvin. Suht vahvasti hajustettu ja kannattaa välttää jos on allergioita. hinta n. 8e


Sebamediä ostan yleensä silloin kun mulla on paljon finnejä. Ehdottomasti kaikista tehokkain ja solvetuu tosi hyvin akneiholle ja jos on runsaasti finnejä. Vie myös hyvin rasvaisuuden pois. Miinusta voimakkaasta saippuaisesta hajusta. Hinta n. 10e


Käytän puhdistusaineena aina apteekin tuotetta, mutta kasvovesi ja kosteusvoide on yleensä perus kaupasta (Nivea Young ehdoton 1 kosteusvoiteissa!) Finneille käytän Sebamedin antibakteerista geelivoidetta. Taitaa olla jo viides tuubi menossa ja siitä en tule luopumaan koskaan! Täydellinen tuote.


Jos paremmuusjärjestykseen noi laittaisin, niin Sebamed 1, Aco 2 ja Neutrogena 3 :-) Katotaan miten toi Acon Spotless toimii, vai palaanko noihin edellisiin suosikkeihin.

24 kommenttia:

  1. ihanat noi mokkakiilakorot, oon ite katellu niit jo jonku aikaa :)

    VastaaPoista
  2. Kivat noi kiilakorkkarit, saatan itsekin tilata samat :P Toi pinkki-valko pussilakanasetti on kyllä ihana, itelläkin samanlaiset ;)

    VastaaPoista
  3. ^ äshh :--D tarkoitin siis että itselläkään, en meinannut että sulla ei näytä mikään kivalta :DD

    VastaaPoista
  4. voi nuo kengät, harmittaa kun niistä loppui täällä koot jo heti ja nettikaupasta tilatessa saa odottaa tosiaan kaaauan! ois kiva nähdä nuo paidat päälläkin :-) ja tosiaan, mikään vaate ei näytä kivalta jos ei oo laittautunut!

    VastaaPoista
  5. älä pidä noit vaatteita, löydät varmasti hienompiakin (+ sulla ON hienompia) =)

    VastaaPoista
  6. Ahh ihanaa, oon aina miettiny että millasia on noi apteekin ihotuotteet ja mitä eroja niillä on. Iso kiitos siis :)!

    VastaaPoista
  7. oowww. noi kengät on ihanat <3 :D

    VastaaPoista
  8. oon tilannut myös noi kiilakorot, mutta mulle ne on tulossa vast joskus toukokuussa :o saisko kuvaa ne jalassa? :)

    VastaaPoista
  9. voisit ostaa välil jonku muun värisiiki vaatteit ku mustii? (:

    VastaaPoista
  10. Mulla on ollu noi ihan kaikki ihonhoito tuotteet käytössä ja muut oli huonoja ainaki mun iholle, paitsi toi neutrogenan mustapääkuorinta juttu. Toki kaikille ei sovi samat tuotteet et kannattaa vaa testailla mitkä sopii omalle iholle:)
    Ja noi kengät on just kivat!

    VastaaPoista
  11. Sulla on aivan mielettömän ihana blogi! Törmäsin siihen sattumalta viime viikolla netissä, ja jäin ihan koukuun :> Ihanan avoimesti ja mielenkiintoisesti kirjotat noita tekstejä, jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  12. noi mokkakiilakorot olis jumalaiset.
    ja pidä ehdottomasti tuo verkkoyksityiskohtainen paita!

    VastaaPoista
  13. ei vitsit noi kengät on täydelliset, oon katellu niitä jo pitkään h&m sivuilla! onks sulla yleensä minkä kokonen jalka, tai siis 38-39 vai 39-40? Tai ku itelläni on jälkimmäinen mietin olisko noi kengät liian isot.

    VastaaPoista
  14. ihanat noi mokkakiilakorot, haluisin just samanlaiset! :-)

    VastaaPoista
  15. hei todellakin pidät tuon mustan tunikan! Itsekin sen tilasin ja tänään se saapui ja olen niin rakastunut siihen... siinä on kyllä kaikki kohdallaan: materiaali, malli ja läpikuultavat hihat, jotka tuo siihen jotain erikoista :D kauhee myyntipuhe, mutta pidä toi!

    VastaaPoista
  16. Mulla olis pikkunen toivomus :) voisit kuvata niitä hm:n mustia korkkareita niitä yli 10cm korkoja ja sitte niissä oli takana se vetskari :) jos et sitte palauttanu niitä en muista.. enkä löydä sitä kuvaa enää mistää >>::

    VastaaPoista
  17. ooi kivat :-) heei osaatko yhtään neuvoa miten saan blogini 'leveemmäksi'? blogger pienentää aina kuvani ihan minimaalisiksi ja tuhnuiksi, ja teksti jää keskelle niin että molemmille reunoille jää puol metriä tyhjää tilaa.

    VastaaPoista
  18. Kivoja juttuja! :) Mä en pitäis kahta alimpaa paitaa, tosin se nyt vaan on mun mielipide ku mietin miltä noi näyttäis mun päällä. :)

    Iteki tilasin viimeks ekaa kertaa H&M:ltä kahdet pussilakanat (leopardikuosilla), en oo tosin vielä ottanu niitä käyttöön ku haluun ensin niihin sopivan aluslakanan ja tyynyliinoja. :D

    VastaaPoista
  19. Muikkis! Toi neutrogenan mustapää putsari on ainut aine joka saanut mulla mustapäät häviään mekaanisen puhdistuksen lisäks! Apteekissa vaan varoteltiin ettei sitä saa käyttää päivittäin koska se aiheuttaa cuperoosaa.. jännä homma kun tuotteen nimi on kuitenkin DAILY srub :P

    VastaaPoista
  20. Moi! Vihdoinkin sain aikaiseksi kommata sulle. Oon lukenut sun blogia jo jonkin aikaa ja ihastellut varsinkin sun ihania kenkähankintoja :) Nyt päätin vihdoin luoda oman muotibloginikin, toivoen että aika riittää sen päivittämiseen ja että jotakuta alkaa kiinnostaa niin paljon että alkaa seuraamaan sitä. Ihanat nuo uudet kiilakorot!! Nyt otan tavakseni kommata sulle niin usein kun ehdin. :)

    VastaaPoista
  21. http://3.bp.blogspot.com/_0vPQQezOv6w/S4kVCqHtw4I/AAAAAAAAJTg/7vCF_QaI14Q/s400/jhpe.jpg yhdessä vaiheessa kuolasit tuota paitaa niin ajattelin vinkata et itse näin niitä ilmestyneen taas hm:äään ;---)

    VastaaPoista
  22. eiks toi acon vaaleenpunasen puhistusaineen pitäs olla hajuusteeton?:o ainaki mun mielest siin purkis lukee niin. siis itekkii käytän sitä:D mutta se on kyl ainut mikä mulla tehoaa toisin kun toi neutrogena mikä ei mielestäni puhdista kunnolla ihoa:s

    VastaaPoista
  23. Mulla on kans poskiontelontulehdus :( ja sain antibioottikuurin eilen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela